Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebk hamile kaldığın halde bizleri unutmadın canım opuyorumnanaktan bazen hamile kalan arkadaşlar bidaha siteye girmiyolar yardımların için sağolkaydirigubbakcemile3

saol canım belkı moral olur benımde 3 de oldu yanı kımse hemen pes etmesın ıstıyorum bıde hep olumlu dusunun lutfen :)

ben dayanamadim testi yaptim,negatif cikti.ama nedense hiç uzulmedim sasirmadim.kan tahliline kadar adet gelmezse o gun gercek sonucu aliriz.hayirlisi bakalim

Ben de yaptım,bugün 11. gün,ama negatif çıktı.Ama çok ağrım var,belim,dizim ağrıyor,ilk aşılamamdı.Hayırlısı bakalım.

Ben de yaptım,bugün 11. gün,ama negatif çıktı.Ama çok ağrım var,belim,dizim ağrıyor,ilk aşılamamdı.Hayırlısı bakalım.

benimde 11.günüm ama ben yapmadım test çünkü insanı yanıltıyo varsada çıkmıyo bu sefer strese giriyoruz varsada stresten tutmuyo en iyisi adet gününü beklemek ya da kan tahlili.benimde adet sancılarım var şimdi geldi gelecek diyorum bişey yok arkadaşlar hamilesin diyolar sabah belim çok ağrıdı geçti şimdi dizlerim ağrıyo romatizma gibi.benimde ilk aşılamam hakkımızda hayırlısı olsun ama olsun:Saruboceq:sende biraz bekle canım stese girmeyin diyolar hamileymiş gibi düşünmek lazımmış.:CüvCüv:

Doğru söylüyorsun,drumda bana çok kızıyor,çok streslisin,baştan olmayacak diyorsun diyor,ama elde değil ki,o zaman hamileyiz diye düşünelim bakalımmyerimseniben

kızlar benim lekelnmeler dün gece adet oldu ama şükür üzgün degilim hayılısı buymuş diyorum sizin için hayırlısı olur inşallah öpüldünüz

Canım Hayırlısı olsun ne diyelim sağlığımız yerinde olsunda inşallah olucak hepimizin bebişleri...

Doğru söylüyorsun,drumda bana çok kızıyor,çok streslisin,baştan olmayacak diyorsun diyor,ama elde değil ki,o zaman hamileyiz diye düşünelim bakalımmyerimseniben

baştan olmayacak dersen olmaz zaten olacak de buna inan bebeğinin seninle olduğunu düşün karnın sev konuş onunla böyle bir mucizeyi yaşattığı için rabbimize şükret canım pozitif olmaya çalış herşey Allahtan o ol derse olur.biz elimizden geleni yapıyoruz Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…