slm ıstanbuldansın galıba kıme gıdıyosun doktor
evet istan bul gayrettepe florance nıgtangele gidiyorum emre karatekelioglu çok iyi bi doktor benim aşılamam 750 aşılma 6oo ilaçlar 1500 tuttu senin ne kadar tuttu
ya bu işler kısmet ben şu an üzgün degilim çünkü şans azdı
ben dayanamadim testi yaptim,negatif cikti.ama nedense hiç uzulmedim sasirmadim.kan tahliline kadar adet gelmezse o gun gercek sonucu aliriz.hayirlisi bakalim
kaç günün vardı regl olmana erken yaptıysan çıkmaz zaten.
Ben de yaptım,bugün 11. gün,ama negatif çıktı.Ama çok ağrım var,belim,dizim ağrıyor,ilk aşılamamdı.Hayırlısı bakalım.
Doğru söylüyorsun,drumda bana çok kızıyor,çok streslisin,baştan olmayacak diyorsun diyor,ama elde değil ki,o zaman hamileyiz diye düşünelim bakalımmyerimsenibenbenimde 11.günüm ama ben yapmadım test çünkü insanı yanıltıyo varsada çıkmıyo bu sefer strese giriyoruz varsada stresten tutmuyo en iyisi adet gününü beklemek ya da kan tahlili.benimde adet sancılarım var şimdi geldi gelecek diyorum bişey yok arkadaşlar hamilesin diyolar sabah belim çok ağrıdı geçti şimdi dizlerim ağrıyo romatizma gibi.benimde ilk aşılamam hakkımızda hayırlısı olsun ama olsun:Saruboceq:sende biraz bekle canım stese girmeyin diyolar hamileymiş gibi düşünmek lazımmış.:CüvCüv:
kızlar benim lekelnmeler dün gece adet oldu ama şükür üzgün degilim hayılısı buymuş diyorum sizin için hayırlısı olur inşallah öpüldünüz
Doğru söylüyorsun,drumda bana çok kızıyor,çok streslisin,baştan olmayacak diyorsun diyor,ama elde değil ki,o zaman hamileyiz diye düşünelim bakalımmyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?