kızlar benim lekelnmeler dün gece adet oldu ama şükür üzgün degilim hayılısı buymuş diyorum sizin için hayırlısı olur inşallah öpüldünüz
Ben de yaptım,bugün 11. gün,ama negatif çıktı.Ama çok ağrım var,belim,dizim ağrıyor,ilk aşılamamdı.Hayırlısı bakalım.
benim adetlerim duzenli degildir,bazen 30 gunde bazen 40 gunde olur.
internette yazilanlara gore yumurta catladiktan 14-15 gun sonra adet gelirmis.eger oyleyse bugunlerde gelebilir adetim.
benimde 11.günüm ama ben yapmadım test çünkü insanı yanıltıyo varsada çıkmıyo bu sefer strese giriyoruz varsada stresten tutmuyo en iyisi adet gününü beklemek ya da kan tahlili.benimde adet sancılarım var şimdi geldi gelecek diyorum bişey yok arkadaşlar hamilesin diyolar sabah belim çok ağrıdı geçti şimdi dizlerim ağrıyo romatizma gibi.benimde ilk aşılamam hakkımızda hayırlısı olsun ama olsun:Saruboceq:sende biraz bekle canım stese girmeyin diyolar hamileymiş gibi düşünmek lazımmış.:CüvCüv:
slm arkadaşlar ya ne bu sizin aşılamaya ödediğiniz servet ağzım açık kaldı doğrusu.Ben antalya da yım.burda yakın bir ilçede doktorum ve 200,00 tl ya oldum aşılamamı.Sadece pregnly iğne parası verdim hariçten o kadar çok da başarılı oldu aşılamam kolay geçti.Sizin yazıları okuyunca hayret ettim ne bu ya tüp bebek parası nerdeyse mübarek.
Bu arada pazartesi büyük gün benim için kanda gebelik testi yaptıracağım.Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar çıkartsın.Sözüm ona bıyık altından gülenlere karşı mahçup etmesin bizleri....
nergis canım gerçektenmi aşılamaya 450 ödedin ben toplam iğnelerle birlikte 810 tl ödedim içimden gitti ama ne yapalım
ya bu hamile listesi 3 te kaldı hadiiiiiiiiiiiiiiii çoğaltın inş. şu listeyi hamile hamile hamile yazsııınnn
inş. ama test yapmaya korkuyorum onun için bi belirti bekliyorum olmasada aşılamanın 21. günü yapmayı düşünüyorum tabi kırmızı kart görmezsem
bir sadece bir ama ben o yumurtayla ohss oldum baya ağrılı oldu burayada yazmıştım belki haberin olmuştur neyse geçti
bebk sen fecri alem sevilende yaptırmıştın sanırım aşılamayı.1000 tl ödemişsin.herşey dahilmi muayene testler falan ilaçlar.sadece ödediğin bu 1000 tl mi?bende gidip bikaç yerle görüşücemde.nerelere gitsem bilmiyorum.bi jinemed dediler bide yeşilköyde biyer varmış bide medical park var.sen memnunmuydun nasıldı gittiğin yer?Nişantaşı çok pahalıdır genelde.bide doktorun özel muayanesi vardır aşılama işlemlerini nerede yaptı?
ya bu işler kısmet ben şu an üzgün degilim çünkü şans azdı
günaydınn kızlar nasılsınız?
iyidir canım ne olsun işte gün sayıyoruz şafak 3 :roflol::roflol:sen nasılsın canım.
bu arada herkese hayırlı cumalar bu mübarek günde rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın amiiiiinnnn:Saruboceq:
canım günaydın testi pazartesimi yaptıracaksın? Ben pazartesi yaptırıyorum inş. randevuyu aldım.Hadi ikimizde pozaitif sonuç alırız inş.merak ederim mutlaka burda paylaşalım..Rabbim hayırlısını göstersin.Ağrıların devam ediyormu hala?
iyidir canım ne olsun işte gün sayıyoruz şafak 3 :roflol::roflol:sen nasılsın canım.
bu arada herkese hayırlı cumalar bu mübarek günde rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın amiiiiinnnn:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?