Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebk sen fecri alem sevilende yaptırmıştın sanırım aşılamayı.1000 tl ödemişsin.herşey dahilmi muayene testler falan ilaçlar.sadece ödediğin bu 1000 tl mi?bende gidip bikaç yerle görüşücemde.nerelere gitsem bilmiyorum.bi jinemed dediler bide yeşilköyde biyer varmış bide medical park var.sen memnunmuydun nasıldı gittiğin yer?Nişantaşı çok pahalıdır genelde.bide doktorun özel muayanesi vardır aşılama işlemlerini nerede yaptı?

slm arkadaşlar ya ne bu sizin aşılamaya ödediğiniz servet ağzım açık kaldı doğrusu.Ben antalya da yım.burda yakın bir ilçede doktorum ve 200,00 tl ya oldum aşılamamı.Sadece pregnly iğne parası verdim hariçten o kadar çok da başarılı oldu aşılamam kolay geçti.Sizin yazıları okuyunca hayret ettim ne bu ya tüp bebek parası nerdeyse mübarek.
Bu arada pazartesi büyük gün benim için kanda gebelik testi yaptıracağım.Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar çıkartsın.Sözüm ona bıyık altından gülenlere karşı mahçup etmesin bizleri....

kızlar benim lekelnmeler dün gece adet oldu ama şükür üzgün degilim hayılısı buymuş diyorum sizin için hayırlısı olur inşallah öpüldünüz

Canım inşallah bir gün bizde anne olacağız, bu topikteki herkes anne olacak canım, kendini sakın fazla üzme.

Ben de yaptım,bugün 11. gün,ama negatif çıktı.Ama çok ağrım var,belim,dizim ağrıyor,ilk aşılamamdı.Hayırlısı bakalım.

Canım inşallh tutmuştur aşılaman ama çok erken yapmışsın gerçekten hiç değilse adet gününü bekleseydin bu kadar erken ancak kanda çıkarsa çıkar.Senide listeye ekliyorum canım.

benim adetlerim duzenli degildir,bazen 30 gunde bazen 40 gunde olur.
internette yazilanlara gore yumurta catladiktan 14-15 gun sonra adet gelirmis.eger oyleyse bugunlerde gelebilir adetim.

İnşallah gelmez canım, inşallah hamilesindir.

Emineu hadi canım inşallah hamilesindir, Allahım emeklerini boşa çıkarmasın.

Bende ilaçlara 150tl aşılamaya da 300 ödedim, yani toplam 450 ytl tuttu.İstanbulda yaptırmak çok pahalı anlaşılan.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

yesil98783.............??????......................?????...................................Bir dahaki aya inşallah

nerminden..............1.aşılama.................klomen..................................Bir dahaki aya inşallah

23SM.....................2.aşılama...............serophone, puregon................. Bir dahaki aya inşallah

f3x..........................2.aşılmama....................pregon................................ Bir dahaki aya inşallah

nihalcan..................1.aşılama...................menagon................................. Bir dahaki aya inşallah

busen.........................1.aşılam..........................?????............................ Bir dahaki aya inşallah

dsm..........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000.............. Bir dahaki aya inşallah.

canavar45.................1.aşılama.........................??????............................ Bir dahaki aya inşallah

sulecik.......................1.aşılama........................?????.............................. Bir dahaki aya inşallah

aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f................................... Bir dahaki aya inşallah

nergis55......................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional......... Bir dahaki aya inşallah

serpil2003......................1.aşılama........................?????.......................... Bir daha ki aya inşallah

akasyalar.................2.aşılama..................?????..................................... Bir daha ki aya inşallah

bumuyani....................1.aşılama.......................fostiman75........................ Bir daha ki aya inşallah

&ayla&.........................??????......................??????................................ Bir daha ki aya inşallah

masumane78...............2.aşılama...................pregon.preglny..................... Bir daha ki aya inşallah

35deniz.......................2.aşılama........................?????............................. Bir dahaki aya inşallah

nursati.........................2.aşılama..................merional 75........................... Bir dahaki aya inşallah

gorkemli......................1.aşılama....................fostimon 75......................... Bir dahaki aya inşallah

ozlemay........................1.aşılama...................menogon,ovitrelle.................... Bir dahaki aya inşallah

elifnaz33......................1.aşılama.................klomen+pregnly......................... Bir dahaki aya inşallah

pulsargulsen................2.aşılama.......................gonal f................................ Bir dahaki aya inşallah

blueege.......................1.aşılama......................menogon.............................. Bir dahaki aya inşallah

flybebis.........................2.aşılama....................???????............................... Bir dahaki aya inşallah

dalia........................1.aşılama................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu......... Bir dahaki aya inşallah

bugullll.........................1.aşılama....................menagon.............................. Bir dahaki aya inşallah

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

bebk......................... 4.aşılama....................???????.................................. 2kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly.......................23ekim

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

beren2010....................1.aşılama....................gonal f, ovitrelle........................ 9 kasım

nlgn_tmr..................... 1.aşılama.......................??????................................... 13kasım

esemos......................... 2.aşılama......................klomen,pregnly..................... 14kasım

NURSİMA......................1.aşılama...................... klomen................................ 15 kasım

Hatice27.......................1.aşılama.....................?????.................................... 16kasım

TUANAY....................... 1.aşılama....................?????.................................... 16kasım
.
emineu..........................1.aşılama........................klomen................................ 16kasım

aleyna222...................1.aşılama...................gona f......................................... 25kasım

ozlem5723..................2.aşılama...................pregon.........................................aşılma iptal, kendiliğinden olur inş.

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

cansam.........................1.aşılama.......................?????......................................????

19banu..........................3.aşılama....................pregon.........................................????

AYLAKIR.......................1.aşılama........................menagon...................................????

Marall............................1.aşılama.......................pregon.......................................???

suens........................... 3.aşılama.................. menagon,ovitrelle..............................???

nergis canım gerçektenmi aşılamaya 450 ödedin ben toplam iğnelerle birlikte 810 tl ödedim içimden gitti ama ne yapalım

nergis canım gerçektenmi aşılamaya 450 ödedin ben toplam iğnelerle birlikte 810 tl ödedim içimden gitti ama ne yapalım

Evet canım aşılama için 300, ilaçlarada 150 ödedik.Ben elazığdaki ufuk jinofertil tüp bebek merkezinde yaptırdım. Burda tüp bebek fiyatlarıda istanbul ve ankaraya göre çok uygun. Orda fiyatlar almış başını gitmiş yaa klava:

inş. ama test yapmaya korkuyorum onun için bi belirti bekliyorum olmasada aşılamanın 21. günü yapmayı düşünüyorum tabi kırmızı kart görmezsem

inş. ama test yapmaya korkuyorum onun için bi belirti bekliyorum olmasada aşılamanın 21. günü yapmayı düşünüyorum tabi kırmızı kart görmezsem

hadi canım inşallah hamilesindir, kocaman harflerle yazacağım listeye.Bu arada senin kaç yumoşun vardı aşılamada

bir sadece bir ama ben o yumurtayla ohss oldum baya ağrılı oldu burayada yazmıştım belki haberin olmuştur neyse geçti

Tamam canım hatırladım şimdi anlatmıştın.
Çok fazla yumurta olması önemli değil zaten.Benim doktorum öyle dedi , önemli olan spermlerin dölleyebilmesi.Çok yumurta olupta spermler dölleyemedikten sonra hiç bir önemi kalmıyor. Burada 5 yumurtası olanlarında tutmadı 3 yumurtası olanlarında. Mesela benim 2.aşılamada 3 yumurtam vardı ama olmadı. Spermler bu işte daha önemli anlıyacağın.

valla biz aşılamayı öyle bi günde yaptıkki (29 ekim) her yer tatildi aklımıza gelmedi laboratuarın çalışmıyacağı sabahın bi saatinde test yeri aradık onu bulduk yaptırana kadar neyse velhasıl kaliteyi falan sormak aklımıza bile gelmedi tevekkeltu alellah yaptırdık anlayacağın

canım valla bu benım 3 asılamam bu doktor cok farklıydı dıgerlerı daha ucuzdu ama hıc bısey yapmamıslar sonradan anladım fecrı bey pahalı gercekten pahalı hıc kontrol dıye bısey yok her gıdıste para alıyo asılama nısantasında muaynede oluyo ben ıgne fılan kullanmadım sadece esım sperm werdı 100 mılyon 900 doktora werdık ama asılama gunune kadar cok kontrole gıttım gıdersen ınternetden bulduguu soyleme ıstersen hayırlı olsun cnm

ya bu işler kısmet ben şu an üzgün degilim çünkü şans azdı

canım üzüldüm neden böyle oldu....Ya tutmaması ayrı birşey birde bu menogon düzenimizi bozdu.....Benim yarın regl olmam beklenirken çoktan oldum bitti bile 2. aşılamamda dr dan başka ilaç vermesini istiyecegim kabul ederse...........Canım sen hemen tekrar tedaviye başlıyacak mısın......Ben ara verdim Şubat gibi başlarım .......O zamana kadar İnşallah Rabbim bize kendiliğinden verir de bir daha böyle yıpranmayız...

günaydınn kızlar nasılsınız?

iyidir canım ne olsun işte gün sayıyoruz şafak 3 :roflol::roflol:sen nasılsın canım.

bu arada herkese hayırlı cumalar bu mübarek günde rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın amiiiiinnnn:Saruboceq:

iyidir canım ne olsun işte gün sayıyoruz şafak 3 :roflol::roflol:sen nasılsın canım.

bu arada herkese hayırlı cumalar bu mübarek günde rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın amiiiiinnnn:Saruboceq:

canım günaydın testi pazartesimi yaptıracaksın? Ben pazartesi yaptırıyorum inş. randevuyu aldım.Hadi ikimizde pozaitif sonuç alırız inş.merak ederim mutlaka burda paylaşalım..Rabbim hayırlısını göstersin.Ağrıların devam ediyormu hala?

günaydın arkadaşım.kırmızıları görmezsem pazartesi yaptırmayı düşünüyorum zaten adet tarihimde 16 kasım pazartesi.senin adet tarihin 15 kasım pazartesi günün geçmiş oluyo zaten inş. canım ikimizde hamileyizdir.ağrılarım azaldı gibi arada sancım oluyo hhhıııhhh oldum diyorum bişey yok ama benim dikkatimi çeken şu gögsüm hiç ağrımıyo normalde adet zamanım yaklaşınca gögüslerim şişerdi neden böyle oldu anlamadım.senin varmı ağrın.

bende meraklandım şimdi sizin için ya inş. güzel haberlerini duyarız:) bende işte griple uğraşıom biraz akşam çok kötüydüm ama şimdi daha iyim. cumanız mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin bu mübarek günde inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…