bende meraklandım şimdi sizin için ya inş. güzel haberlerini duyarız:) bende işte griple uğraşıom biraz akşam çok kötüydüm ama şimdi daha iyim. cumanız mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin bu mübarek günde inş.
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar inşallah hayırlı haberlerinizi duyarız....Keyifler nasıl......iyisinizdir inşallah......
arkadaşlar mrb, bende 09.11 de ilk aşılamamı yaptırdım size bir şey sormak istiorum, aşılama için sperm aldıklarında size sayısını ya da hareketlilik durumlarını söyledilermi? bnm sormak aklıma bile gelmedi acaba yeterlimiydi?
hadi kızlar bugün cuma herkesten güzel sözler dualar duymak istiyorum birbirimizden dualarımızı esirgemeyelim hadi herkes kalbinden geçeni yazsın.
özlemay çok teşekkürederim... ben yinede arayıp sorsammı sayısını vs. dosyalıyorlardır herhalde..
canım benim hiç bunları düşünme boşver Rabbim istedikten sonra 1 spermle bile hamile kalırsın rahat ol stres yok tamam mı sözver bakalım.daha yeni yaptırmışsın ilk baştan bu kadar stres yapma güzelimopuyorumnanaktan
kızlar lutfen banada dua edın bırazdan doktora gıdıyorum kontrole bakalım ne dıycek
duamız seninle bi tanem nazlı bebişini görürsün inşallah....Rahat ol canım o seninle ve bir sorun yokkkk buna inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?