Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar inşallah hayırlı haberlerinizi duyarız....Keyifler nasıl......iyisinizdir inşallah......

inşallah buradan size güzel haberler vericem bunu çok istiyorum.canım ya sen griptin değilmi biraz terlesen yorganın altında sonrada bir duş çok rahatlarsın ardından sıcak bir ıhlamur çok iyi gelir.turşu suyu varsa iç oda iyi gelir.buradaki bütün kızların hamile kalmasını o kadar çok istiyorumki :CüvCüv: mübarek cuma günü bütün kalbimle dua ediyorum Rabbim hakkımızda hayırlı olanı sen bilirsin senden gelen herşeye hamd olsun Allahım banada buradaki bütün arkadaşlarımada tarafından hayırlı nesiller bağışla yarabbim emeklerimizi boşa çıkarma sen bizi görensin duyansın halimizi en iyi sen bilirsin bize yardım et hepimiz sağlıklı evlatlar ver ALLAHIM AMİN:Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar mrb, bende 09.11 de ilk aşılamamı yaptırdım size bir şey sormak istiorum, aşılama için sperm aldıklarında size sayısını ya da hareketlilik durumlarını söyledilermi? bnm sormak aklıma bile gelmedi acaba yeterlimiydi?

canım size sperm tahlilinin kağıdını vermediler mi....Hem söylemedilerse demekki bir sorun görmemişlerdir...... Kalbini ferah tut......Olacak olduktan sonra bir sperm ve bir yumurta yetiyor........

hadi kızlar bugün cuma herkesten güzel sözler dualar duymak istiyorum birbirimizden dualarımızı esirgemeyelim hadi herkes kalbinden geçeni yazsın.

Ben iyiyim canım hamiş haberlerini bekliyoruz hadi inşallah coştur biraz bizi .,,,,,,,,,,,,test ne zamandı....

özlemay çok teşekkürederim... ben yinede arayıp sorsammı sayısını vs. dosyalıyorlardır herhalde..

canım benim hiç bunları düşünme boşver Rabbim istedikten sonra 1 spermle bile hamile kalırsın rahat ol stres yok tamam mı sözver bakalım.daha yeni yaptırmışsın ilk baştan bu kadar stres yapma güzelimopuyorumnanaktan

bu arada unuttum hayırlı cumalar bugun sadaka wermek sunnet hepımız 5mılyonda olsa ayıralım basımızdan kaza bela ugursuzluk gıder

emineu 3 gün mü kaldı teste hadi hayırlısı canım belirti falan varmı kendini nasıl hissediyorsun.......Çok soru sordum galiba

evt haklısınız... saolun arkadaşlar... ya çok merak ediyorum sonucu bütün sorun bu aslında :)))),

birde sela ve cuma ezanı arasında ayetel kürsi okumak dua etmek çok iiymiş :)), bu arada hayırlı cumalar herkese

bi tanem tam bilmiyorum da görünmese bile dr rahmin durumuna bakarak tahmin edebilir.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…