emineu 3 gün mü kaldı teste hadi hayırlısı canım belirti falan varmı kendini nasıl hissediyorsun.......Çok soru sordum galiba
canım benim kız sen hamile olmayasın Allah bilir uyku halide vardır sende :CüvCüv: canın bişey falan çekiyor mu cokacimcoook
ozlemay senin kaç günün var sende varmıydı bişeyler.
benim regl tarihim 15 kasımdı da ilaçlar bozdu 6 sı hastalandım bitti bile......Aşılamadan 10 gün sonra oldu bişey anlamadım karın agrısı halsizlik falan vardı..
EEEEE ne demişler ye tatlıyı doğur Hakkı yı ye ekşiyi dogur Ayşe yi
Emine allah hakkında hayırlı olanı versin, bizimde :)), bende duymuştum erken adet olan bir kaç kişi... ama dr bana ilaçlar adet tarihini değiştirebilirde yani ileri atabilirde demişti... birde pregesteron verdi 200 mg sabah akşam...sizde kullanıormusunuz
kıslar birde bnm aşılamamı rahme balon yerleştrerek yaptılar yeni bi yöntemmiş galiba, pek kimse bilmior...
kıslar birde bnm aşılamamı rahme balon yerleştrerek yaptılar yeni bi yöntemmiş galiba, pek kimse bilmior...
yok canım hiç duymadım bu yöntemi inşallah olur tutunur bebeğin sana.acın oldumu aşılama yapılırken ben çok kötü oldum çok acıdı ilk 3 gün kanamam ve lekelenmem oldu.
canım ilk sende duydum balonu ..Onu yerleştirince nasıl müdahale yaptıki bana da jel vermişti 15 günlük jel bitemeden hastalandım
valla bende anlamadım, içinde şişiriyorlar spermlerin sağa sola kaçmasını direkt yumurtalara yapışmasını sağlıyomuş güya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?