Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebk güzel haberlerle gelirsin inşallah dualarımız seninle canım hadi sevindir bizi habersiz bırakma.

emineu 3 gün mü kaldı teste hadi hayırlısı canım belirti falan varmı kendini nasıl hissediyorsun.......Çok soru sordum galiba

evet canım 3 günüm kaldı.istediğin kadar soru sorabilirsin bitanem opuyorumnanaktan akıntım var bazen su gibi bazen sarı işte adet sancılarım oluyo tam oldum diyorum gidiyorum wc ye bişey yok arada kasıklarımda batmalar oluyo bide kendimi çok halsiz hissediyorum heryerim ağrıyo böyle dizlerim falan kız bayada bişeyler varmış haaa yazınca farkediyorum:roflol::roflol::roflol:

canım benim kız sen hamile olmayasın Allah bilir uyku halide vardır sende :CüvCüv: canın bişey falan çekiyor mu cokacimcoook

canım benim kız sen hamile olmayasın Allah bilir uyku halide vardır sende :CüvCüv: canın bişey falan çekiyor mu cokacimcoook

aynen canım uyku halide var aksine canım hiçbişey çekmiyo iştahım azaldı sanki bilmiyorum yaaaa psikolojikmi acaba.

benim regl tarihim 15 kasımdı da ilaçlar bozdu 6 sı hastalandım bitti bile......Aşılamadan 10 gün sonra oldu bişey anlamadım karın agrısı halsizlik falan vardı..

bu ilaçlar bizi mahvediyor canım dengemiz bozuldu.belkide döllenme olmuştur ama tutanamamıştır.toparlamışsın kendini belli bu ay ne yapmayı düşünüyorsun bu arada sen kaç yaşındasın ne zamandır istiyorsun bebiş.

Emine allah hakkında hayırlı olanı versin, bizimde :)), bende duymuştum erken adet olan bir kaç kişi... ama dr bana ilaçlar adet tarihini değiştirebilirde yani ileri atabilirde demişti... birde pregesteron verdi 200 mg sabah akşam...sizde kullanıormusunuz

kıslar birde bnm aşılamamı rahme balon yerleştrerek yaptılar yeni bi yöntemmiş galiba, pek kimse bilmior...

sağol canım inş.ben ne jel ne ilaç hiçbişey kullanmıyorum doktor ilaç falan vermedi.

kıslar birde bnm aşılamamı rahme balon yerleştrerek yaptılar yeni bi yöntemmiş galiba, pek kimse bilmior...

yok canım hiç duymadım bu yöntemi inşallah olur tutunur bebeğin sana.acın oldumu aşılama yapılırken ben çok kötü oldum çok acıdı ilk 3 gün kanamam ve lekelenmem oldu.

Emineu zaten düşük gibi bişey oldu ....Dr a gitmedim ama adetim eskiye oranla daha yogun ve topak topak geldi....Canım 5 yıllık evliyim 2 yıldır düşünüyoruz ama çok fazla tedaviyle uğraşmadım hastane ilaç hiç bana göre degil 3 ay klomen ve dogal yoldan denedik şimdide aşılama yapıldı hoş o da tutmadı ya sebepsiz grubundanız

canım ilk sende duydum balonu ..Onu yerleştirince nasıl müdahale yaptıki bana da jel vermişti 15 günlük jel bitemeden hastalandım

yok canım hiç duymadım bu yöntemi inşallah olur tutunur bebeğin sana.acın oldumu aşılama yapılırken ben çok kötü oldum çok acıdı ilk 3 gün kanamam ve lekelenmem oldu.

evt aşılama yapılırken oldu adet sansıcı gibi geldi ve gitti ama şiddetliydi balon şişirildiği için dr olur demişti... sonrasında da bir gün leke şeklinde kan geldi ama tam kırmızı değildi dr aradım sordum normal olur dedi...birde o gün ve ertesi gaz sancısı oldu...

canım ilk sende duydum balonu ..Onu yerleştirince nasıl müdahale yaptıki bana da jel vermişti 15 günlük jel bitemeden hastalandım

valla bende anlamadım, içinde şişiriyorlar spermlerin sağa sola kaçmasını direkt yumurtalara yapışmasını sağlıyomuş güya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…