fatoscuğum adetiem 10 gün kala doktora gittim muayene etti rahim duvarıma baktı iyi dedi işte ilaçalrımı ayarladı adetin 2.günü gidicem ilaçları kullanmaya başlıycam tahminen adetin 13.veya 14.günü aşılama yapılacak.
Teşekkürler canım. Hamileyim kilo almak tetikledi zaten ağrılarımı.
Zeynepcim moraller neden sıfır?
canım adetime 10 gün kala diyosun benimki belli olmuyo tiroidden dolayı ben napıcam
ne zaman doğum yapacaksın az kaldı herhalde vücudun ağırlaştığına göre tüp bebeklemi hamile kalmıştın sen bak unutturdun kendine niye hiç gelmedin buraya bunca zamandır:çok üzgünüm:
koskoca topikte bi emineyle ben kaldım
beyzanur tüp yaptırdı sonucu bilemiyoruz gelmiyo
esinte hamile kaldı bize yeni 1 aylık dedi annem bana bakıyo dedi 1 hafta sonra bebeğim haftaya 3 aylık oluyo dedi yani yalan söledi
aylindayı yeni gördük hamile topiğinde yazışıyo ama buraya girmiyo altta gördüm girdi şimşek hızıyla geri çıktı
bugulun zaten ha varlığı ha yokluğu
emine aşılama tedavisinde bende tüp boshayallersmile
Tüp bebek yaptırdım 23 haftalık oldu cnm ikiz oğlanlar.
zeynep gel arkadaşım ağlayalım topiğin en kara bahtlısı ikimiziz herhaldemafoldumbenmafoldumben
Allah bağışlasın maaşallahRabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah.darısıda bizim başımıza olsun:Saruboceq:
rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere olsun inş
Hiçte bir kere kara bahtlılıkta ne demek.
Bak ne güzel ikinizde yeni bir tedaviyeye başlıyormuşsunuz.
Yeni bir sayfa açın hayatınızda tüm olumsuzlukları silin kafanızdan.
Herşey güzel olacak deyin.....
İnşallah canım Allah gönülden isteyen herkese versin.
Her gece dualarıma sizleri de ekliyorum. Hatta nicklerinizle dua ediyorum zeynep özelden ismini vermişti onun duası ismiyle.
zeynep gel arkadaşım ağlayalım topiğin en kara bahtlısı ikimiziz herhaldemafoldumbenmafoldumben
Bu arada zeynep bu hayatta kimse için üzülmeye değmez.
Lütfen o girdi bu yalan söyledi boşverrrrrrrrrrr........
Sen tatlı canını bunlar için üzme.
Emine ile sen zaten kankasınız birbirinizi bırakmayın hiç ikiniz yetersiniz birbirinize.
hayır canım neden kara bahtlı olalım bizim sınavımız daha bitmedizeynep gel arkadaşım ağlayalım topiğin en kara bahtlısı ikimiziz herhaldemafoldumbenmafoldumben
bende başladım lucrin kullanıyorum ramazanın ilk günleri sonuç alacam inşaallahAllah allah esinte neden yalan söyledi acaba belkide kafası karışık.
Emine başlayacak yakınlarda aşılamaya anladığım kadarıyla sen ne zaman başlıyorsun?
evet valla öle emine olmasa ben girmem buraya hiçah aaaahhhhh sancux bize gelen vurdu giden vurdu herkes bizi terketti sanki vebalıymışız gibi bizden kaçtı üstelik yalan söyleyenlerde oldu bunca sıkıntının üstüne birde bunlar eklendi gel sen bizim yerimde olda üzülme:çok üzgünüm:bu topiğe hiç başlamasak daha iyi olacaktı ama başladık bir kere zeyneple ayrılamıyoruz yoksa bizde çoktan çekip gitmiştikbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?