Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım adetime 10 gün kala diyosun benimki belli olmuyo tiroidden dolayı ben napıcam

Teşekkürler canım. Hamileyim kilo almak tetikledi zaten ağrılarımı.

ne zaman doğum yapacaksın az kaldı herhalde vücudun ağırlaştığına göre tüp bebeklemi hamile kalmıştın sen bak unutturdun kendine niye hiç gelmedin buraya bunca zamandır:çok üzgünüm:

bide ben ilçede oturuyorum eşimin işinden dolayı her zaman kayseriye gidemiyorum bu gidişimde acaba bi kdh uzmanına mı gitsem

Zeynepcim moraller neden sıfır?

koskoca topikte bi emineyle ben kaldım
beyzanur tüp yaptırdı sonucu bilemiyoruz gelmiyo
esinte hamile kaldı bize yeni 1 aylık dedi annem bana bakıyo dedi 1 hafta sonra bebeğim haftaya 3 aylık oluyo dedi yani yalan söledi
aylindayı yeni gördük hamile topiğinde yazışıyo ama buraya girmiyo altta gördüm girdi şimşek hızıyla geri çıktı
bugulun zaten ha varlığı ha yokluğu
emine aşılama tedavisinde bende tüp boshayallersmile

canım adetime 10 gün kala diyosun benimki belli olmuyo tiroidden dolayı ben napıcam

canım benim durumum farklı laparoskopi oldum ben rahim duvarımda incelme var ona bakmak için adete 10 gün kala çaırdı normalde öyle yapmıyolar sen gidersin doktora aşılama yaptırmak istediğini söylersin gerekli tahliller varsa yapar muayene eder ilaç yazar adetliyken gel der.

zeynep gel arkadaşım ağlayalım topiğin en kara bahtlısı ikimiziz herhaldemafoldumbenmafoldumben

Allah allah esinte neden yalan söyledi acaba belkide kafası karışık.

Emine başlayacak yakınlarda aşılamaya anladığım kadarıyla sen ne zaman başlıyorsun?

zeynep gel arkadaşım ağlayalım topiğin en kara bahtlısı ikimiziz herhaldemafoldumbenmafoldumben

Hiçte bir kere kara bahtlılıkta ne demek.
Bak ne güzel ikinizde yeni bir tedaviyeye başlıyormuşsunuz.

Yeni bir sayfa açın hayatınızda tüm olumsuzlukları silin kafanızdan.
Herşey güzel olacak deyin.....

Allah bağışlasın maaşallahRabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah.darısıda bizim başımıza olsun:Saruboceq:

İnşallah canım Allah gönülden isteyen herkese versin.

Her gece dualarıma sizleri de ekliyorum. Hatta nicklerinizle dua ediyorum zeynep özelden ismini vermişti onun duası ismiyle.

ah aaaahhhhh sancux bize gelen vurdu giden vurdu herkes bizi terketti sanki vebalıymışız gibi bizden kaçtı üstelik yalan söyleyenlerde oldu bunca sıkıntının üstüne birde bunlar eklendi gel sen bizim yerimde olda üzülme:çok üzgünüm:bu topiğe hiç başlamasak daha iyi olacaktı ama başladık bir kere zeyneple ayrılamıyoruz yoksa bizde çoktan çekip gitmiştikbenneyaptımki

Bu arada zeynep bu hayatta kimse için üzülmeye değmez.
Lütfen o girdi bu yalan söyledi boşverrrrrrrrrrr........
Sen tatlı canını bunlar için üzme.
Emine ile sen zaten kankasınız birbirinizi bırakmayın hiç ikiniz yetersiniz birbirinize.

İnşallah canım Allah gönülden isteyen herkese versin.

Her gece dualarıma sizleri de ekliyorum. Hatta nicklerinizle dua ediyorum zeynep özelden ismini vermişti onun duası ismiyle.

sağol canım Rabbim o karnındaki meleklerin hürmetine bizede hayırlı evlatlar versin:Saruboceq:hamilelerin duası kabul olurmuş tekrar teşekkürler.

zeyno benim canım ya bırakırmıyım hiç ben onuŞeniz

hayır canım neden kara bahtlı olalım bizim sınavımız daha bitmedi
Allah allah esinte neden yalan söyledi acaba belkide kafası karışık.

Emine başlayacak yakınlarda aşılamaya anladığım kadarıyla sen ne zaman başlıyorsun?
bende başladım lucrin kullanıyorum ramazanın ilk günleri sonuç alacam inşaallah
esinteye gelince evet yalan söledi biz emineyle anladık ama üstelemedik nazarımızdan korktu galiba önce 1 aylık dedi 1 hafta sonra geldi bebeğimi gördüm dün 1 hafta sonra 3 aylık olacaz dedi
evet valla öle emine olmasa ben girmem buraya hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…