ah aaaahhhhh sancux bize gelen vurdu giden vurdu herkes bizi terketti sanki vebalıymışız gibi bizden kaçtı üstelik yalan söyleyenlerde oldu bunca sıkıntının üstüne birde bunlar eklendi gel sen bizim yerimde olda üzülme:çok üzgünüm:bu topiğe hiç başlamasak daha iyi olacaktı ama başladık bir kere zeyneple ayrılamıyoruz yoksa bizde çoktan çekip gitmiştikbenneyaptımki
hihoyyyt :2:Bu arada zeynep bu hayatta kimse için üzülmeye değmez.
Lütfen o girdi bu yalan söyledi boşverrrrrrrrrrr........
Sen tatlı canını bunlar için üzme.
Emine ile sen zaten kankasınız birbirinizi bırakmayın hiç ikiniz yetersiniz birbirinize.
zeyno benim canım ya bırakırmıyım hiç ben onuŞeniz
bence mutlu bile olmalısınız en azından tedavi için önünüzde bi engel yok bana şimdi o bile yasak
Ah canım insanların iç yüzünü bilemezsinki günlük yaşamamızda da olmuyor mu bazen dost bildiğin insanlar arkandan vuruyor.
Malesef çeşit çeşit insan var bu hayatta. En iyisi dostlarımızı bilip onları takmak diğerleri için üzülmeyi lüks görmek lazım.
Zeynep çok az kalmış o zaman tedavinin sonuna.
Bak kendini mutlu edeceksin, hep olumlu olacaksın, hiçbirşeyi kafaya takmayacaksın.
Yani kısaca polinaya olacaksın tedavş boyunca.
Şu anda senin için en önemli şey tedavin bunu unutma.
Bak aksini yaptığını duyarsam kısarımmmmmmmmmmmmm çokkkkkk.
Aynı şeyler senin içinde geçerli eminecim.
Kızlar ben çıkıyorum benim nete girişim bu kadar işte sırtım sinyal veriyor uzanma moduna geçiyorum .
Hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın.
Bir daha girdiğimde umarım sizleri daha moralli bulacağım söz verdiniz bak.
kızlar sizlere çok teşekkür ederim bana biraz moral oldunuz iyi günler daha sonra yine görüşürüz inş
Kızlar ben çıkıyorum benim nete girişim bu kadar işte sırtım sinyal veriyor uzanma moduna geçiyorum .
Hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın.
Bir daha girdiğimde umarım sizleri daha moralli bulacağım söz verdiniz bak.
herkese tünaydın
güle güle canım yine bekleriz biz hep burdayız demi eminem:roflol:
herkese tünaydın
hoşbuldum kızlar akşam gec yattım yeni kallktım nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?