Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ah canım insanların iç yüzünü bilemezsinki günlük yaşamamızda da olmuyor mu bazen dost bildiğin insanlar arkandan vuruyor.
Malesef çeşit çeşit insan var bu hayatta. En iyisi dostlarımızı bilip onları takmak diğerleri için üzülmeyi lüks görmek lazım.

hihoyyyt :2:
zeyno benim canım ya bırakırmıyım hiç ben onuŞeniz

Şeniz Şeniz Şeniz

bence mutlu bile olmalısınız en azından tedavi için önünüzde bi engel yok bana şimdi o bile yasak

ay canım ya üzülme nolur bak bizimde bir sürü engelimiz vardı halen devam eden engeller bile var seninkide düzelir merak etme bizde bi umut tedavi oluyoruz işte vakti geldiyse hamiş kalırız gelmediyse yapacak bişey herşeyin en iyisini en doğrusunu ve bizim için hayırlı olan vakti Allah bilir vakti geldimi hepimizin olacak bak görürsün:teselli:

haklısın canım
emoşum bak biz iyi dostmuşuzki birbirimizi nırakamıyoruz
ne kadar kavga etsekte :roflol::roflol::roflol:

Zeynep çok az kalmış o zaman tedavinin sonuna.
Bak kendini mutlu edeceksin, hep olumlu olacaksın, hiçbirşeyi kafaya takmayacaksın.
Yani kısaca polinaya olacaksın tedavş boyunca.
Şu anda senin için en önemli şey tedavin bunu unutma.
Bak aksini yaptığını duyarsam kısarımmmmmmmmmmmmm çokkkkkk.
Aynı şeyler senin içinde geçerli eminecim.

tamam :kedi:

Kızlar ben çıkıyorum benim nete girişim bu kadar işte sırtım sinyal veriyor uzanma moduna geçiyorum .
Hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın.
Bir daha girdiğimde umarım sizleri daha moralli bulacağım söz verdiniz bak.

tamam canım güle güle sağol girip bizle konuştuğun için bebeğine iyi bak

kızlar sizlere çok teşekkür ederim bana biraz moral oldunuz iyi günler daha sonra yine görüşürüz inş

tamam canım yat sen rahatına bak yorma kendini fazla kendine iyi bak güle güle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…