Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bugün bol bol dua edelim inş.müslümanın ,müslüman kardeşine olan duası daha çabuk kabul olurmuş .

teşekkürler kızlar cumanız mübarek olsun hanelerinize nur dolsun
saol cnm seninde hayırlı cumalar olsun rabbim isteyen her kese salıklı ve hayırlı evlatlar versin
amann hiç yorgunum beni üzüyo deme bak olmayınca neler çektin

zeynepcim dogru söylüyorsun ama ben yüksek tansiyon hastasıyım o yüzden korkuyorm yani allah korusun tansiyonun yükselse bebegimede bir şey olur die beni zorladıgı zaman tansiyonum yükseliyor:çok üzgünüm:

ayşecim allah yardımcın olsun canım.hamişlerin duası kabul olur inş benide unutma olur mu canım

ayşecim herhangi bir kronik rahatsızlığın var mı tansiyonu tetikleyen

cnm özür dilerim kahvaltı yapıyordum görmedim ben üzüldügümde yada sıkıntıya girdigimde stresten birde hastanelik oluyorm sürekli yükseliyor 19.11lerde tansiyon 1 yıl boyunca tedavisini gördüm hamdolsun şimdi ii gene öyle cıkar die korkuyorm dün çok kötüydüm d.r dedi bebek büyüyor enerjiyi çekiyor normal dedi tansiyonumuda biliyor yat kalkma dedi inan bana dün akşama kadar açtık biz zaten kimsem yok yanımda o yüzden bu bebekte çok aç kaldım ben bakan olmayınca zor oluyor saolsun eşim geldi bir şeyler almış yedim öyle biraz canlandım gene içim bayılıyor . kendim aç kalmaktan degil bebegime bakamamaktan korkuyorm beni üzen ooo:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ayyy canım çok üzüldüm inş sorunsuz bitsin hamileliğin.gurbet gelini misin yalnızım dedin

saol cnm darısı sizin başınıza inş bu cumalar hürmetine cnm karadenizliyim buraya gelin geldim taaa 5 yıl önce burdada bir ablam var ama onda burdan gitti memlekete başka kimsem yok kaynana konuşmuyorz zaten onun elinden bir yudum su içirmesin rabbim annemlerle aramızda 10 saaat var hemen hemen ilk düşük tehlikemde geldi annem 10 gün zor durdu baban yannız onu bırakamıyor zor yaa yapcak bir şey yok az bir şeyim kaldı rabbimin izniyle 1 ay daha sonrası kolay inş 5 ay sonrada melegim kollarımda inş mevlanmdan dilegim hamile olmayan kadın kalmasın canımsın rabbim bu güzel duyguyu inş sizlerede yaşatır allah kızmet ederse 28 yaşında anne olcam:kedi::kedi:

canım inşa sağlıklı sıhhatli alırsın bebişini kucağına mis gibi çekersin kokusunu içine hepsi biter o anda sıkıntılarının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…