emine gözüne çöp sokuyom senin
hg canımgünaydın hayırlı cumalar kızlar nasılsınız bakem
niyeeeeeeeeeeee hani nerde ne çöpübenneyaptımki
zeynep bugün pek bi enerjiksin bunu neye borçlusun accık bizede ver bu neşeyi
aman ne enerjisi can sıkıntısından takılyorum işte cuma vakti gelsede namazla ilgilensemboshayallersmile
la havle çek iyi geliyor sıkıntıya
hg canım
:roflol: smiley da görmüyonmu çöp sokuyo gözüne :roflol: :roflol:
ver canım yanlız ben adetliyim okuyabilirmiyim.
hayıııııırrr görmüyom iştenaniknanik
(la ilahe illa ente ya hannanu ya mennanu ya bedi'as semavati vel ardı ya zel celali vel ikram)
ey gökleri ve yeri yoktan var eden izzet ve azamet sahibi olan allahım! senden başka hiç bir ilah yoktur.ey rahmet ve merhameti bol olan allahım!ey nimetleri ve ihsanı çok olan allahım!
dedikten sonra ne dileğin varsa gönlünden geldiği gibi dua et allahın izniyle kabul olur inş.
senin yerine ben okuyayım bu hafta olur mu canım bu cuma günü yapılan dualardandır
yaz bir yere her cuma devam et
(la ilahe illa ente ya hannanu ya mennanu ya bedi'as semavati vel ardı ya zel celali vel ikram)
ey gökleri ve yeri yoktan var eden izzet ve azamet sahibi olan allahım! senden başka hiç bir ilah yoktur.ey rahmet ve merhameti bol olan allahım!ey nimetleri ve ihsanı çok olan allahım!
dedikten sonra ne dileğin varsa gönlünden geldiği gibi dua et allahın izniyle kabul olur inş.
senin yerine ben okuyayım bu hafta olur mu canım bu cuma günü yapılan dualardandır
yaz bir yere her cuma devam et
kızlar bi kahvaltı yapıp geliyim
:dilcikar: görme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?