Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
beyzam yazmıştım ama tekrardan belirteyim çok üzüldüm arkadaşım inşallah kısa zamanda bebişine kavuşursun da bu çektiklerin uçup gider aklından

üzerimde bi halsizlik yorgunluk var
hiç yerimden kalkamıyorum akannehir
heryerim ağrıyorohaoldumsmile

ver canım yanlız ben adetliyim okuyabilirmiyim.

(la ilahe illa ente ya hannanu ya mennanu ya bedi'as semavati vel ardı ya zel celali vel ikram)
ey gökleri ve yeri yoktan var eden izzet ve azamet sahibi olan allahım! senden başka hiç bir ilah yoktur.ey rahmet ve merhameti bol olan allahım!ey nimetleri ve ihsanı çok olan allahım!
dedikten sonra ne dileğin varsa gönlünden geldiği gibi dua et allahın izniyle kabul olur inş.
senin yerine ben okuyayım bu hafta olur mu canım bu cuma günü yapılan dualardandır
yaz bir yere her cuma devam et

sayı felan varmı duada , bir defa okuyup kendimiz duamı etcez bi aydınlatırsan okuyum bende hasta olan ark. varsa onun yerine de okuyabilirim

tamam canım her cuma okurum ben Sağol allah razı olsun Allah kabul etsin rabbim seninde gönlündeki muradını versin amiiinnn:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…