Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ıki arkadaş bir barda oturmuş, dertleşmektedirler: -"Ben" der biri, "evliliğimizin ilk zamanlarında, işten eve dönmek için sabırsızlanır; eve gelince de karımı bir güzel kucaklar, nefesi kesilene kadar kollarımda sıkardım." Diğeri çakır keyif, sorar: -"Ya şimdi?" ıç çeker ilk konuşan: -"Şimdi mi? Daha fazla sıkmadığım için pişmanım..."

kızlar başım ağrıyo ya iğnenin yan etkisi herhalde baktım şimdi yan etkileri arasında var zeyno sendede olmuşmuydu baş ağrısı

kızlar başım ağrıyo ya iğnenin yan etkisi herhalde baktım şimdi yan etkileri arasında var zeyno sendede olmuşmuydu baş ağrısı

evet oldu canım
kasıklarımdan baş ağrısını ne bilmediydim ama başımda ağrıdı
e kolaymı hormon aniden değişiyo

Bir doktor, bir avukat ve bir matematikçi bir metres ya da bir eş edinmenin iyi ve kötü yanlarını tartışmaktadırlar. Avukat der ki:"Bir metres, kesinlikle daha iyidir. Eğer bir karınız varsa ve boşanmak isterse, bir sürü yasal problem çıkar." Doktor der ki: "Bir karınızın olması daha iyidir, çünkü eş bir tür güven duygusu verir ve stress düzeyinizi düşürür, bu da sağlığınız için yararlıdır." Matematikçi ise der ki; "ıkiniz de yanılıyorsunuz. Hem metresiniz hem de karınız olmalı ki, karınız metresinizle ve metresiniz karınızla olduğunuzu düşündüğünde siz rahat rahat matematik çalışıyor olabilesiniz."

bugul bu avatarı neden buldun kız kimden çaldın hııııııııııı söyle bakıym:roflolek güzel değil bu avatar iyisimi yenisini bul sen :roflol:

yok antep şivesi değil öyle ortaya karışık bişeyler yaptım işte:roflol:
antep şivesi böyle kız zeyno akşama ne yiyciniz kocan yemeğe gelicikmi konuşma uzadıkça şive farklı haller alır

şimdi yabancı damat tv dede ona bakıyorum onlarda antepliya

tamam degiştirdim ay zeynep bulgur pilavımı yapıyon bayılırım hım perşembe günü allah izin verirse oruç tutucam yaparım

kızlar mrb ya nete giremiom hafta içleri annemlerdeyim evdeki internet kablomu yol calışması yaparken koparmışlar daha yapmadılar sizleri cok özledim kızlar yiğeniniz iyi ama ben iyi değilim çok zor gecio şu dönemlerim bebeğim sağlıkla gelsinde razıyım sanmayın sizi bıraktım içim içimi yiyo hepinizi cok özledim sizleri coooooooook seviyom eminem aşılamaya başladınmı zeynom tedavin ne oldu beyza naptı sonuç ne acab asi macun nasıl yaradımı buguul canım tedaviye başladımı aleyna canım nasılsın sizdede değişiklik varmı özlemey canım sen nasılsın kızlar şu ayımıda atlatayım artık hep evimde olcam sizlerle hepinizi öptüm aşklarım

kızlar nirdesiniz ya off kardeşimin bilgisayarı evde fırsattan istifade ediyom oda siz yoksunuz gecmişe az baktım beyzadan haber yok galiba inşallah hayırlı haberlen gelir bi anda gelmediğine göre belki hamiledir dinlenmesi gerekio inşallah öyledirde.kızlar benimde sınavlarım var ama çalışan yok kızlar hep dualarımdasınız adınızı tek tek sayıyom şu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine inşallah hala unutamadım bubebek için ne acılar cektim hala içim yanıyo sizleri öle iyi anlıyomki biri bana bebeğim olmuyu deyince bide cocuğu olmuyan biri bana bakınca öle içim yanıyoki cokiyi anlıyom onları hala bile ağlıyom rabbim bu duyguyu sizede tattırsın inşallah sizinle paylaşmak istediğim okadar cok şey varki ben sizi gecmişimi unutamam bana acırgözlen baken insanlar şimdi kıskanarak hasetlen bakıyo arkamdan neler konuşuyolardı şimdi ise dillerini resmen yuttular ay sizlerlen konuşmaya ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…