Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eşine helal olsun nasıl annenlerde bu kadar kalmana izin veriyo keyif senin tabi nerde istersen orda kalırsın ama tuhafıma gitti benimde

eşimde benimle kalıyo annemlere cok düşkün hele anneme mecburuz doktor dinlenmelisin dedi bol bol eşimin ailesi olmadığı için bide evde olduğum süreç misafir cok geliodu ct kapı bide yemek yemiom hiç bulantılarım cok sık kızla allahın izniylen size hamile kalınca anlarsınız

iyiyim canım napıyım bildiğin gibi aynı işte
sen nasılsın kasıkların ağrıyordur şimdi senin

evet ağrıyo kasıklarım dün başım çok ağrıdı vücuduma ağır geliyo galiba iğne dün patlayacak gibiydim bugün daha iyiyim şükür yarın kontrolüm var

kızlar haberiniz olsun darıldım ben neler düşündüm neler gördüm

ne düşündün ne bekliyodun esinte biz burda neler yaşıyoruz ne durumdayız haberin var mı bi gitti n gidiş o gidiş biz zeynoyla burda yanlız kaldık herkes bıraktı gitti bizi bunalıma girdik düşünsene bu yola kaç kişi çıktık kaç kişi kaldık 2 kişi sonradan eklenenler oldu tabi ama biz zeynoyla hiç kopmadık bizi unutanları bizde unutmayı denedik olmadı hep aklımıza geldiniz ama içimiz hep buruktu neden dedik neden bizim günahımız ne niye herkes bizi terketti mafoldumbenama

asi nerde kızlar yok gaiba

asi gelmiyo artık durduk yere ben artık konuşmak istemiyorum ailevi sorunlarım var dedi bigün baktım başka bir topikte sohpet ediyo bende girdim topiğe ben girince o çıktı yani artık gelmiyo buraya.

emine hakketen darıldım ben şuanda nerdeyim zannediosunki hamile kalınca biti ama yeni başlıyo bebeğini koruya bilmek ona zarar gelmemesini önlemek için cabalamakta var bak bunu sizde yaşayacaksınız ben şu aylar hep uzanmam gerek herşey yasak diğer kızları bilmem ama fırsat bide bilgisayar buldukca burdayım tek tek hepinizin gecmişine bakıyom ne düşündün bilmiom esinte hamile kaldımı düşündün boşver düşün bende eve biran önce cıkıp sizlerle olmayı düşündüm sizin bana kendini üzme dinlen su tehlikeyi atlatınca gelirsin yine beraber oluruz demeniz gerek aslında bi yerde anlıyom cünkü o sıkıntıları bende yaşıyom yaşadıklarım aklıma gel,ince hala ağlıyom yazdıklarımı okumadın galiba bi bak dün akşam neler yazdım

asi gelmiyo artık durduk yere ben artık konuşmak istemiyorum ailevi sorunlarım var dedi bigün baktım başka bir topikte sohpet ediyo bende girdim topiğe ben girince o çıktı yani artık gelmiyo buraya.

nie acayip bi durum bilmiyorumkismile

kıslar tartışmayın üfff sıkıldım
asiyide bende bilmiyorum eşi neti iptal etmiş

zeynep senin yumoşlar iğnenin kaçıncı günü büyümeye başlamıştı canım

3 gün sonra felan ağrıyı hissetmeye başladım
zaten 2 günde bir dr ye gidiyorsunya hemen başlıyor zaten büyümeye

bende 3 gün sonra ağrı hissetmeye başladım günlük 75 doz yapıyorum beni 2 gün sonra değilde 5 gün sonra çağırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…