kaydirigubbakcemile5eşine helal olsun nasıl annenlerde bu kadar kalmana izin veriyo keyif senin tabi nerde istersen orda kalırsın ama tuhafıma gitti benimde
bir birinize canımlar bana senler şu cadılara bak
eşine helal olsun nasıl annenlerde bu kadar kalmana izin veriyo keyif senin tabi nerde istersen orda kalırsın ama tuhafıma gitti benimde
kaç aylıksın
iyiyim canım napıyım bildiğin gibi aynı işte
sen nasılsın kasıkların ağrıyordur şimdi senin
kızlar haberiniz olsun darıldım ben neler düşündüm neler gördüm
asi nerde kızlar yok gaiba
ne düşündün ne bekliyodun esinte biz burda neler yaşıyoruz ne durumdayız haberin var mı bi gitti n gidiş o gidiş biz zeynoyla burda yanlız kaldık herkes bıraktı gitti bizi bunalıma girdik düşünsene bu yola kaç kişi çıktık kaç kişi kaldık 2 kişi sonradan eklenenler oldu tabi ama biz zeynoyla hiç kopmadık bizi unutanları bizde unutmayı denedik olmadı hep aklımıza geldiniz ama içimiz hep buruktu neden dedik neden bizim günahımız ne niye herkes bizi terketti mafoldumbenama
asi gelmiyo artık durduk yere ben artık konuşmak istemiyorum ailevi sorunlarım var dedi bigün baktım başka bir topikte sohpet ediyo bende girdim topiğe ben girince o çıktı yani artık gelmiyo buraya.
nie acayip bi durum bilmiyorumkismile
kıslar tartışmayın üfff sıkıldım
asiyide bende bilmiyorum eşi neti iptal etmiş
kıslar tartışmayın üfff sıkıldım
asiyide bende bilmiyorum eşi neti iptal etmiş
zeynep senin yumoşlar iğnenin kaçıncı günü büyümeye başlamıştı canım
3 gün sonra felan ağrıyı hissetmeye başladım
zaten 2 günde bir dr ye gidiyorsunya hemen başlıyor zaten büyümeye
bende 3 gün sonra ağrı hissetmeye başladım günlük 75 doz yapıyorum beni 2 gün sonra değilde 5 gün sonra çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?