- 30 Haziran 2021
- 102
- 53
- 13
- 43
Aşılamanın ertesi gün başladım ilk üç gün ağızdan sonra da fitil şeklinde kullanmamı söyledi drBen aşılama yapıldığı gun aksam kullandim
Olumsuz düşünme o bile cok etkiliyor canımEvet ya ama niyeyse hiç umudum yok
Sağolasın canım.bugun aşılama oldum. Ebe söyledi ama o stresle unuttumBen aşılama yapıldığı gun aksam kullandim
Çok haklısın ama valla beşinci bu daha karnımdaki morluklar geçmedi. Hep olumsuz olunca ... KismetOlumsuz düşünme o bile cok etkiliyor canım
Olsun sen yinede yaradandan umudunu kesme canim o bizim için en güzelini en hayirli zamanda nasip ederÇok haklısın ama valla beşinci bu daha karnımdaki morluklar geçmedi. Hep olumsuz olunca ... Kismet
Benim değerim 2 katına çıkmış arkadaşlar. Bugün baktırdım 300 olmuş. Allah'ım sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin. Sizlere de gönlünüzden geçenleri versin.Yok yok yükselecek ALLAH in izniyle
İNŞAALLAH mucizeler yasiyalim hepimizOlsun sen yinede yaradandan umudunu kesme canim o bizim için en güzelini en hayirli zamanda nasip eder
Ooo süper çok sevindim darısı basimizaBenim değerim 2 katına çıkmış arkadaşlar. Bugün baktırdım 300 olmuş. Allah'ım sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin. Sizlere de gönlünüzden geçenleri versin.
Benimde pozitiiiiifff ama 66( bende test yaptırıcam umarım düşmez doktor bana da üç katına çıkması lazım dedtekrar
Benim üçüncü asilamam da az biraz lekelenme olmuştu. Forumda okuduklarima göre olabiliyormus.normal yaniKızlar aşılama işleminden sonra kanamaniz oldu mu
Tekrar kan verdiniz mi ?Benimde pozitiiiiifff ama 66( bende test yaptırıcam umarım düşmez doktor bana da üç katına çıkması lazım dedi
Benim üçüncü asilamam da az biraz lekelenme olmuştu. Forumda okuduklarima göre olabi
İnşallah sorun olmaz canımBenim üçüncü asilamam da az biraz lekelenme olmuştu. Forumda okuduklarima göre olabiliyormus.normal yani
liyormus.normal yani
İnşallah hamile kalırız canım. 3.cu tuttu mu senin?Benim üçüncü asilamam da az biraz lekelenme olmuştu. Forumda okuduklarima göre olabiliyormus.normal yani
Benim olmadiKızlar aşılama işleminden sonra kanamaniz oldu mu
Bu beşinciİnşallah hamile kalırız canım. 3.cu tuttu mu senin?
Tüp Bebek düşünmediniz miBu beşincitutmadı malesef ama kısmet bu işler bı sürü kişi ilk asilamayla hamile kalmış
O aleti takip bekletmediler miBenim olmadi
Canim o aletle beklemedim islem bitince cikarttilarO aleti takip bekletmediler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?