Ekim ayında aşılama tedavisi yaptıranlar

Amin canim rabbim hepimizi sevindirsin insallah. Aslinda normalde hem yumurtanin oluştugu hemde catlamanin oldugu gün pozitif olasiligini arttirdigi söyleniyor. Bendede catlama olmadan 1 gün once aşılama yapıldı. Aşılamanin yapildigi ve ertesi gun birliktelik önerdi. Bizde ne yazikki suan ailelerimizin evinde kaldigimiz için sadece aşılamanın yapıldığı günü degerlendirdik. Herşey mevlamdan kafana cok takma olacagi varsa rabbim verecekse aşılamanin yapıldığı gün bile yeterli

Aşılama nasıl bi şey bana da anlatır mısınız bugün kahverengi lekem geldi 3 gün günüm geçti ama lekenin devamı gelip adet olursam bende aşılama olucam ve bu konuda hiç bilgim yok

Aşılama nasıl bi şey bana da anlatır mısınız bugün kahverengi lekem geldi 3 gün günüm geçti ama lekenin devamı gelip adet olursam bende aşılama olucam ve bu konuda hiç bilgim yok
Beş tecrübeyi aktarabilirim. 39 yaşındayım 6 yıllık evliyiz normal gebelik olmadı. Dr gittik tahliller falan eşimde hareketlilik ve sayısı düşük çıktı. Devlet hastanesine gitmiştik. Dr tüp bebegin bir kısmını karşılaması için aşılama önerdi üç defa yapılması gerekiyor dedi. Klomen ve çatlama ignesiyle aşılama oldum hepsi negatif. Rapor çıkaralım bir an önce tüp bebek yapalım istiyorduk rapor üniversiteden alicak dedielr hocadan randevu aldık . Klomenle olani SGK kabul etmediğini iki defa iğneli olması gerektiğini öğrendik. Çok şans olmasa da ikinci iğneli aşılama yapıldı. Normal yolla gebelik olmuyorsa ve çok fazla sıkıntı yoksa on gün kadar yumurta büyütmek için iğne ya da ilaç tedavisi yapılıyor aşılama gününden 36 saat önce çatlama iğnesi yapılıyor. Eşinden alınan sperm yıkanıp içlerinden en iyi olanları şırıngaya koyup sana enjekte ediyorlar. Normal birleşme gibi bişey

ALLAH yeter ki ol desin... İNŞAALLAH isteyen herkes sağlıkla sağlıklı evlatlarını kucagina alır tabi biz de

Bende de benim rahim duvarım ince onu ilaçla kalınlaşıyor eşiminde hafiften hareketsizlik var vitamin kullanıyor benim yumurtam büyüyor ama çatlamıyor çatlatma iğnesi vurundum hatta 20 cm kadar ulaştık ama iğneylede çatlamadı hsg çekindim problem yok o yüzden aşılama yapalım dedi eğer ki adet olursam işte inşallah beta hcg yüksek çıkar da hamili haberimi alırım umarım senin için hayırlısı olsun umarım bu seferki tedavin güzel sonuçlar alırsın

Son düzenleme:
İNŞAALLAH aşılamaya gerek kalmaz senin için bir mucize olur da bu sefer tutarsa ne güzel olur İNŞAALLAH

Civcivlerim nasil olduğunu anlatmis canim birde ben anlatip laf kalabaligi yapmayayim. Benimde rahim duvarimın kalinlasmadigini soylediler hatta estrofemle 5.5 ila 5.6 mm anca kalinlasti. Senin ilacla kac mm oluyor canim.

Kizlar merhaba :) asilamadan sonraki 10. İğneden sonraki 12. Günüm. Sizce pozitif mi yoksa iğnenin etkisi mi?

Civcivlerim nasil olduğunu anlatmis canim birde ben anlatip laf kalabaligi yapmayayim. Benimde rahim duvarimın kalinlasmadigini soylediler hatta estrofemle 5.5 ila 5.6 mm anca kalinlasti. Senin ilacla kac mm oluyor canim.
Ben hem onu kullandım hemde nar suyu içtim araştırdım da iyi geliyomuş kalınlaşıyomuş benim 8 mm olmuştu kalınlığı iyiydi çocuk tutunabilir demişlerdi ama kısmet değilmiş bakalım

Siz hangi şehirde ne zaman yaptırdınız asilamanizi

Ben hem onu kullandım hemde nar suyu içtim araştırdım da iyi geliyomuş kalınlaşıyomuş benim 8 mm olmuştu kalınlığı iyiydi çocuk tutunabilir demişlerdi ama kısmet değilmiş bakalım
Ohohooo maşallah subhanallah senin gayet guzel canım. Benim hayatımı inandığım dr.ler kararttı yoksa benimde sikintim yoktu 2015 de dogaldan gebeligim olmuştu. Nar suyu ilaç ananas keten tohumu badem kullandım benim anca bu kadar kalınlaştı

Doktor çok önemli daha önce başka doktor gidiyodum bana sadece progestan verdi fitil olarak kullan dedi yaşın genç olur senin çocuğun dedi ne rahim duvarın ince ne de başka bi şey demedi 1 yılımı heba etti başından beri bu doktora gitseydim belki çocuğum kucağımdaydı 2,3aydır gidiyorum şimdiki doktora

Kesinlikle artik sağlık sektörünüde ticarethaneye çevirdiler ne yazıkki. Bende progestan kullanıyorum bu benim 2.aşılama tedavim daha öncede 2 yumurta çatlana 2 tüp bebek tedavisi gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…