Ekim ayında aşılama tedavisi yaptıranlar

Hanimlar asilamanizi catal dedigimiz vajinal muayene sedyesinde bacaklariniz acik bir sekilde mi yapildi acaba ,benimki o sekilde ypaildi ve spermler hemen disari.akti sanki onemsememisler yapmak icin yapmislar gibi geldi cok üzüldüm

Asilamadan once ozellikle yiyip ictiginiz gida var mi acaba

Kesinlikle artik sağlık sektörünüde ticarethaneye çevirdiler ne yazıkki. Bende progestan kullanıyorum bu benim 2.aşılama tedavim daha öncede 2 yumurta çatlana 2 tüp bebek tedavisi gördüm
Tüp Bebek tedavisinden sonra aşılama mi yaptilar

Hanimlar asilamanizi catal dedigimiz vajinal muayene sedyesinde bacaklariniz acik bir sekilde mi yapildi acaba ,benimki o sekilde ypaildi ve spermler hemen disari.akti sanki onemsememisler yapmak icin yapmislar gibi geldi cok üzüldüm
Benim dördüncü aşılamada sanki geri gelmiş gibiydi. Bu seferde on beş dk dinlendim bacaklarım hafif yukarida. Camasirim biraz ıslandı ama bilemiyorum gitti mi? Yumurta çatlamışti ama ne zaman çatladı bilmiyorum umarım geç kalmamıştır.

Aynen canim o sekilde yapiliyor devlette yaptirdiysan bekleme yok ne yazikki islem bitince 2 3 dk uzaniyorsun kaldiriyorlar. Özelde öyle değil yarim saat bacaklarin kapali sırt üstü yatıyorsun. Özelle devletin arasında bu konuda daglar kadar fark var

Tüp Bebek tedavisinden sonra aşılama mi yaptilar
Yok canim siralama şöyle 2 yumurta catlatma 1 aşılama hadi beklemeyelim tüp bebek tedavisi yaptıralım dedik. Izin icin ist.la geldik aslinda tup bebek tedavisi yaptiracaktim özelde %30 şans verdiler moral olarak çökünce cesaret edemedim az buz bir maaliyetde degil psikoloji olarakda zor bir süreçti çünkü. Akrabamin tavsiyesi uzerine devlette bir dr.ye gittim ona anlattim tup bebek oncesi aşılama deneyelim dedi öyle yaptirdim yoksa bu hiç planda yoktu

Geri geliyor zaten bende oyle oldu spermlerin hepsi iceride kalacak diye bir şart yok. Çatlamayı hissetmis olman lazim bende kasıklarımda inanılmaz ağrı yaptı bıçak saplanır gibi sancı giriyordu

Geri geliyor zaten bende oyle oldu spermlerin hepsi iceride kalacak diye bir şart yok. Çatlamayı hissetmis olman lazim bende kasıklarımda inanılmaz ağrı yaptı bıçak saplanır gibi sancı giriyordu
Bu ara çok yoğun ve yorucu calisiyorum. Çok fazla da ilaç kullanınca inanın anlamadım . Diğer asilamalarimda sürekli dinledim durdum kendimi. Yok belirti var mı yok kaşık batması var mı yok göğüs uclarim karardı mi

Evet tüp bebek hem maliyet olarak hem ruhsal olarak fazlaca zahmetli bı de kesin olacak olsa ama yine nasip diyoruz. İNŞAALLAH bu aşılamamiz annelerine tutunuverir de annelerini zahmetten kurtarır. Dr %10 ihtimal var aşılamada çok fazla umutlanma dedi ama güzel bişey oldu Dr işlemi besmele ile yaptı

Bende 1 ekimde yaptirdim canim kac yumurtan vardi kc mm lerdi acaba sperm degeriniz nasildi

Bende 1 ekimde yaptirdim canim kac yumurtan vardi kc mm lerdi acaba sperm degeriniz nasildi
Ben yazıyım kimse yazmamış. Tek yumurtam büyüdü.Sanirim 22 mm civarındaydı.asilama günü baktı Dr çatlamış dedi.. Diğerleri 15-16 falandı . Bizim sorunumuz sperm sayısı ve hızı. Nasip . Siz de durumlar nasil

8. Gunum bakalim bekliyorum canim bizimde sperm cok iyi sayilmaz artik nasip gerisi benimde yaklasik 20mm boyutlarinda iki yumurtam vardi hakkimizda hayirlisi olsun

8. Gunum bakalim bekliyorum canim bizimde sperm cok iyi sayilmaz artik nasip gerisi benimde yaklasik 20mm boyutlarinda iki yumurtam vardi hakkimizda hayirlisi olsun
Hadi İNŞAALLAH ikiz bebeler gelsin ne zaman tahlil vermeyi düşünüyorsunuz? Sonuçta biz milyon tane spermin içinde tatlı bı tanesinin koşup annelerine yapılmasıni istiyoruz. Rabbim gönlümüze göre versin

Bende bu sans varken ikiz hic sanmiyorum kuzum ya tutcakmi bakalim oda var ama bugun adet olcakmisim gbi agri oldu gecti sonra senin kacinci gunundu

13 unde canim yazmayi unutmusum

Bende bu sans varken ikiz hic sanmiyorum kuzum ya tutcakmi bakalim oda var ama bugun adet olcakmisim gbi agri oldu gecti sonra senin kacinci gunundu
Benim ayın 5 inde yapıldı. Ama malesef kötü bı döneme denk geldi. Kurumumuz inanılmaz yoğun calisiyoruz. Devlet memuruyum ama haftasonu dahil çalışmak zorundayiz bu ara. Bi de malesef babam ameliyat olacak . Kaç gün uyuyamadım bile. Memlekete gideceğim . Stres. Üzülme, fazla çalışma, yolculuk... Dr yapma dediği her şeyi yapmak zorunda kaldım. Nasip

Hiç öyle deme evrene olumlu msj verelim ki olumlu şeyleri çekelim hayatımıza.. benim 5. Asilamam ve hepsinde çok farklı yaşadım ki hamile kalanlar regl belirtileriyle hamilelik belirtilerini çok benzetiyorlar. Kısmet belki bu sefer bizim yüzümüz gülecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…