Ekim ayında aşılama tedavisi yaptıranlar

Nedense hep boyle bisey cikcagi oluyor benimde gecenki asilamda cok yogundum tatile bile gittim o arada sen dusun doktor bisey olmaz dedi bence ama istenasip olunca herturlu olur geçmis olsun bu arada canim

Nedense hep boyle bisey cikcagi oluyor benimde gecenki asilamda cok yogundum tatile bile gittim o arada sen dusun doktor bisey olmaz dedi bence ama istenasip olunca herturlu olur geçmis olsun bu arada canim
ALLAH razı olsun.. tanımıyorsunuz ama aklınıza gelirse babam için dua edin Rabbim her türlü güzel haberler alalım.. burdan müjdeler verelim İNŞAALLAH

Teşekkür ederim.. ALLAH razı olsun... İnan bu ay güzel haberler alacagiz
İmsallah canim benim allah daha fazla aratmadan nasip eder ins
ALLAH razı olsun.. tanımıyorsunuz ama aklınıza gelirse babam için dua edin Rabbim her türlü güzel haberler alalım.. burdan müjdeler verelim İNŞAALLAH
Canm birde bende femarayla yumurta buyutuyorum iki seferdir dokyor tup bebek hakki elde ediyosunuz dedi ama senin yazdigini okuyunca bi tedirgin oldum klomenle neden hak elde edemediniz anlamadim vallahi

Siz klomen mi kullanıyorsunuz bilmiyorum ama devlet hastanesi bana aşılama yapacağız üç defa sonra tüp Bebek raporu olacak dedi hiç araştırmadan tamam dedim ama rapor için üniversitye gittim bir hocaya. O da iğneli aşılamadan sonra rapor çıktığını söyledi anlayacağın üç sefer boşu boşuna o kadar zahmet çektim ve zaman kaybettim

Ben ozelde oluyorum canim da ne alaka igneyle benim hapla yumurtam buyuyor illa neden igne onu anlamadim doktotum oluyo dedi yani bilgilide bi doktor yaniltmaz bizi ins

Merhaba arkadaslar dun asilama yapildi ne oncesi ne sonrasi agri olmadi. Yumurta catlayinca agri olmazmi ya

Haklisinda iste zor bir surec cok yipratici bazen bu gerginlik yuzunden esimle kavga ediyorum tartisiyoruz Rabbim tez zamanda bebislerimize kavustursun insallah
Valla sıkıldık artik hepimiz hayirlisiyla bi olaydida kurtulsadik artik gecen bir kisinin ilk yorumunu gordum olmuyor olmuyor ne yapsam negatif yazmis. Sonra merak ettim son yorumlarina dogru gittim sey yaziyordu gece gece kalkmalariniz sizin nasil kizlar bizimki surekli kalkiyor milyon kezz yazmis allahim nasip et dedim icimden ragziyim hertürlü

sen ne zaman test yapmayi dusunuyorsun? Insallah pozitifi gorursun canim son olur bu tedavi. Ben dun oldum asilama olmazsa bi kac ay bekleyip tupe baslarim diye dusunuyorum simdiden iyi bir merkez arayis icindeyum

sen ne zaman test yapmayi dusunuyorsun? Insallah pozitifi gorursun canim son olur bu tedavi. Ben dun oldum asilama olmazsa bi kac ay bekleyip tupe baslarim diye dusunuyorum simdiden iyi bir merkez arayis icindeyum
Bukez hic idrar testi yapmadim evede bilerek almiyorum normalde hergun bitane yapiyodum saldim bukez baya 13 ü kan testinde gorucez ak koyunmu kara koyunmu artik

Dr çok umutlanma yüzde 10 dedi olmazsa rahme bakacam sonraki ayda tüp bebek tedavisine başlayalım dedim . Bekleyip gorecegiz. Memlekete gideceğim yarım babamın ameliyatı için. Daha dört gün oldu regl olmazsam on gün sonra falan yaparım . Sen ne zaman yaptiracaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…