- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 28
Nedense hep boyle bisey cikcagi oluyor benimde gecenki asilamda cok yogundum tatile bile gittim o arada sen dusun doktor bisey olmaz dedi bence ama istenasip olunca herturlu olurBenim ayın 5 inde yapıldı. Ama malesef kötü bı döneme denk geldi. Kurumumuz inanılmaz yoğun calisiyoruz. Devlet memuruyum ama haftasonu dahil çalışmak zorundayiz bu ara. Bi de malesef babam ameliyat olacak . Kaç gün uyuyamadım bile. Memlekete gideceğim . Stres. Üzülme, fazla çalışma, yolculuk... Dr yapma dediği her şeyi yapmak zorunda kaldım. Nasip
ALLAH razı olsun.. tanımıyorsunuz ama aklınıza gelirse babam için dua edinNedense hep boyle bisey cikcagi oluyor benimde gecenki asilamda cok yogundum tatile bile gittim o arada sen dusun doktor bisey olmaz dedi bence ama istenasip olunca herturlu olurgeçmis olsun bu arada canim
Kaçıncı günü yaptıracaksınız kızlar testi benim doktor gün vermedi13 unde canim yazmayi unutmusum
Tabiki ederim canim ins sagligi yerine en kisa sürede gelirALLAH razı olsun.. tanımıyorsunuz ama aklınıza gelirse babam için dua edinRabbim her türlü güzel haberler alalım.. burdan müjdeler verelim İNŞAALLAH
Teşekkür ederim.. ALLAH razı olsun... İnan bu ay güzel haberler alacagizTabiki ederim canim ins sagligi yerine en kisa sürede gelir
İmsallah canim benim allah daha fazla aratmadan nasip eder insTeşekkür ederim.. ALLAH razı olsun... İnan bu ay güzel haberler alacagiz
İmsallah canim benim allah daha fazla aratmadan nasip eder insTeşekkür ederim.. ALLAH razı olsun... İnan bu ay güzel haberler alacagiz
Canm birde bende femarayla yumurta buyutuyorum iki seferdir dokyor tup bebek hakki elde ediyosunuz dedi ama senin yazdigini okuyunca bi tedirgin oldum klomenle neden hak elde edemediniz anlamadim vallahiALLAH razı olsun.. tanımıyorsunuz ama aklınıza gelirse babam için dua edinRabbim her türlü güzel haberler alalım.. burdan müjdeler verelim İNŞAALLAH
Siz klomen mi kullanıyorsunuz bilmiyorum ama devlet hastanesi bana aşılama yapacağız üç defa sonra tüp Bebek raporu olacak dedi hiç araştırmadan tamam dedim ama rapor için üniversitye gittim bir hocaya. O da iğneli aşılamadan sonra rapor çıktığını söyledi anlayacağın üç sefer boşu boşuna o kadar zahmet çektim ve zaman kaybettimİmsallah canim benim allah daha fazla aratmadan nasip eder ins
Canm birde bende femarayla yumurta buyutuyorum iki seferdir dokyor tup bebek hakki elde ediyosunuz dedi ama senin yazdigini okuyunca bi tedirgin oldum klomenle neden hak elde edemediniz anlamadim vallahi
Ben ozelde oluyorum canim da ne alaka igneyle benim hapla yumurtam buyuyor illa neden igne onu anlamadim doktotum oluyo dedi yani bilgilide bi doktor yaniltmaz bizi insSiz klomen mi kullanıyorsunuz bilmiyorum ama devlet hastanesi bana aşılama yapacağız üç defa sonra tüp Bebek raporu olacak dedi hiç araştırmadan tamam dedim ama rapor için üniversitye gittim bir hocaya. O da iğneli aşılamadan sonra rapor çıktığını söyledi anlayacağın üç sefer boşu boşuna o kadar zahmet çektim ve zaman kaybettim
İNŞAALLAH tüp bebeğe hiç gerek kalmazBen ozelde oluyorum canim da ne alaka igneyle benim hapla yumurtam buyuyor illa neden igne onu anlamadim doktotum oluyo dedi yani bilgilide bi doktor yaniltmaz bizi ins
Asilamalar kac milyon spermle yapildi canim bes asilama baya cok olmus cidden cok yipratici bi surecİNŞAALLAH tüp bebeğe hiç gerek kalmazbenim tecrübem boyle ama inan bilmiyorum ben de sasirdim
Bosver belirti arama kafayi yersin yoksa ben kendimi cok dinliyorum ve zaman gecmek bilmiyor ,Merhaba arkadaslar dun asilama yapildi ne oncesi ne sonrasi agri olmadi. Yumurta catlayinca agri olmazmi ya
Haklisinda iste zor bir surec cok yipratici bazen bu gerginlik yuzunden esimle kavga ediyorum tartisiyoruz Rabbim tez zamanda bebislerimize kavustursun insallahBosver belirti arama kafayi yersin yoksa ben kendimi cok dinliyorum ve zaman gecmek bilmiyor ,
Valla sıkıldık artik hepimizHaklisinda iste zor bir surec cok yipratici bazen bu gerginlik yuzunden esimle kavga ediyorum tartisiyoruz Rabbim tez zamanda bebislerimize kavustursun insallah
Valla sıkıldık artik hepimizhayirlisiyla bi olaydida kurtulsadik artik gecen bir kisinin ilk yorumunu gordum olmuyor olmuyor ne yapsam negatif yazmis. Sonra merak ettim son yorumlarina dogru gittim sey yaziyordu gece gece kalkmalariniz sizin nasil kizlar bizimki surekli kalkiyor milyon kezz yazmis allahim nasip et dedim icimden ragziyim hertürlü
Gerçekten çok yıpratıcı bi süreç ve zaman geçiyor. Sonucu güzel olsun İNŞAALLAH hepimizinAsilamalar kac milyon spermle yapildi canim bes asilama baya cok olmus cidden cok yipratici bi surec
Bukez hic idrar testi yapmadim evede bilerek almiyorum normalde hergun bitane yapiyodumsen ne zaman test yapmayi dusunuyorsun? Insallah pozitifi gorursun canim son olur bu tedavi. Ben dun oldum asilama olmazsa bi kac ay bekleyip tupe baslarim diye dusunuyorum simdiden iyi bir merkez arayis icindeyum
İns canimGerçekten çok yıpratıcı bi süreç ve zaman geçiyor. Sonucu güzel olsun İNŞAALLAH hepimizin
Dr çok umutlanma yüzde 10 dedisen ne zaman test yapmayi dusunuyorsun? Insallah pozitifi gorursun canim son olur bu tedavi. Ben dun oldum asilama olmazsa bi kac ay bekleyip tupe baslarim diye dusunuyorum simdiden iyi bir merkez arayis icindeyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?