Aşılama ekim ayında aşılama yapanlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Az kalmış teste inşallah çift çizgiyi görürsün. Belirtilerin varmı peki?
Evet az kaldı belirtiden sayılırsa bel ve kasik ağrısı goguslerimde herhangi bir durum yok bazıları şişti büyüdü diyor benimkiler pörsüdü onun harici birde dudak kuruluğu yasiyorum son günlerde böyle

Yaaa ağız dudak kuruluğu belirti derler. Hadi inşallah pozitif olsun. Benimde5.aşılama bende gide gele hastaneye abone oldum
Umarım bu sefer tutar yoksa fenalık geçiricem artık

Yaaa ağız dudak kuruluğu belirti derler. Hadi inşallah pozitif olsun. Benimde5.aşılama bende gide gele hastaneye abone oldum
Umarım bu sefer tutar yoksa fenalık geçiricem artık
Tutar inşallah pozitif düşünelim vardır onunda gelme vakti ben bizim gruptan ümitliyim

Maşallah maşallah canım darısı bu asilamana inşallah
Amin cumlemizin inşallah canim.
Bugun dayanamadim test yaptim 2. Cizgi silik cikti acaba mi dedim ama ilaclardan da olabilir diye cok umutlanamiyom ama en azindan kafam daha rahat cok strese girmistim hala yüzde 50 sansim var bakalim kismet....hakkimizda hayirlisi

Kacinci günün bugün canım aşılamadan sonra? inşallah ilaçların etkisi değildir

Kacinci günün bugün canım aşılamadan sonra? inşallah ilaçların etkisi değildir
7. Günüm erken yaptım testi cok strese girdim diye ama ilaclarin etkisi de olabilir cunku arada kasik agri oluyo hafif ama cok az baska belirtide yok tutmama ihtimali de yuksek bende kist de var o agri yapiyor olabilir

Bnde sorunmu var bnm de 6. Gunum goguslerim acio hele dokununca cok kotu adet olcak misim gibi karin agrim var arada bi batio kasiklar bacagima vuruo resmen arada adetmi olcam ki

7. Günüm erken yaptım testi cok strese girdim diye ama ilaclarin etkisi de olabilir cunku arada kasik agri oluyo hafif ama cok az baska belirtide yok tutmama ihtimali de yuksek bende kist de var o agri yapiyor olabilir
Erken yapmissin canım bekle bakalım biraz daha stres yapma rahatlar kafanı inşallah bebegin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…