- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
Amin canım inşallah hepimizin yüzü gülsünSağolasın canım amin inşallahbana da verir heralde progestan fitil hadi inşallah güzel haberler verirsin bizede
Aynen öyle canım başka tutumacak dalımız yok. Allah im biliyor kalbimizi.Öle dusunme kuzum biseylere cabalamadan elde edilmio ne yazikki dua ve sabir caba insallah tutar bebislerimiz
7 gün oldu bugün.. Amin inşallah hepimizin kiKaçıncı günündü? Hayırlısıyla gelsin bebeğin
Az kalmış teste30 da benimde test günüm inşallah tutmuştur hepimizin ki
Evet az kaldıAz kalmış testeinşallah çift çizgiyi görürsün. Belirtilerin varmı peki?
Yaaa ağız dudak kuruluğu belirti derler. Hadi inşallah pozitif olsun. Benimde5.aşılama bende gide gele hastaneye abone oldumEvet az kaldıbelirtiden sayılırsa bel ve kasik ağrısı goguslerimde herhangi bir durum yok bazıları şişti büyüdü diyor benimkiler pörsüdü onun harici birde dudak kuruluğu yasiyorum son günlerde böyle
Hayırlısıyla o çift çizgiyi görürsün canım benimEvet az kaldıbelirtiden sayılırsa bel ve kasik ağrısı goguslerimde herhangi bir durum yok bazıları şişti büyüdü diyor benimkiler pörsüdü onun harici birde dudak kuruluğu yasiyorum son günlerde böyle
Saol rabiacim beraber insallh ❤❤Hayırlısıyla o çift çizgiyi görürsün canım benim
Tutar inşallah pozitif düşünelimYaaa ağız dudak kuruluğu belirti derler. Hadi inşallah pozitif olsun. Benimde5.aşılama bende gide gele hastaneye abone oldum
Umarım bu sefer tutar yoksa fenalık geçiricem artık
İnşallah canım inşallahTutar inşallah pozitif düşünelimvardır onunda gelme vakti ben bizim gruptan ümitliyim
Bende progestani fitil olarak kullaniyorum sabah aksam 2 ser taneden 4 tane her dr farkli uyguluyir heraldeBana protestan hap verdi herkes fitil kullanıyor
Amin cumlemizin inşallah canim.Maşallah maşallah canım darısı bu asilamana inşallah
Kacinci günün bugün canım aşılamadan sonra? inşallah ilaçların etkisi değildirAmin cumlemizin inşallah canim.
Bugun dayanamadim test yaptim 2. Cizgi silik cikti acaba mi dedim ama ilaclardan da olabilir diye cok umutlanamiyom ama en azindan kafam daha rahat cok strese girmistim hala yüzde 50 sansim var bakalim kismet....hakkimizda hayirlisi
7. Günüm erken yaptım testi cok strese girdim diye ama ilaclarin etkisi de olabilir cunku arada kasik agri oluyo hafif ama cok az baska belirtide yok tutmama ihtimali de yuksek bende kist de var o agri yapiyor olabilirKacinci günün bugün canım aşılamadan sonra? inşallah ilaçların etkisi değildir
Bunlar bence iyiye işaretBnde sorunmu var bnm de 6. Gunum goguslerim acio hele dokununca cok kotu adet olcak misim gibi karin agrim var arada bi batio kasiklar bacagima vuruo resmen arada adetmi olcam ki
Erken yapmissin canım bekle bakalım biraz daha stres yapma rahatlar kafanı inşallah bebegin seninledir7. Günüm erken yaptım testi cok strese girdim diye ama ilaclarin etkisi de olabilir cunku arada kasik agri oluyo hafif ama cok az baska belirtide yok tutmama ihtimali de yuksek bende kist de var o agri yapiyor olabilir
Bu gidisle sonuclar pes pesine cikcak zatnde artik kalpdenmi gidderiz bilmiom sanki sinava girdik sonucu bkliozAyyyy nasıl heycanla takipteyim anlatamam
En erken kim test yapıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?