Aşılama ekim ayında aşılama yapanlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar umarım hepimizin aşılamaları tutar bende dün aşılama oldum ilk aşılamam sizler ilk günlerde neler yaptınız yani ev işi falan yaptınızmı

Kızlar umarım hepimizin aşılamaları tutar bende dün aşılama oldum ilk aşılamam sizler ilk günlerde neler yaptınız yani ev işi falan yaptınızmı
Hayırlı olsun canım aşılaman ben de çarşamba 5. Aşılamamı oldum ilk 3 aşılamada dikkat ettim ama artık etmiyorum. Doktorum en başından beri normal hayatına dönebileceğimi söylemişti.
Dikkat edince de olmadı etmeyincede
İnşallah senden güzel haberler alırız

Sağol canım inşallah seninde hayırlı haberini alırız Allah'ım istegen herkese hayırlı evlat nasip etsin

Yat uzan 2 3 gun bnmde ilk asilamm di bu ay dikkat ediorum kndime insallah tutar

Kedi sever canım aşılaman oldu mu nasılsın?
Oldu canım saat 14:00 gibi. Şimdi eve geldik. Hayirlisiyla beklicez bakalım sabırla doktor regline 2-3 gün kala kan testi yaptır dedi. Progestan fitil verdi akşam 2 Sabah 1 şeklinde ağız yoluyla iç dedi. Birde omepa-Q10 diye bir ilaç verdi günde 1 tane icicem. Ayrica folik asit hap kullan dedi. Spermler cok kaliteli dedi

Bende bugün saat 14:00 de ilk aşılamami oldum canım beraber öğreneceğiz guzel haberleri insallah 1 gün var aramizda

İnşallah canım hakkımızda hayırlısı.doktorun sana istrahat önerdimi benim doktorum pek konuşmayan doktorlardan bende sormayı ununttum
Inşallah canım. Bugün istirahat et dinlen yarın normal yasantina devam edebilirsin dedi. Zaten bende carsamba gunune kadar işe gitmicem komutanımdan izin aldım garantiye almak için. Doktorum sağolsun çok iyi çok ilgili hayırlısı olsun hakkımızda canım. Sen yinede 3-4 gün yat dinlen hicbir iş yapma. Çalışıyor musun?

Hadi hayırlı olsun canım çok sevindim inşallah güzel haber verirsin
Fitili ben vajinal yoldan alıyorum. Folik asidini ihmal etme

Hayırlı olsun canım benim 2 gün hicbir şey yapma dinlen ben inanıyorum birimizin meleği gelecek bu sene

Hadi hayırlı olsun canım çok sevindim inşallah güzel haber verirsin
Fitili ben vajinal yoldan alıyorum. Folik asidini ihmal etme
Inşallah kuzum hep beraber güzel haberleri veririz insallah ben bizim ekipten umutluyum❤ bana ağızdan al dedi Eğer dayanilmicak şekilde sersemlik ve tansiyön düşüklüğü yaparsa vajinadan alırsın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…