Aşılama ekim ayında aşılama yapanlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok canım ben çalışmıyorum ama pek uzanmayı sevmiyorum ama dikkat ediyorum Allah'ım inşallah hepimizi sevindirsin

Ben şeyi anlamadim doktor bana regline 2-3 gün kala kan testi yaptır dedi. Şimdi normalde reglim 27-28-29 gün arası oluyor. Dün çatlama iğnesi dün yapıldı bugün aşılama yapıldı bugün reglimden itibaren 12.günüm. benim regl günüm kaymış olmuyor mu yoksa yine 28 gunden mi hesaplicam

Merhaba hanimlar bende yeniden katildim araniza yillar once hamile kalmak istedigimdede burda dertlesiyoduk ve simdi 2. cocuk icin ugrasiyoruz ayni sorunlarla karsi karisyayim. 1 yil icinde 3 defa cikolata kistinden ameliyat oldum ve simdi artik dogal yolla hamile kalmami yasakladi doktorum. Pazartesi menopur ignelerine basladik asilama tedavisi icin, yarin kontrole gitcem insallah yumurtalar yeterince buyumustur.. Aranizda menopur kullanip hamile kalan varmi??

Hemen hemen aynı tarihlere denk geliyor canım değişme pek olmuyor. Benim 6 Kasım reglim 6 si test dedi. Bende 27 28 günde bir olurum . Adetten 2 3 gün önce çıkar zaten

Kizlar allah korusun asilama tutmaz ise kac gun sonra adet olunuo herkezinki aynimi oluo hani yumurtlamayi erken yapiolar ya ?

Ağrı olmuyo canım sadece benim doktorum sıkışık ol dedi o biraz zorladı beni normal muayene gibi 5 dakka bile surmuyo
Neden sıkışık olmanızı istedi bana hiç demediler acaba özel bir sebebi mi var ki
Bende öncesi hep wc ye gittim ki rahat edeyim diye

Neden sıkışık olmanızı istedi bana hiç demediler acaba özel bir sebebi mi var ki
Bende öncesi hep wc ye gittim ki rahat edeyim diye
İnan canım bende ilk olduğu için öyle gerekiyordur diye hiç sormadım hatta ısrarla sıkışık olmam gerektiğini söyledi

Kızlar merhaba pazartesi kan testi yaptiricam ben öyle düşündüm kendimce yine doktoruma sormadım yine başlıcak bahar hanimcigim15 gün bekleyin die.. ... bütün yazılarınızı okudum inşallah hepimizin bebeği hayırlısı ile tutunur bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…