- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
Yok canım ben çalışmıyorum ama pek uzanmayı sevmiyorum ama dikkat ediyorum Allah'ım inşallah hepimizi sevindirsinInşallah canım. Bugün istirahat et dinlen yarın normal yasantina devam edebilirsin dedi. Zaten bende carsamba gunune kadar işe gitmicem komutanımdan izin aldım garantiye almak için. Doktorum sağolsun çok iyi çok ilgili hayırlısı olsun hakkımızda canım. Sen yinede 3-4 gün yat dinlen hicbir iş yapma. Çalışıyor musun?
Inşallah canım benimYok canım ben çalışmıyorum ama pek uzanmayı sevmiyorum ama dikkat ediyorum Allah'ım inşallah hepimizi sevindirsin
Hemen hemen aynı tarihlere denk geliyor canım değişme pek olmuyor. Benim 6 Kasım reglim 6 si test dedi. Bende 27 28 günde bir olurum . Adetten 2 3 gün önce çıkar zatenBen şeyi anlamadim doktor bana regline 2-3 gün kala kan testi yaptır dedi. Şimdi normalde reglim 27-28-29 gün arası oluyor. Dün çatlama iğnesi dün yapıldı bugün aşılama yapıldı bugün reglimden itibaren 12.günüm. benim regl günüm kaymış olmuyor mu yoksa yine 28 gunden mi hesaplicam
Ben 4 negatifinde de beklenen adet tarihimde oldum canım.Kizlar allah korusun asilama tutmaz ise kac gun sonra adet olunuo herkezinki aynimi oluo hani yumurtlamayi erken yapiolar ya ?
Ya adetim duzensiz bnm oyuzden merak ettim kuzum egerki tutmazsa ne zmn olurum die umarim tutarBen 4 negatifinde de beklenen adet tarihimde oldum canım.
Anladım canım inşallah tutar da gelir bebişlerYa adetim duzensiz bnm oyuzden merak ettim kuzum egerki tutmazsa ne zmn olurum die umarim tutar
Ağrı olmuyo canım sadece benim doktorum sıkışık ol dedi o biraz zorladı beni normal muayene gibi 5 dakka bile surmuyoAşılama nasi oluyor aci agri oluyomu uyutupmu yapıyolar yoksa normalmi
Neden sıkışık olmanızı istedi bana hiç demediler acaba özel bir sebebi mi var kiAğrı olmuyo canım sadece benim doktorum sıkışık ol dedi o biraz zorladı beni normal muayene gibi 5 dakka bile surmuyo
İnan canım bende ilk olduğu için öyle gerekiyordur diye hiç sormadım hatta ısrarla sıkışık olmam gerektiğini söylediNeden sıkışık olmanızı istedi bana hiç demediler acaba özel bir sebebi mi var ki
Bende öncesi hep wc ye gittim ki rahat edeyim diye
Anladım canım çok sağol.İnan canım bende ilk olduğu için öyle gerekiyordur diye hiç sormadım hatta ısrarla sıkışık olmam gerektiğini söyledi
Rica ederim canım sende nerde aşılama oldunAnladım canım çok sağol.
Insallah kuzumAnladım canım inşallah tutar da gelir bebişler
Ben Almanya dayım canım. Sen nerde oldun aşılamanı?Rica ederim canım sende nerde aşılama oldun
Bende izmirdeyim canım dokuz eylül üniversitesinde oldumBen Almanya dayım canım. Sen nerde oldun aşılamanı?
Hadi hayırlısı inşallah. Benim 5.den sonra ümidim kalmadı ama görücez 6 Kasımda bakalım.Bende izmirdeyim canım dokuz eylül üniversitesinde oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?