- 18 Ekim 2019
- 290
- 443
- 53
- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
Sağol cnm benim yarın sabah gidicem doktora yazarm gelişmeleri burayaHadi hayırlısı tatlım
Valla ben dayanamadım yine erken gebelik testi yaptim evde vardı...hafif silik iki çizgide cıktı umutlandirmiyorum kendimi :) dudaklarimda kuruluk kasik ağrısı ve bel agrisi var bendeKizlar ewt guzel sonuclar varmi ?
Belirti yasayan fln cok sessizsiniz 5 gun oldu allahin izniyle bnm ve sag kasigim bacagimi katladigimda sanki misket var gibicildiriorum
Hayırlı haberler inş bekliyoruz haberleriniSağol cnm benim yarın sabah gidicem doktora yazarm gelişmeleri buraya
Kacinci gunun cnm senin hadi insallahValla ben dayanamadım yine erken gebelik testi yaptim evde vardı...hafif silik iki çizgide cıktı umutlandirmiyorum kendimi :) dudaklarimda kuruluk kasik ağrısı ve bel agrisi var bende
Bugün 6 gün canım foto aticam biraz sonra.. ama bana yine erken gibi geliyoKacinci gunun cnm senin hadi insallahsilik milik cikiosa git kan ver bence
Amin insallah ben 5 yillik evliyim. 2. Asilamam bu cok şükür ilk asilamamda bir kizim oldu suan 3 yasinda.Anlayabiliyorum seni canım inşallah sabrımızın sonu selamettir. Ilk aşılaman mi? Ne kadarlık evlisin
Yaaa hadi inşallah canım benim inşallah koyulaşır da güzel haberi verirsinValla ben dayanamadım yine erken gebelik testi yaptim evde vardı...hafif silik iki çizgide cıktı umutlandirmiyorum kendimi :) dudaklarimda kuruluk kasik ağrısı ve bel agrisi var bende
Maşallah maşallah canım darısı bu asilamana inşallahAmin insallah ben 5 yillik evliyim. 2. Asilamam bu cok şükür ilk asilamamda bir kizim oldu suan 3 yasinda.
Saolasin canım benim ya ben foto atamıyorum burayaYaaa hadi inşallah canım benim inşallah koyulaşır da güzel haberi verirsin
Erken kiz cok erken ignenin etkisi dio cogu kisi insallah vardir bebisinBugün 6 gün canım foto aticam biraz sonra.. ama bana yine erken gibi geliyo
Foto bende atamıyorum canım dosya ekleye tıklayınca hiçbirşey olmuyor sitede bir sıkıntı var sanırım Ama ben uzun zamandır foto yükleyemiyorum. Keşke fotosunu atabilsende gorsekSaolasin canım benim ya ben foto atamıyorum buraya
Yemin ediyorum evlat gibi bakıyorum teste ikidebirde her an silik çizgi kaybolucakmis hissiyatı yaşıyorumErken kiz cok erken ignenin etkisi dio cogu kisi insallah vardir bebisin
Dosya ekleye basınca çıkmıyor bende denedimFoto bende atamıyorum canım dosya ekleye tıklayınca hiçbirşey olmuyor sitede bir sıkıntı var sanırım Ama ben uzun zamandır foto yükleyemiyorum. Keşke fotosunu atabilsende gorsek
Way halimize ne hallere dustuk cok komiksn kiz sabh sabh gozumu actinYemin ediyorum evlat gibi bakıyorum teste ikidebirde her an silik çizgi kaybolucakmis hissiyatı yaşıyorum
Günaydınlar o zamanWay halimize ne hallere dustuk cok komiksn kiz sabh sabh gozumu actin
Merhaba hanımlar tedavimden kalan 6 adet fostimon 75 mevcut elimde aşılama ignesi ihtiyacı olan varsa uyguna yardimcı olabilirim sevgilerrr herkese hayirli haberler.Selam canım ismim rabia. 29 yasındayım. ben araniza yeni katıldım. 14 aylik evliyim 1 ay çekilme yontemiyle korunduk. 13 aydır bebek istiyoruz fakat olmuyor. Bütün testlerim normal çıktı rahim filmi çekildi iki tüpte açık. Yumurtlamamda bur sıkıntı yok hormon testim gayet güzel.Esimin sperm testi normal. Ikimizde de problem yok.Doktor sebepsiz infertilite dedi ve aşılamaya karar verdik.bugun reglmin 3.günü ve bugun tedaviye başladık menegon isimli iğne ile kalçadan. 5 gun boyunca gunde 1tane iğne vurunucam ve doktorum pazartesi kontrole gel yumurta kontrolü yapcaz dedi. Benim durumumda olupta aşılama ile hamile kalan var mı? Ve aşılama tedavisine başlayan yada baslayacak olan arkadaşlar burda toplanıp birbirimize destek olalım bilgi alışverişi yapalım Allahin izni ile o hasret çektiğimiz cift cizgiyi görelim ve bebeklerimize kavuşalım insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?