Aşılama ekim ayında aşılama yapanlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba canlarım şimdi doktordan geldim Yumurtam 19.7 olmuş çatlatma iğnesi vurdular yarın öğlen 13:00 de aşılama yapılacak dualarınızı eksik etmeyin ❤❤❤
Hadi inşallah rabiacim.. hayırlı haberler verirsin bize çok sevindim stres yapma k2ndine çok dikkat et

Slm kızlar gittim doktora bugün ama malesef yine yumurtalarım büyümemiş doktor kilodan kaynaklanan bir sorun olduğunu söyledi o yüzden diyete başladm bakalım gelecek günler bizi ne bekliyor

Selam kızlar ben de bu ay 5. aşılamamı yaptırdım dün. İnşallah bu sefer tutar. Bu da tutmazsa tüpe başlayacağız.
Inşallah gerek kalmaz tüpe canım inşallah tutar bu sefer buradan belirtilerini paylaşabilirsin birbirimize destek ve umut oluruz ❤ benimde ilk aşılamam yarın olacak hayırlısıyla

Inşallah gerek kalmaz tüpe canım inşallah tutar bu sefer buradan belirtilerini paylaşabilirsin birbirimize destek ve umut oluruz ❤ benimde ilk aşılamam yarın olacak hayırlısıyla
Canım öncelikle aşılaman hayırlı olsun. Çok kısa süren bir işlem yatıp kalkmam 5 dk sürdü. İşlem bitince hemen ayağa kalktım.
Bugün ikinci günüm akşama progestan fitili atacağım. İşin en sevmediğim kısmı bu
Progestan fitili kullandığım süre içinde bol bol göğüs ağrım ve akıntım olmuştu.
İlk gün dinleniyorum ikinci gün normal gündelik hayatıma devam ediyorum..
6 Kasımda test günüm. Umarım hepimiz hayırlısı ile evlatlarımıza kavuşuruz

Bisey sorabilirmiyim bu jeli bnde kullaniorum farkli ismi ama ilk zmnlar hic gogus agrim bu gun kadar cok degildi ve akintim yoktu 5. Gunum bugun ama dururken bile acio yanio bi tuhaf goguslerim bi bugun bu kadar acio ve akintomda bugun cok normalmi ?

Benimki jel değil bildiğin fitil gibi bişey. İlk 2 yada 3 gün kullanmaya başlayınca bende de bir etki yapmıyor ama 3.günden sonra göğüs ağrısından kadar acıyor ki .
Senin aşılaman ne zaman oldu jeli kaç gündür kullanıyorsun?

20 de oldum asilamayi sabah bekliom 30 da test yapicakmisim doktor ole dedi o gunden beride kullaniorum jeli 5 gundur bi bugun cok acio goguslerim baskada bisi kullanmiorum . Bende sewinmistim tuttu sanirim die sanki kalbim tutmus gibi hissedio

20 de oldum asilamayi sabah bekliom 30 da test yapicakmisim doktor ole dedi o gunden beride kullaniorum jeli 5 gundur bi bugun cok acio goguslerim baskada bisi kullanmiorum . Bende sewinmistim tuttu sanirim die sanki kalbim tutmus gibi hissedio
İnşallah tutmuştur canım.Hemen üzüntüye vurma pozitif düşün. 11.gün idrar testi yapmıştım ben 4 aşılamamda da. İğnenin etkisi bende 11.gün geçiyor. Ondan sonra tekrar çift çıkmadı hiç zaten 14.gün adet oldum.
Tabi herkesin vücudu başka. Herkeste iğne etkisi ve vücuttan atılma süresi farklılık gösteriyor..

30 da benimde test günüm inşallah tutmuştur hepimizin ki

Anladim yani bklemeliyim mecbur belirtilere bakmadan tuh uzuldum ikimiz icinde ilk asilamam oyuzden biraz tedirgin heycanliyim da ondan boleyim

Anladim yani bklemeliyim mecbur belirtilere bakmadan tuh uzuldum ikimiz icinde ilk asilamam oyuzden biraz tedirgin heycanliyim da ondan boleyim
Ben de ilk aşılaman da baya heyecanlı ve tedirgindim. 5.aşılama olunca çook rahatım sanki hiç olmamış gibi heyecan etkisi gitti aslında 3.den sonra.
Nasip ne zaman bilemiyorum. Bazen olmuyorsa birşeyi çokta zorlamamak gerektiğini düşünüyorum.

Sağolasın canım amin inşallah bana da verir heralde progestan fitil hadi inşallah güzel haberler verirsin bizede

Öle dusunme kuzum biseylere cabalamadan elde edilmio ne yazikki dua ve sabir caba insallah tutar bebislerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…