- 28 Mayıs 2019
- 537
- 637
- 33
- 35
- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
Yakınmışız bende muğladayimBende izmirdeyim canım dokuz eylül üniversitesinde oldum
Pazartesi günü kaçıncı günün oluyor canımKızlar merhaba pazartesi kan testi yaptiricam ben öyle düşündüm kendimce yinedoktoruma sormadım yine başlıcak bahar hanimcigim15 gün bekleyin die.. ... bütün yazılarınızı okudum inşallah hepimizin bebeği hayırlısı ile tutunur bize
11. Gün oluyor ama 6 yıl önce oğluma hamile olduğumu öğrendiğimde de 11. Gün yatırmıştımPazartesi günü kaçıncı günün oluyor canımanlaşıldı sen sabredemicen yaptır bari hadi inşallah güzel haber verirsin bize
Bizde dalamanda görev yapmıştık oralar mukemmel yaYakınmışız bende muğladayim
Ben 11günlerde 4 aşılamamda da iğnenin etkisinin geçtiğini gördüm.11. Gün oluyor ama 6 yıl önce oğluma hamile olduğumu öğrendiğimde de 11. Gün yatırmıştım
Daha fazla stres yapmamak adınaBen 11günlerde 4 aşılamamda da iğnenin etkisinin geçtiğini gördüm.
Ay valla bende dayanamıyorum kesinlikle kendime stres yapacağıma yok oldu mu olmadı mı alırım test kafamı rahatlatırım diyorum.Daha fazla stres yapmamak adına
Aynen rahat oluyor kafan bu şekilde ev işini bile sınırlı yapıyorum varmıdır acaba die bence biz erkenden öğrenelim eşim bana sen tıbba karşısın dio yapicak bisey yokAy valla bende dayanamıyorum kesinlikle kendime stres yapacağıma yok oldu mu olmadı mı alırım test kafamı rahatlatırım diyorum.
Valla şu 11 gün dolsun direk test alacağımAynen rahat oluyor kafan bu şekilde ev işini bile sınırlı yapıyorum varmıdır acaba die bence biz erkenden öğrenelim eşim bana sen tıbba karşısın dio yapicak bisey yok
Inşallah hayırlı haberler verirsin bize canımKızlar merhaba pazartesi kan testi yaptiricam ben öyle düşündüm kendimce yinedoktoruma sormadım yine başlıcak bahar hanimcigim15 gün bekleyin die.. ... bütün yazılarınızı okudum inşallah hepimizin bebeği hayırlısı ile tutunur bize
E hadi az kalmış yarılamışsın çok şükür. Bende pazartesi iğneyi attım çarşamba günü aşılama oldu.1 hafta oldu aşılama gününden sayarsan 8
Saol canım teşekkür ederim dualarım sizinleInşallah hayırlı haberler verirsin bize canım
Ben bizim gruptan illa olacak hissiyatım var ama sizlerden olursa mutluluktan ağlarım biliyorumE hadi az kalmış yarılamışsın çok şükür. Bende pazartesi iğneyi attım çarşamba günü aşılama oldu.
Benim biri 21 biri 19 sağlı sollu dedi zaten çokta konuşmuyorKızlar yumurtanız kaç mm iken çatlatma iğnesi oldunuz?
canım benim 18 mm ydiKızlar yumurtanız kaç mm iken çatlatma iğnesi oldunuz?
Canım rabbim hepimizin emeklerini boş cevirmesin inşallahBen bizim gruptan illa olacak hissiyatım var ama sizlerden olursa mutluluktan ağlarım biliyorum
Ay inşallah o günleri görelim hepimiz nerdeyse 3 sene olacak bizim bebek için uğraşalıBen bizim gruptan illa olacak hissiyatım var ama sizlerden olursa mutluluktan ağlarım biliyorum
Benim biri 21 biri 19 sağlı sollu dedi zaten çokta konuşmuyor
Benim 22×24 mm idi iğneyi vurduğum gün. Umarım olmuşturcanım benim 18 mm ydi
Canım rabbim hepimizin emeklerini boş cevirmesin inşallah
Amin canım inşallah duam belli duyan belliCanım rabbim hepimizin emeklerini boş cevirmesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?