- 4 Temmuz 2016
- 206
- 305
- 103
- 36
- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
Benim eşim vurdu olmuştur bencebaya büyümüşler çünkü kesin çatlamıştırAy inşallah o günleri görelim hepimiz nerdeyse 3 sene olacak bizim bebek için uğraşalı
Benim 22×24 mm idi iğneyi vurduğum gün. Umarım olmuşturbirde ilk defa kendim vurdum.
Aklıma takılan birşey vardı. 22 mm e gelen yumurta zaten çatladı çatlama modunda oluyor. İğneyi vurunca illa 36 saat sonra mi çatlar yoksa erkenden çatlatır mi iğne. zaten büyümüş ya.Benim eşim vurdu olmuştur bencebaya büyümüşler çünkü kesin çatlamıştır
Bence iğne hemen catlatmis olabilir baya büyümüş çünkü.. söylerdi bencedeAklıma takılan birşey vardı. 22 mm e gelen yumurta zaten çatladı çatlama modunda oluyor. İğneyi vurunca illa 36 saat sonra mi çatlar yoksa erkenden çatlatır mi iğne. zaten büyümüş ya.
Geç kalmamışızdır umarım. Çünkü diğer 4 aşılamamda da hep 17 yada 19 mm iken vurundum iğneyi. Öyle olsa dr söylerdi dimi. Takibi yapılıyor çünkü.
Ay çok sordum
Şanslısın en azından kendin hamile kalabiliyorsun. Nasibi olan doğuyor işte.Kızlar eminim hepinizin bu süreçte zorlukları olmuştur ben 12 senelik evliyim 3 sene önce kendiliğinden hamile kaldım oda düşük oldu sağlıksız bir gebelikti kürtaj oldum Allah'ım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Desene ozaman geç kaldık. Pazartesi iğneyi vurdum 22mmde çarşamba aşılama oldu. Eyvah ozman yumurta gitmiştir kesin. Olmadı mı şimdi bu aydaBence iğne hemen catlatmis olabilir baya büyümüş çünkü.. söylerdi bencede
Benim 6 yaşında oğlum var 9 senelik evliyim hep tedaviyle geçti evlilik hayatımKızlar eminim hepinizin bu süreçte zorlukları olmuştur ben 12 senelik evliyim 3 sene önce kendiliğinden hamile kaldım oda düşük oldu sağlıksız bir gebelikti kürtaj oldum Allah'ım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Hayır düşünme öyle tahminimi yazdım öyle olmayadabilir drun söylerdi aksi durum oldugundaDesene ozaman geç kaldık. Pazartesi iğneyi vurdum 22mmde çarşamba aşılama oldu. Eyvah ozman yumurta gitmiştir kesin. Olmadı mı şimdi bu ayda
Aynen canım nasip benim tüplerde hidrospenk var yani sıvı o engel oluyormuş genede doktorum bir aşılama yapalım dedi Rabbim ol derse olur insallahŞanslısın en azından kendin hamile kalabiliyorsun. Nasibi olan doğuyor işte.
Ne bitim yumurta 24 saat canlı kalıyor ya kuzum. Endişe ettim.Hayır düşünme öyle tahminimi yazdım öyle olmayadabilir drun söylerdi aksi durum oldugunda
Allah evladını size bağışlasın inşallah asilamnda pozitif olurBenim 6 yaşında oğlum var 9 senelik evliyim hep tedaviyle geçti evlilik hayatım
Saol canım hepimizin inşallahAllah evladını size bağışlasın inşallah asilamnda pozitif olur
Onun için bir tedavi vs oldun mu? Tabi canım Ol derse herşey olur. Biz elimizden geleni yapalım takdir allahın.Aynen canım nasip benim tüplerde hidrospenk var yani sıvı o engel oluyormuş genede doktorum bir aşılama yapalım dedi Rabbim ol derse olur insallah
Sen strese girme süreç bitene kadar ben inanıyorum hayırlı haberler olucak insNe bitim yumurta 24 saat canlı kalıyor ya kuzum. Endişe ettim.
Gerçi diğerlerinde 17 19 mm iken vurdum da tuttu mu ki sanki. Olacağı varsa olur. Ne diyim rabbimin bileceği iş.
İnşallah canım. Yoksa tüpe başlayacağız sanırım.Sen strese girme süreç bitene kadar ben inanıyorum hayırlı haberler olucak ins
Hayır canım olmadım aşılamam tutmazsa konuşur demişti doktorumOnun için bir tedavi vs oldun mu? Tabi canım Ol derse herşey olur. Biz elimizden geleni yapalım takdir allahın.
Hemen kendini tüpe odaklama bekleyelim pozitif evreni çağır pozitif düşünce stres yokİnşallah canım. Yoksa tüpe başlayacağız sanırım.
inanki canım eğer maddi dururum müsait olsaydı hiç tereddüt etmeden ben kesinlikle kendi adima hemen tüp bebek yaptirirdim çünkü tüp bebekte en azından şans daha yüksek çevremdeki insanlarda görüyorum tüp bebek yapıp okadar çok hamile kalan varkiİnşallah canım. Yoksa tüpe başlayacağız sanırım.
İnşallah tutar da gerek kalmaz canımHayır canım olmadım aşılamam tutmazsa konuşur demişti doktorum
Evet pozitif düşünüyoruz stres yok kızlar.Hemen kendini tüpe odaklama bekleyelim pozitif evreni çağır pozitif düşünce stres yok
Türkiyede çok pahalı tüp bebek fiyatları gerçekten ama şans %60 lara kadar çıkıyor.In
inanki canım eğer maddi dururum müsait olsaydı hiç tereddüt etmeden ben kesinlikle kendi adima hemen tüp bebek yaptirirdim çünkü tüp bebekte en azından şans daha yüksek çevremdeki insanlarda görüyorum tüp bebek yapıp okadar çok hamile kalan varki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?