- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
Benimde pazartesi 11. Günün oluyo bende tekrar idrar testi yapicagim 15. Gün kan testi hakkimizda hayirlisi insallah11. Gün oluyor ama 6 yıl önce oğluma hamile olduğumu öğrendiğimde de 11. Gün yatırmıştım
Aaa yaptır o zaman hadi inşallah11. Gün oluyor ama 6 yıl önce oğluma hamile olduğumu öğrendiğimde de 11. Gün yatırmıştım
Bizde görev gereği burdayiz aslen afyonluyuzBizde dalamanda görev yapmıştık oralar mukemmel ya
Biz şuan balikesirdeyiz ama aslen ben kocaeli hakkımızda hayırlısı olsun az zman kaldi sonuc ogrenmemize pozitif sonuç almak dileğiyleBizde görev gereği burdayiz aslen afyonluyuzevet cennetten bir köşe muğla
Selam canım benimde 3ncu günüm ilk günden beri kasik agrım var benimde progestani ağız yoluyla kullanıyorsan sersemlik yaparmış ben gezmeye gidicem birazdan evde durdukça çok stres oluyorumSelam canlar bugün nasılsınız nasıl gidiyor belirtilerbenim bugün 2. Gün ama henüz bir belirti yok sadece dün gün boyunca sağ kasık ağrım ve sağ bacak ağrım oldu. Bugün pek birşey yok. Birde bu progestan ilaç ne berbat birşeymiş salak gibi yaptı beni
Selam kızlar, hiç bir belirtim yok sadecr fitilden dolayı göğüs ağrısı var.Selam canlar bugün nasılsınız nasıl gidiyor belirtilerbenim bugün 2. Gün ama henüz bir belirti yok sadece dün gün boyunca sağ kasık ağrım ve sağ bacak ağrım oldu. Bugün pek birşey yok. Birde bu progestan ilaç ne berbat birşeymiş salak gibi yaptı beni
Evet canım doktor ağız yoluyla al dediSelam canım benimde 3ncu günüm ilk günden beri kasik agrım var benimde progestani ağız yoluyla kullanıyorsan sersemlik yaparmış ben gezmeye gidicem birazdan evde durdukça çok stres oluyorum
Göğüs ağrısı bende de var canım dokununca sızlıyor. Doktor bana ağızdan al dedi o yüzden sanırım sersemlik yapıyor yatıp duruyorumSelam kızlar, hiç bir belirtim yok sadecr fitilden dolayı göğüs ağrısı var.
Progestan ağızdan alınca çok yan etkisi oluyormuş öyle okudum.
Allahtan benim vajinada rahatım. Gerçi benim paketin üstünde sadece vajinal kullanımdır diyor. Ağız yoluyla demiyor .
Herkese musmutlu haftasonları diliyorum
Benim 250 mg ama yurtdışı ile Türkiye dekiler isim ve mg olarak farklı ama içerik hep aynı.Göğüs ağrısı bende de var canım dokununca sızlıyor. Doktor bana ağızdan al dedi o yüzden sanırım sersemlik yapıyor yatıp duruyorumprogestan 100 mg benimki. Mglar aynı mı acaba
Benimde 100 mg canimGöğüs ağrısı bende de var canım dokununca sızlıyor. Doktor bana ağızdan al dedi o yüzden sanırım sersemlik yapıyor yatıp duruyorumprogestan 100 mg benimki. Mglar aynı mı acaba
Bende pazartesi başladım fostimon. dün kontrole gittim baktı doktor ve pazartesi cağırdı. yarın ığnenin son günüm. inş bu haftada aşılama yaparızMerhaba hanimlar bende yeniden katildim araniza yillar once hamile kalmak istedigimdede burda dertlesiyoduk ve simdi 2. cocuk icin ugrasiyoruz ayni sorunlarla karsi karisyayim. 1 yil icinde 3 defa cikolata kistinden ameliyat oldum ve simdi artik dogal yolla hamile kalmami yasakladi doktorum. Pazartesi menopur ignelerine basladik asilama tedavisi icin, yarin kontrole gitcem insallah yumurtalar yeterince buyumustur.. Aranizda menopur kullanip hamile kalan varmi??
Göğüs ağrısı harici hepsi bendede mevcutKizlar bn jel disinda ilac kullanmiorum gogus agrisi kasik agrisi batma bel agrisi ve uykum cok akintida var ii biseymi bu 8 gun olcak yarin sizde belirtiler ne ?
Benim 3ncu günüm sadece kasik ağrım var seninde az kalmış inşallah pozitifi görürsün kaçıncı gün yaptiracaksin testini canımKizlar bn jel disinda ilac kullanmiorum gogus agrisi kasik agrisi batma bel agrisi ve uykum cok akintida var ii biseymi bu 8 gun olcak yarin sizde belirtiler ne ?
Hiç belirtim yoktu bugüne kadar son 1 saattir kasık ve bel ağrısı çekiyorum adet olacakmış gibi. Nerden çıktı ki. Birde göğüs ağrısı var. Fitilden dolayı ama o ağrı. Çarşamba oldum aşılama.Kizlar bn jel disinda ilac kullanmiorum gogus agrisi kasik agrisi batma bel agrisi ve uykum cok akintida var ii biseymi bu 8 gun olcak yarin sizde belirtiler ne ?
Demekki jelle alakali degil bnm de 3 gundur basladi bazen cok oluo bazen az acioGöğüs ağrısı harici hepsi bendede mevcutbenim anlamadığım bir benim goguslerim agrimiyo arkadaş
Kuzum doktorum 30 da yap dedi yani 11. Gun oluoBenim 3ncu günüm sadece kasik ağrım var seninde az kalmış inşallah pozitifi görürsün kaçıncı gün yaptiracaksin testini canım
Kuzum bnm son 3 gundur var normalde gogus agrisi yok denecek kadar azdi uyku hali ve akintida ayni 3 gundur var kasiklarim hep agrio batma oluo ara sanci oluo bugun cok yurudum nerdeyse ciglik attim diebilirim bi an sanci girdi insallah tutar hepimizinHiç belirtim yoktu bugüne kadar son 1 saattir kasık ve bel ağrısı çekiyorum adet olacakmış gibi. Nerden çıktı ki. Birde göğüs ağrısı var. Fitilden dolayı ama o ağrı. Çarşamba oldum aşılama.
Hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruzKuzum doktorum 30 da yap dedi yani 11. Gun oluoinsallah hepimiz guzl sonuc aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?