- 4 Temmuz 2016
- 206
- 305
- 103
- 36
- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
Demekki jelle alakali degil bnm de 3 gundur basladi bazen cok oluo bazen az acio
Aynı tarihler hadi hayırlısı olsun hakkımızda inşallah tutunmuslardir ❤Kuzum doktorum 30 da yap dedi yani 11. Gun oluoinsallah hepimiz guzl sonuc aliriz
İnşallah tutmuştur bebeğin canım. Bizlere de umur olursun 20 ekimdi senin dimi aşılama tarihin. Benimde 23 ekim. Az var aramızda. Pazartesi bir idrar yap istersen 11 gün olacak senin iğneyle demi?Kuzum bnm son 3 gundur var normalde gogus agrisi yok denecek kadar azdi uyku hali ve akintida ayni 3 gundur var kasiklarim hep agrio batma oluo ara sanci oluo bugun cok yurudum nerdeyse ciglik attim diebilirim bi an sanci girdi insallah tutar hepimizinsenin kacinci gun ?
Insallah kuzumAynı tarihler hadi hayırlısı olsun hakkımızda inşallah tutunmuslardir ❤
Ewt 20 de oldum asilama 18 de catlatma ignesi vurdum sadece jel kullaniorum bn idrarar guvenim yok artik oyuzden kani bklicem kuzumİnşallah tutmuştur bebeğin canım. Bizlere de umur olursun 20 ekimdi senin dimi aşılama tarihin. Benimde 23 ekim. Az var aramızda. Pazartesi bir idrar yap istersen 11 gün olacak senin iğneyle demi?
Benim baya kasik agrım var uyku halsizlik kokuya hassaslaştim ve akıntı arada bir baş ağrısı kabızlık sistim resmen belirgin derecede gazInsallah kuzumsenin belirtilerin ne ?
Sanirim ayni gibi hemen hemen belirtilerimiz hadi insallah kizBenim baya kasik agrım var uyku halsizlik kokuya hassaslaştim ve akıntı arada bir baş ağrısı kabızlık sistim resmen belirgin derecede gaz
Daha çok erken bence canım ya 15. Gün en az test yaptırın diyolar bazılarında idrarda negatif kanda pozitif oluyorKizlar 10. Gun idrar testi negatif cikti heralde ilacin etkisi gecti 3 gun once yaptigimda hafif silik cizgi cikmisti. Heralde artik degismez kesin sonuç kan tahlili tabi. Moralim bozuldu ya...
Inşallah öyledir canim 5 gun daha sabretmem gerekecek hayirlisi artikDaha çok erken bence canım ya 15. Gün en az test yaptırın diyolar bazılarında idrarda negatif kanda pozitif oluyor
Bi kan baktir yinede belki tutmustur cubuk testlere guvenmeyin bazen pozutif cikio kanda yok gebelik oyuzden en iisi kanKizlar 10. Gun idrar testi negatif cikti heralde ilacin etkisi gecti 3 gun once yaptigimda hafif silik cizgi cikmisti. Heralde artik degismez kesin sonuç kan tahlili tabi. Moralim bozuldu ya...
Adetine daha varsa ii olabilir bu yerlesme olabilir insallah dewam ederse bi doktora git bnce burun kanamasini bir cok sey soleyebilirim ama az cok vucudunu taniosundur daha önce oldumu bilmiorum belki damar fln patlamistir 3yasindaki yigeninde de oluodu krem mi ne verdi doktor buyuk bisey degil dedi bilemiomki bi gorus doktorla insallah sorun yokturKizlercezim günaydınlar iyi pazarlar... size sormam gerekn ikisey varbirincisi burnum sabah uyurken bir ara uyandım sonra geri uyudum o esnada burnum kanamış ben hissettim kanadığını ama grip oldum zannettim bakmadım meğerse kanmış çarşafa filan geçmiş o derece... ikincisi lavaboya girdiğimde açık açık kahve akıntıyla sıvı gördüm pecetede sizce ne olmuş olabilir ? Acile gitmelimiyim baya stres yaptım olmadimi ki acaba ya
Ayin 17 sinde asilama olmustum 30u carsambaya yaptirayim diyorum 13. Gun oluyor netleşir heralde ilaclar persembe günü bitiyor bosuna tekrar ilaca para vermiyeyim bari gunde 4 tane progesron kullaniyorum 1 hafta da bitiyorBi kan baktir yinede belki tutmustur cubuk testlere guvenmeyin bazen pozutif cikio kanda yok gebelik oyuzden en iisi kaninsallah supriz olurda vardir bebis
Inşallah gidicem pazarda çalışıyor benim doktor gel bakalım bi dedi hayırlısı kuzu yaAdetine daha varsa ii olabilir bu yerlesme olabilir insallah dewam ederse bi doktora git bnce burun kanamasini bir cok sey soleyebilirim ama az cok vucudunu taniosundur daha önce oldumu bilmiorum belki damar fln patlamistir 3yasindaki yigeninde de oluodu krem mi ne verdi doktor buyuk bisey degil dedi bilemiomki bi gorus doktorla insallah sorun yoktur
Kuzum o ilac tutunmasi icinmi jel verdilermi bncede bkle carsamba kan ver insallah olumlu sonuc alirsin ama uzulmeyelimde rabbim buyuk bi sebebi var olurmu yipratma kndiniAyin 17 sinde asilama olmustum 30u carsambaya yaptirayim diyorum 13. Gun oluyor netleşir heralde ilaclar persembe günü bitiyor bosuna tekrar ilaca para vermiyeyim bari gunde 4 tane progesron kullaniyorum 1 hafta da bitiyor
Erken gitcen sen ii git bakalim ii seyler duyariz insallah senden de en azindan temkinli olursunInşallah gidicem pazarda çalışıyor benim doktor gel bakalım bi dedi hayırlısı kuzu ya
Canım en kesin sonuç kan testi. Çoğu zaman idrarda negatif kanda pozitif çıkıyor biraz daha bekle öyle git kan testi yaptır moralini bozma sakınKizlar 10. Gun idrar testi negatif cikti heralde ilacin etkisi gecti 3 gun once yaptigimda hafif silik cizgi cikmisti. Heralde artik degismez kesin sonuç kan tahlili tabi. Moralim bozuldu ya...
Progestron fitil kullaniyorum sabah aksam 2 ser tane hala idrar testine bakiyorum belki degisir diye umutlanmak icin ama cok dikkatli bakinca gölgesi var sankiKuzum o ilac tutunmasi icinmi jel verdilermi bncede bkle carsamba kan ver insallah olumlu sonuc alirsin ama uzulmeyelimde rabbim buyuk bi sebebi var olurmu yipratma kndini
Günaydın kuzum ❤ burun kanaması ile ilgili bir bilgim yok canımKizlercezim günaydınlar iyi pazarlar... size sormam gerekn ikisey varbirincisi burnum sabah uyurken bir ara uyandım sonra geri uyudum o esnada burnum kanamış ben hissettim kanadığını ama grip oldum zannettim bakmadım meğerse kanmış çarşafa filan geçmiş o derece... ikincisi lavaboya girdiğimde açık açık kahve akıntıyla sıvı gördüm pecetede sizce ne olmuş olabilir ? Acile gitmelimiyim baya stres yaptım olmadimi ki acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?