- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
Carsamba yada persembe yaptiracagim kan testini inşallah tutar.Canım en kesin sonuç kan testi. Çoğu zaman idrarda negatif kanda pozitif çıkıyor biraz daha bekle öyle git kan testi yaptır moralini bozma sakın
canım moralini bozma bazılarının idrarde belli olmuyor en iyisi kan tahlili benim doktorum 15nci gün testi yap dedi sen çok erken yapmışsın inşallah pozitifi görürsünKizlar 10. Gun idrar testi negatif cikti heralde ilacin etkisi gecti 3 gun once yaptigimda hafif silik cizgi cikmisti. Heralde artik degismez kesin sonuç kan tahlili tabi. Moralim bozuldu ya...
Inşallah tatlım bizide haberdar et durumdan. Inşallah pozitif sonuç alırsınCarsamba yada persembe yaptiracagim kan testini inşallah tutar.
Nasıl yani canım test mi yaptın regl mi geldi.Benim aşılamam tutmadı kızlar
Canım geçmiş olsun burnun daha öncede kaniyormuydu bide kahverengi leken devam ederse acile git bence ihmal etmeKizlercezim günaydınlar iyi pazarlar... size sormam gerekn ikisey varbirincisi burnum sabah uyurken bir ara uyandım sonra geri uyudum o esnada burnum kanamış ben hissettim kanadığını ama grip oldum zannettim bakmadım meğerse kanmış çarşafa filan geçmiş o derece... ikincisi lavaboya girdiğimde açık açık kahve akıntıyla sıvı gördüm pecetede sizce ne olmuş olabilir ? Acile gitmelimiyim baya stres yaptım olmadimi ki acaba ya
Canım çok üzüldüm gönül ister herkes pozitifi görsün Rabbim en kısa zamanda sana bize isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBenim aşılamam tutmadı kızlar
Kan verdim canım 0.3Nasıl yani canım test mi yaptın regl mi geldi.
Hayırlısıyla olur inşallah beklicez vakitiniCanım çok üzüldüm gönül ister herkes pozitifi görsün Rabbim en kısa zamanda sana bize isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Aynen canım benim gidiyorum arabadayımErken gitcen sen ii git bakalim ii seyler duyariz insallah senden de en azindan temkinli olursun
Amin inşallah rabiacim gidiyorum bakalım hayırlısı olsun daha erken ama napim stres yapmaktansa ogrenim ne oldugunuGünaydın kuzum ❤ burun kanaması ile ilgili bir bilgim yok canımkahve akıntı yerlesme kanaması olabilir canım hadi inşallah yerlesmedir açık pembe yada kahve rengi lekelenmeler yerlesme kanamasıdir diye okumuştum çoğu yerde. Beklenen regline kaç gün var? Beklenen regliden 2-3 gün önce yerleşme lekelenmesi oluyor diye duymuştum. Inşallah bebek geliyordur
Yok ilk defa oldu canım gidiyorum doktora bakalım hayırlısı herseyinCa
Canım geçmiş olsun burnun daha öncede kaniyormuydu bide kahverengi leken devam ederse acile git bence ihmal etme
Aaa uzuldum bnde yakinda derim tutmadi dieBenim aşılamam tutmadı kızlar
Hadi hber ver catlicam bnde merakdanAynen canım benim gidiyorum arabadayım
Bi daha aşılama düşünmüyorum kuzum bakalım hayırlısı olsunAaa uzuldum bnde yakinda derim tutmadi dienasip kuzum belki bi dahakine tutar öle dusun
Ay hadi insallah güzel haberler verirsin bizede canımAmin inşallah rabiacim gidiyorum bakalım hayırlısı olsun daha erken ama napim stres yapmaktansa ogrenim ne oldugunu
Hakkında hayırlısı olsun kuzum vardır rabbimin bir bildiği zamanı değilmiş demekki. Üzülme sakın hayırlısı deBi daha aşılama düşünmüyorum kuzum bakalım hayırlısı olsun
Ben iyiydim aslında ama eşim ağlayınca ben de salıverdim kendimi bundan sonrası güzel olsun inşallahHakkında hayırlısı olsun kuzum vardır rabbimin bir bildiği zamanı değilmiş demekki. Üzülme sakın hayırlısı debakalım biz nasıl sonuçlar alacağız bende umutlanmak istemiyorum sonuç olumsuz olursa üzülmemek için.
Canım benim yaa kıyamam. Inşallah tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın bol bol dua et rabbimeBen iyiydim aslında ama eşim ağlayınca ben de salıverdim kendimi bundan sonrası güzel olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?