Aşılama ekim ayında aşılama yapanlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar 10. Gun idrar testi negatif cikti heralde ilacin etkisi gecti 3 gun once yaptigimda hafif silik cizgi cikmisti. Heralde artik degismez kesin sonuç kan tahlili tabi. Moralim bozuldu ya...
canım moralini bozma bazılarının idrarde belli olmuyor en iyisi kan tahlili benim doktorum 15nci gün testi yap dedi sen çok erken yapmışsın inşallah pozitifi görürsün

Ca
Canım geçmiş olsun burnun daha öncede kaniyormuydu bide kahverengi leken devam ederse acile git bence ihmal etme

Amin inşallah rabiacim gidiyorum bakalım hayırlısı olsun daha erken ama napim stres yapmaktansa ogrenim ne oldugunu

Bi daha aşılama düşünmüyorum kuzum bakalım hayırlısı olsun
Hakkında hayırlısı olsun kuzum vardır rabbimin bir bildiği zamanı değilmiş demekki. Üzülme sakın hayırlısı de bakalım biz nasıl sonuçlar alacağız bende umutlanmak istemiyorum sonuç olumsuz olursa üzülmemek için.

Ben iyiydim aslında ama eşim ağlayınca ben de salıverdim kendimi bundan sonrası güzel olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…