Aşılama ekim ayında aşılama yapanlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
10. Gunde negatif cikan sey kanda pozitif olurmu acaba.. cok üzgünüm elimde telefon eski yorumlari okuyorum negatif cikipta hamile kalanlari. Kafami toplayamiyorum ne ev isi ne birsey keske yapmasaydin en azindan yari yariya sansim vardi. Adet olacakmisim gibi hafif kasiklarda sizlamamda var acaba mi diyorum niye bu kadar tez canliyim ki 5 gun daha dayanmam gerekecek yakinimda nobetci eczane olsa testi yenilicem... iyice daraldim

Idrar testleri erken yapıldığında doğru sonuç vermiyor canım hem bak daha 5 gün varmis bence 2-3 gun daha bekleyip kan testi yaptır doğru sonucu o zaman alirsin bence.

Kızlar sonuç 1.20 cıktı bence tutmadı dr daha erken diyo bence bu seferde olmadı

ca
Canım şöyle düşün nasipte varsa olur inşallah.inanki benim 12 sene oluyo hep öyle diyorum vardır rabbimin bir bildiği biz elimizden gelenin yapiyoruz inşallah seninde kanda pozitif çikar sende bizlere umut olursun

Kuzum git kan ver kndini paralama kim bilir ki belki mucizen olur bi kac kiside negatif cikip 2 3 gun sonra pozitifde cikan okumustum ama en kesin sonuc kan

Canım daha çok erken üzülmek için 30 u test günün değil miydi senin?
Öyleydi ama forumları okudum 8. Gündem-21 sonra 5 filan olurmuş değerler ne bilim ya çok taktım hayırlısını diliyorum artık canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…