- 29 Ağustos 2018
- 4.314
- 4.227
- 133
- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
Hmm nasil dersen o zmn rabbim tez zmnda hayirli bisekilde saglikli ewlat nasip etsin hepimize diyimBi daha aşılama düşünmüyorum kuzum bakalım hayırlısı olsun
Bakalım inşallah kuzum hepimiz en kısa zamanda kavuşalım inşallahCanım benim yaa kıyamam. Inşallah tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın bol bol dua et rabbime
Allah'ım tez zamanda kucağını doldursun inşallahBen iyiydim aslında ama eşim ağlayınca ben de salıverdim kendimi bundan sonrası güzel olsun inşallah
Amiin hepimizin inşallahAllah'ım tez zamanda kucağını doldursun inşallah
Cuma aşılama oldu verdim ben canım bhcg 9 gün oldu bence erken ama bilemedim sonucu haber ederim sizeAy hadi insallah güzel haberler verirsin bizede canımkaçıncı gün bugün
Hayirlisi inşallah Rabbim tez zamanda hayirli saglikli bir evlat nasip etsin inşallah....cumlemizinBen iyiydim aslında ama eşim ağlayınca ben de salıverdim kendimi bundan sonrası güzel olsun inşallah
Heyecanla bekliyoruzCuma aşılama oldu verdim ben canım bhcg 9 gün oldu bence erken ama bilemedim sonucu haber ederim size
Idrar testleri erken yapıldığında doğru sonuç vermiyor canım hem bak daha 5 gün varmis bence 2-3 gun daha bekleyip kan testi yaptır doğru sonucu o zaman alirsin bence.10. Gunde negatif cikan sey kanda pozitif olurmu acaba.. cok üzgünüm elimde telefon eski yorumlari okuyorum negatif cikipta hamile kalanlari. Kafami toplayamiyorum ne ev isi ne birsey keske yapmasaydin en azindan yari yariya sansim vardi. Adet olacakmisim gibi hafif kasiklarda sizlamamda var acaba mi diyorum niye bu kadar tez canliyim ki 5 gun daha dayanmam gerekecek yakinimda nobetci eczane olsa testi yenilicem... iyice daraldim
Hadi hayırlısı canım güzel haberler ver bizeCuma aşılama oldu verdim ben canım bhcg 9 gün oldu bence erken ama bilemedim sonucu haber ederim size
Canım şöyle düşün nasipte varsa olur inşallah.inanki benim 12 sene oluyo hep öyle diyorum vardır rabbimin bir bildiği biz elimizden gelenin yapiyoruz inşallah seninde kanda pozitif çikar sende bizlere umut olursun10. Gunde negatif cikan sey kanda pozitif olurmu acaba.. cok üzgünüm elimde telefon eski yorumlari okuyorum negatif cikipta hamile kalanlari. Kafami toplayamiyorum ne ev isi ne birsey keske yapmasaydin en azindan yari yariya sansim vardi. Adet olacakmisim gibi hafif kasiklarda sizlamamda var acaba mi diyorum niye bu kadar tez canliyim ki 5 gun daha dayanmam gerekecek yakinimda nobetci eczane olsa testi yenilicem... iyice daraldim
bencede erken aşılamanın ilk gününü saymayın diyorlar daha 8 gün olmuş çok erken canım inşallah yükselir 3 4 gün sonra tekrarla testi yine canımKızlar sonuç 1.20 cıktı bence tutmadı dr daha erken diyo bence bu seferde olmadı
Beklemekten baska carem de yok hakkimizda hayirlisi insallahIdrar testleri erken yapıldığında doğru sonuç vermiyor canım hem bak daha 5 gün varmis bence 2-3 gun daha bekleyip kan testi yaptır doğru sonucu o zaman alirsin bence.
Canım daha çok erken üzülmek için 30 u test günün değil miydi senin?Kızlar sonuç 1.20 cıktı bence tutmadı dr daha erken diyo bence bu seferde olmadı
Kuzum git kan ver kndini paralama kim bilir ki belki mucizen olur bi kac kiside negatif cikip 2 3 gun sonra pozitifde cikan okumustum ama en kesin sonuc kan10. Gunde negatif cikan sey kanda pozitif olurmu acaba.. cok üzgünüm elimde telefon eski yorumlari okuyorum negatif cikipta hamile kalanlari. Kafami toplayamiyorum ne ev isi ne birsey keske yapmasaydin en azindan yari yariya sansim vardi. Adet olacakmisim gibi hafif kasiklarda sizlamamda var acaba mi diyorum niye bu kadar tez canliyim ki 5 gun daha dayanmam gerekecek yakinimda nobetci eczane olsa testi yenilicem... iyice daraldim
Naptin kizCuma aşılama oldu verdim ben canım bhcg 9 gün oldu bence erken ama bilemedim sonucu haber ederim size
Öyleydi ama forumları okudum 8. Gündem-21 sonra 5 filan olurmuş değerler ne bilim ya çok taktım hayırlısını diliyorum artık canım benimCanım daha çok erken üzülmek için 30 u test günün değil miydi senin?
1.20 canım sonuçNaptin kiz
Aa uzgunum yeni gordum adete kadar bekle bi ihtimal vardir sonucda doktor daha ii bilir erken demisKızlar sonuç 1.20 cıktı bence tutmadı dr daha erken diyo bence bu seferde olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?