- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
Canım onların erken döllenme olmuştur birşeydir. Herkesin vücudu hormonları bir değil. Sıkma canını testi tekrarlarsın. Kırmızıları görene dek ümit bitmezÖyleydi ama forumları okudum 8. Gündem-21 sonra 5 filan olurmuş değerler ne bilim ya çok taktım hayırlısını diliyorum artık canım benim
Sabah idrar testi yapicam carsamba da kan inşallahKuzum git kan ver kndini paralama kim bilir ki belki mucizen olur bi kac kiside negatif cikip 2 3 gun sonra pozitifde cikan okumustum ama en kesin sonuc kan
Saolun kızlar sizde olmasanız ne bilim herseyin hayirlisiCanım onların erken döllenme olmuştur birşeydir. Herkesin vücudu hormonları bir değil. Sıkma canını testi tekrarlarsın. Kırmızıları görene dek ümit bitmez
Öyle canım Allah bilir zamanını. Hayırlısı diyip susuyorum bende. Benimde 5.sanırım negatif olacak öyle doğuyor içime.Saolun kızlar sizde olmasanız ne bilim herseyin hayirlisi
Resim atsana canım kaçıncı gündesin?Sabah idrar testi yapicam carsamba da kan inşallah
Ya sanki bugun yaptigim testin golgesini gordum o kadar detayli baktim ki bana mi oyle geldi bilmiyorum
Negatif düşünme pozitif olur inşallah ben inanıyorum birimizden birimizin olucak bu ayÖyle canım Allah bilir zamanını. Hayırlısı diyip susuyorum bende. Benimde 5.sanırım negatif olacak öyle doğuyor içime.
Burda birbirimize destek olup konuşuyoruz. Kimseye bu kadar rahat anlatabileceğimiz konular değil bunlar.
Öyle doğru diyorsun. Polyanacılık oynayıp duruyorumNegatif düşünme pozitif olur inşallah ben inanıyorum birimizden birimizin olucak bu ay
Resimde hic gozukmuyo normaldede gozukmuyo zaten ama ben testi oyle evirip cevirdimki ufakta olsa cizgibyerini gormeye calistimResim atsana canım kaçıncı gündesin?
İnşallah vardır canım. Pozitif olur güzel haberler verirsin.Resimde hic gozukmuyo normaldede gozukmuyo zaten ama ben testi oyle evirip cevirdimki ufakta olsa cizgibyerini gormeye calistim
Bndecede kan en kesin sonuc ve unutma kirmizi gelmediyse umut hep varSabah idrar testi yapicam carsamba da kan inşallah
Ya sanki bugun yaptigim testin golgesini gordum o kadar detayli baktim ki bana mi oyle geldi bilmiyorum
Fotoğrafınıyuklesene canım bizde bakalım biSabah idrar testi yapicam carsamba da kan inşallah
Bence umut var canım şuan tek yapacağın bi kaç gün daha sabredip kan testi yapmak(idrar testi mi? yoksa kan tahlili mi..
bende 10. gün idrar testi yaptırdığımda negatif çıktı ama atmadım testi sabah tekrar baktım ikinci çizgi çok silik aşırı derecede .. 14. günde baktım yine aynı yok denecek kadar silikti hatta ben göz yanılması falan diye de düşündüm.. kan tahlili yaptır muhakkak...)
Kizlar bu benim 2016 da yazmis oldugum mesajmis o zamanda boyle olmus gene olurmu acaba umutlandim bir anda....
Canım hemen negatif düşünme inşallah yükselir 2-3 gün sonra tekrarla bence kan testiniKızlar sonuç 1.20 cıktı bence tutmadı dr daha erken diyo bence bu seferde olmadı
30. Yaptiricam canım bu sefer kararliyim stresten kurdeşen döktüm ya olmazsadaAllah oğluma uzun ömür versin..Canım hemen negatif düşünme inşallah yükselir 2-3 gün sonra tekrarla bence kan testini
Canım stres yapma kafanı rahatlat stresin hicbirimize faydası yok30. Yaptiricam canım bu sefer kararliyim stresten kurdeşen döktüm ya olmazsadaAllah oğluma uzun ömür versin..
Benden hepinize çok aminCanım stres yapma kafanı rahatlat stresin hicbirimize faydası yokinşallah kan testin pozitif çıkar çook aminnn
Bnmde ayni bugun azaldi gibi ama kasik agrim kimisi belirtili kimisinde belirti olmuo bnde anlamadimKızlar merhabalar 18.de aşılama yapıldı yapıldığı günden beri kasılklarım be belim ağrıyor normal mi acaba
Merhaba canım seninde az kalmış test gününe inşallah hamilelik belirtisidir benimde 4ncu günüm ilk günden beri kasık ağrılarım varKızlar merhabalar 18.de aşılama yapıldı yapıldığı günden beri kasılklarım be belim ağrıyor normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?