Aşılama ekim ayında aşılama yapanlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Öyleydi ama forumları okudum 8. Gündem-21 sonra 5 filan olurmuş değerler ne bilim ya çok taktım hayırlısını diliyorum artık canım benim
Canım onların erken döllenme olmuştur birşeydir. Herkesin vücudu hormonları bir değil. Sıkma canını testi tekrarlarsın. Kırmızıları görene dek ümit bitmez

Kuzum git kan ver kndini paralama kim bilir ki belki mucizen olur bi kac kiside negatif cikip 2 3 gun sonra pozitifde cikan okumustum ama en kesin sonuc kan
Sabah idrar testi yapicam carsamba da kan inşallah
Ya sanki bugun yaptigim testin golgesini gordum o kadar detayli baktim ki bana mi oyle geldi bilmiyorum

Saolun kızlar sizde olmasanız ne bilim herseyin hayirlisi
Öyle canım Allah bilir zamanını. Hayırlısı diyip susuyorum bende. Benimde 5.sanırım negatif olacak öyle doğuyor içime.
Burda birbirimize destek olup konuşuyoruz. Kimseye bu kadar rahat anlatabileceğimiz konular değil bunlar.

Negatif düşünme pozitif olur inşallah ben inanıyorum birimizden birimizin olucak bu ay

(idrar testi mi? yoksa kan tahlili mi..
bende 10. gün idrar testi yaptırdığımda negatif çıktı ama atmadım testi sabah tekrar baktım ikinci çizgi çok silik aşırı derecede .. 14. günde baktım yine aynı yok denecek kadar silikti hatta ben göz yanılması falan diye de düşündüm.. kan tahlili yaptır muhakkak...)
Kizlar bu benim 2016 da yazmis oldugum mesajmis o zamanda boyle olmus gene olurmu acaba umutlandim bir anda....

Bence umut var canım şuan tek yapacağın bi kaç gün daha sabredip kan testi yapmak

Kızlar merhabalar 18.de aşılama yapıldı yapıldığı günden beri kasılklarım be belim ağrıyor normal mi acaba

Kızlar merhabalar 18.de aşılama yapıldı yapıldığı günden beri kasılklarım be belim ağrıyor normal mi acaba
Merhaba canım seninde az kalmış test gününe inşallah hamilelik belirtisidir benimde 4ncu günüm ilk günden beri kasık ağrılarım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…