- 29 Ağustos 2018
- 4.314
- 4.227
- 133
- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
Normal canım bende aynısını yaşıyorum aniden kramplar giriyor kasigima bir anda geciyo bence senin sağ yumurtan mı dollendi acabaKizlar ya bnm sag kasigim ve karin altina sanci girio yattigim yerde ve öksururkende asagida ayni adet olcakmisim gibi hissediorum ddaha 6 veya 8 de olcam adet bicak saplanio sanki belimde cok agrio bu normalmi siz yasadinizmi ?
Bugun sadece ewi supurdum camasir astim o kadar
Bilmiomki zaten ikimizin belirtileri ayni gibi insallah tutuodur ikimizinkide goguslerim agrio zaten uf merakdan catlicamNormal canım bende aynısını yaşıyorum aniden kramplar giriyor kasigima bir anda geciyo bence senin sağ yumurtan mı dollendi acaba
Ben senden ümitliyim duada ediyorum hepinizeBilmiomki zaten ikimizin belirtileri ayni gibi insallah tutuodur ikimizinkide goguslerim agrio zaten uf merakdan catlicam
Bn kndimden cok umutlu degilim aslinda ay dayanamicam sanirim test alabilirim bnde yarin fln bilmiom ya gerci carsambaya ne kaldiBen senden ümitliyim duada ediyorum hepinizeçok düşünme strese girme yoğun iş yapma evde test gününe kadar dinlen tutmuştur inşallah Allahın izniyle ❤
Bencede bekle carsambaya az kaldı hayırlı haberler inş bol bol dua etBn kndimden cok umutlu degilim aslinda ay dayanamicam sanirim test alabilirim bnde yarin fln bilmiom ya gerci carsambaya ne kaldi
Etmezmiyim hepimize ediom dualari her an insallah guzel hberlerimiz olurBencede bekle carsambaya az kaldı hayırlı haberler inş bol bol dua et
Yaptirmiolarİyi sabırlısınız kızlar ben şimdiye kadar milyon kez yapmıştım test1
Ben haftaya çarşamba yapacağım iğne etkisi geçmiş olur 10 gün olacakYaptirmiolar
Bnmde bugun 10 gundu oyuzden merak ediom bide agrim var goguslerimde dewam edio normalde dewam etmezdi adete yakin olurdu bide nasil sag kasigim agrio anlatamm iice merak oldu yarin test alayim da iki gun deneyim en kotu carsamba kan vercem zatenBen haftaya çarşamba yapacağım iğne etkisi geçmiş olur 10 gün olacak
Benim 10 günde vücuttan atılıyor iğne. 4 negatif aşılamada gördümBnmde bugun 10 gundu oyuzden merak ediom bide agrim var goguslerimde dewam edio normalde dewam etmezdi adete yakin olurdu bide nasil sag kasigim agrio anlatamm iice merak oldu yarin test alayim da iki gun deneyim en kotu carsamba kan vercem zaten
Hmm bnm ilk asilama ama gogus agrim cok bu yazdigim belirtileri hep yasiomuydun kuzum ve uzuldum insallah tutar bu asilamanBenim 10 günde vücuttan atılıyor iğne. 4 negatif aşılamada gördümve hiç kan testi yaptırmadım. Belliydi zaten sonrada hiç çift çizgiyi görmedim..
Benim bu sefer göğüs ağrım aşılamadan 1 gün sonra başladı. Diğerlerinde hep 3- 4 gün sonra başlardı. Fitil aynı fitil bilemedim
Evet canım hep aynı belirtiler ve sonu hep hüsran. Alıştım artıkHmm bnm ilk asilama ama gogus agrim cok bu yazdigim belirtileri hep yasiomuydun kuzum ve uzuldum insallah tutar bu asilaman
Aslinda rahatligini sewdim ama bi yandanda uzuldum cok rahat olma biraz heycan yap yakotu dusunme ii dusun ii olsunEvet canım hep aynı belirtiler ve sonu hep hüsran. Alıştım artık
Fitil kullandığım için göğüs ağrısı zaten prospektüsünde de yazıyor.
İnşallah tutar canım Allah büyükolmasa da napalim sağlık olsun diyoruz.
Ayy sağol kuzumAslinda rahatligini sewdim ama bi yandanda uzuldum cok rahat olma biraz heycan yap yakotu dusunme ii dusun ii olsun
Deli kiz sende annis olcan dua ediom hepimizeAyy sağol kuzumsizlerin güzel haberlerini duyunca çok mutlu oluyorum. Kk da bütün anne adaylarını hamiş yapcam ben.
Sen duanı eksik etme yeter
Hadi insalllaaahhhBenim yumurta sağ taraftaydı kızlar benimde oturup kalktıkça oksurunce falan sağ tarafım batıyor bide göğüslerim çok fena bugün 3.Gün bunların dışında bi belirti yokHayir diyelim hayır olsun ❤
Sağol canım benimDeli kiz sende annis olcan dua ediom hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?