Aşılama ekim ayında aşılama yapanlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende de hep solda oluyor yumurta. Bugün bir batma oldu sadece o kadar. 5.günüm hadi inşallah

Kizlar progesteron adeti kesiyormu acaba adetime 3 gun var ama sol kasigim adet olacakmisim gibi sızlıyor ustelik aksam mide bulantim oldu istifra ettim.. eskiden adet doneminde birde cok üzüldüğüm de cok olurdu mide bulantim istifra etmeden rahatlayamazdim.. bugun üzüldüğüm icin mi yoksa adet mi olucam bilmiyorum sonucta negatifi de gördüm. Adet olucakmis gibi hissediyorum

Bende hiç kesmedi fitil olarak kullanıyorum. Bünyeye göre de değişebilir ama yanlış yönlendirmeyin.

Kizlar biraz önce yere uzanip şole bi kasiklarima fln dokundum solda tık yok sag kasigim efsane agrio alt gobege dogru direk uzanirken acidi dokununca daha kotu sizde bi baksananiza öglemi sizinde merak ettim catliom catliom kabul ediorum

Ay canım ya çok tatlısın uzanıp denedim eşim diyorki sen ne yapiyorsun dedim yumurtaları takip ediyoz

Merhaba canım seninde az kalmış test gününe inşallah hamilelik belirtisidir benimde 4ncu günüm ilk günden beri kasık ağrılarım var
Bu gün hastanede kan testi yaptırdım 4.9 çıkmış ama ovitralin etkisi geçmemiş olabilir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…