- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
Bende de hep solda oluyor yumurta. Bugün bir batma oldu sadece o kadar. 5.günüm hadi inşallahBenim yumurta sağ taraftaydı kızlar benimde oturup kalktıkça oksurunce falan sağ tarafım batıyor bide göğüslerim çok fena bugün 3.Gün bunların dışında bi belirti yokHayir diyelim hayır olsun ❤
Bende hiç kesmedi fitil olarak kullanıyorum. Bünyeye göre de değişebilir ama yanlış yönlendirmeyin.Kizlar progesteron adeti kesiyormu acaba adetime 3 gun var ama sol kasigim adet olacakmisim gibi sızlıyor ustelik aksam mide bulantim oldu istifra ettim.. eskiden adet doneminde birde cok üzüldüğüm de cok olurdu mide bulantim istifra etmeden rahatlayamazdim.. bugun üzüldüğüm icin mi yoksa adet mi olucam bilmiyorum sonucta negatifi de gördüm. Adet olucakmis gibi hissediyorum
Ay canım ya çok tatlısın uzanıp denedim eşim diyorki sen ne yapiyorsun dedim yumurtaları takip ediyozKizlar biraz önce yere uzanip şole bi kasiklarima fln dokundum solda tık yok sag kasigim efsane agrio alt gobege dogru direk uzanirken acidi dokununca daha kotu sizde bi baksananiza öglemi sizinde merak ettimcatliom catliom kabul ediorum
Ay sesli guldumAy canım ya çok tatlısın uzanıp denedim eşim diyorki sen ne yapiyorsun dedim yumurtaları takip ediyoz
Benim ilk günden beri sağ kasigim ağrıyor zaten inşallah iyi biseydir diyelimAy sesli guldumnoldu varmi bisi bari
Ay bnmde ayni peki kacinci gun ?Benim ilk günden beri sağ kasigim ağrıyor zaten inşallah iyi biseydir diyelim
4ncu gün canımAy bnmde ayni peki kacinci gun ?
Bnm 9 girdim hadi bakalim insallah tutmustur yarin test yapcam dayanamiorum4ncu gün canım
Ay hadi inşallah canım güzel haberleri bekliyorum. Seninde ilk aşılamanmi canımBnm 9 girdim hadi bakalim insallah tutmustur yarin test yapcam dayanamiorum
canım idrar testinde baktirma kanda baktır en garantilisi kanda baktirmakBnm 9 girdim hadi bakalim insallah tutmustur yarin test yapcam dayanamiorum
Ay hadi inşallah canım güzel haberleri bekliyorum. Seninde ilk aşılamanmi canım
Ilk asilama kuzum kan 30 da yap dedi doktor bn kndimi tatmin etmek icin test yapcamcanım idrar testinde baktirma kanda baktır en garantilisi kanda baktirmak
İnşallah canım inşallah Allah'ım emeklerimizi boş çıkarmasınIlk asilama kuzum kan 30 da yap dedi doktor bn kndimi tatmin etmek icin test yapcamay insallah guzel hber aliriz ya
Bu gün hastanede kan testi yaptırdım 4.9 çıkmış ama ovitralin etkisi geçmemiş olabilir diye düşünüyorumMerhaba canım seninde az kalmış test gününe inşallah hamilelik belirtisidir benimde 4ncu günüm ilk günden beri kasık ağrılarım var
Canım evdeki testte çıkmaz yapma erkenden en az 5 gün geçmesi gerek adetindenİnşallah canım inşallah Allah'ım emeklerimizi boş çıkarmasın
Kacinci gunun kuzum asilamadan sonra ?Bu gün hastanede kan testi yaptırdım 4.9 çıkmış ama ovitralin etkisi geçmemiş olabilir diye düşünüyorum
Bu gün tam 10. GünKacinci gunun kuzum asilamadan sonra ?
Bnce 2 sonra yine yap cokda dusuk degil yakin 5 e oyuzden bkle insallah yukselirBu gün tam 10. Gün
İnşllah cnm rabbim isteyen herkese versin ve yaşatsın bu duyguyuBnce 2 sonra yine yap cokda dusuk degil yakin 5 e oyuzden bkle insallah yukselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?