Aşılama ekim ayında aşılama yapanlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende pazartesi başladım fostimon. dün kontrole gittim baktı doktor ve pazartesi cağırdı. yarın ığnenin son günüm. inş bu haftada aşılama yaparız
Bende cumartesi gittim kontrole 2 yumurta gelismekte suan ikiside 10 mm, bende sali tekrar gitcem doktora. Ikimizde ayni gidiyoruz insallah bu hafta bizde asilama yapariz..

2 yıl önce b
Bende cumartesi gittim kontrole 2 yumurta gelismekte suan ikiside 10 mm, bende sali tekrar gitcem doktora. Ikimizde ayni gidiyoruz insallah bu hafta bizde asilama yapariz..
Canım yumurta 20 mm yani 2 cm olunca ovitral veriyor çatlatma iğnesini 36 saat sonrasında yapıyor aşılamayı

2 yıl önce b

Canım yumurta 20 mm yani 2 cm olunca ovitral veriyor çatlatma iğnesini 36 saat sonrasında yapıyor aşılamayı
Biliyorum cnm ogluma hamile kalabilmek icin zamaninda cok sureclerden gectim ama sonunda dogal yolla hamile kaldim. Simdi Allah nasip ederse ikinciyi istiyoruz ama yine 3 yildir yasamadigim kalmadi ve simdi tekrar asilama yontemiyle basladik 2-3 defa boyle denicez sonra tup bebek yontemine gecicez dedi doktorum..

Selam
BEnde bu sabah gittim kontrole benim de 2 tane oldu 10mm /eylulde 2 tane sol tarafta bu sefer 2 tane sağ tarafta
Bugun doktor daha iğne yazdırdı 3 gun/ ama yükselmiş artık 150 fostimon. perşembe tekrar kontrol için gidecem.
Bu cuma son %100 yapmam lazım aşılama çünkü eşim göreve gidiyor(((((

Öylemi canım geçmiş olsun

Ilki hemen yaptigim hafif golge var gozukmuo resimde ikincisi yarim saat sonra cektim cok silik ikinci cizgi var resimde tam cikmamis
Asilamadan sonra 9.gun ve catlatma ignesinden sonra 11 .gun

Eklentiler

• 20191028_124549.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 49
  • 20191028_123027.webp
    63,2 KB · Görüntüleme: 47
Ilki hemen yaptigim hafif golge var gozukmuo resimde ikincisi yarim saat sonra cektim cok silik ikinci cizgi var resimde tam cikmamis
Canım ben gördüm sanki orda bir silik çizgi ay hadi inşallah bebiş gelsin

Ayyy bende görüyorum inşallah kandada pozitifi görürsün çok heyecanlandım idrar testinde çok normal belirtisi bence kanda çıkacak inşallah

Ayyy bende görüyorum inşallah kandada pozitifi görürsün çok heyecanlandım idrar testinde çok normal belirtisi bence kanda çıkacak inşallah
Ayyy agzin bal yesin insallah kiz hepimiz hamis olak yarin bi daha deniyim carsamba kan insallah

Aaa bende gördüm ikinci silik çizgiyi ay hadi inşallah kuzum yaaa bence bi kan testi yaptır testte böyle silik çıkıyorsa kanda da çıkar

Aaa bende gördüm ikinci silik çizgiyi ay hadi inşallah kuzum yaaa bence bi kan testi yaptır testte böyle silik çıkıyorsa kanda da çıkar
Ayy sizin yuzunuzden heycan mutluluk tavan oldu bklicem bu sefer beklicem carsamba ilk idrarla tekrar deneyim dayanabilirsem zaten carsamba aksami kan vercem ay insallah vardir ya

Selam kızlar nasılsınız benim bugün aşılamanın 4.günü. sağ kasigimda ince ince sızlamalar oluyor onun dışında bugün acayip akintim var hafif sarımsıli beyazlı yapışkan. Sizde belirtiler nasıl canlarım bu şekilde akıntınız oldu mu

İyiyiz canım sen nasilsin
Benimde akıntım var canım 6. Günümdeyim fakat akıntı fitil eriyince onla beraber gelen akıntı. Başka da yok. Eriyen fitilin kalanları atılıyor. Başkada belirtim yok.

Kuzum bnm bi veya iki gun sari akinti geldi sonra hic gelmedi hep beyaz di bide fitil yuzunden anlamiom akintimi sadece gogus agrisi vs cok oldu hala aciolar

Yaaa okuldaydım yeni geldim neler olmusssss bence hamilesin canım sen yaaaa bende gördüm ikinci çizgi silik cikmissss❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…