- 29 Ağustos 2018
- 4.314
- 4.227
- 133
- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
Insallah kiz bugun 9.gun insallah ya ay hem mutluyum hem mutsuz olumsuzlugada hazirliorum kndimiYaaa okuldaydım yeni geldim neler olmusssss bence hamilesin canım sen yaaaa bende gördüm ikinci çizgi silik cikmissss❤❤❤❤
Bende gosusağrısı hiç olmadı tatlim bemde butun belirtiler gitti dusun kasıgim bile agrimio o dereceInsallah kiz bugun 9.gun insallah ya ay hem mutluyum hem mutsuz olumsuzlugada hazirliorum kndimisenin goguslerin aciomu hala ? Bide kabizlik gaz batma var bnde sinek istirio sanki karnimin altini bunlar varmi ?
Aa ciddenmi bn ayni belirtilerimiz var saniodum bnm ayni dewam edio insallah kuzumBende gosusağrısı hiç olmadı tatlim bemde butun belirtiler gitti dusun kasıgim bile agrimio o dereceama senin ins tutmuştur ❤
Cok uzuldum gercekten tadini cikarsaydin ya hem bi daha kan ver belki vardir herkezinki ayni degilki zaten insallah hepimiz hamis oluruzBenim 18. Aşılamam oldu belirtilerimiz aynıydı ama gosus ağrısı hiç yasamadim ama digrr belirtiler ayniydi dun itibariyle azaldı veya ben hamile olmamaya dün itibariyle vücudu alıştırıyorum
Yarin vercem kani sanirim annem yarin aksam gidelim bnde olayim dedi dua edellim birbirimize kimse biz kadar dusmuo dertlerimize insallah guzel hberler aliriz hepimiz30. Vericem canım hayırlısı olsun ama sen dinlen bakkan verene kadar yorma kendini
Hayırlı güzel haberler inşallah benim içimden senden yana güzel şeyler olacak diyor tabi Allah bilir ilk önce hemen yazarsın buraya canımYarin vercem kani sanirim annem yarin aksam gidelim bnde olayim dedi dua edellim birbirimize kimse biz kadar dusmuo dertlerimize insallah guzel hberler aliriz hepimiz
Ay al benden de o kadar valla 5. De tutmadı eminim ben inşallah kızlardan positiv haberler gelir.Bende gosusağrısı hiç olmadı tatlim bemde butun belirtiler gitti dusun kasıgim bile agrimio o dereceama senin ins tutmuştur ❤
Yazmammi kiz her yeri inletirim ii hber olursa kotu hber olursa uzulca yazarimHayırlı güzel haberler inşallah benim içimden senden yana güzel şeyler olacak diyor tabi Allah bilir ilk önce hemen yazarsın buraya canım❤
Inşallah canım benim ❤Ay al benden de o kadar valla 5. De tutmadı eminim ben inşallah kızlardan positiv haberler gelir.
Oyu haberlerini beklioreYazmammi kiz her yeri inletirim ii hber olursa kotu hber olursa uzulca yazarim
Ben progestani ağızdan alıyorum canım ondan dolayı değildir heraldeİyiyiz canım sen nasilsin
Benimde akıntım var canım 6. Günümdeyim fakat akıntı fitil eriyince onla beraber gelen akıntı. Başka da yok. Eriyen fitilin kalanları atılıyor. Başkada belirtim yok.
Gogus agrisi benimde cok fena canim. Sarı akıntı bugun başladı takip edeyim bakayım akintiyi.Kuzum bnm bi veya iki gun sari akinti geldi sonra hic gelmedi hep beyaz di bide fitil yuzunden anlamiom akintimi sadece gogus agrisi vs cok oldu hala aciolar
Bnm 1 veya 2 gun oldu akinti baska olmadi kuzum takip et herseyini not etGogus agrisi benimde cok fena canim. Sarı akıntı bugun başladı takip edeyim bakayım akintiyi.
Ediyorum kuzum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ❤Bnm 1 veya 2 gun oldu akinti baska olmadi kuzum takip et herseyini not et
Ozaman değildir canım. Hiç ağızdan almadım bilmiyorum. Bende sadece vajinal kullanım içindir yazıyor. Akıntı iyiye işarettir canım inşallah tutmuştur.Ben progestani ağızdan alıyorum canım ondan dolayı değildir heralde
5indede gerek yok yok dedi. Bizde doktorun dediğini yaptık.Kızlar birde aşılamadan sonra gün aşırı ilişkiye girdiniz mi doktorunuz ne dedi
Bize asilamanin olduğu gün dedi sonra 1 gün aralıklarla dedi ama ben bugün ovulasyon testi yaptim 2. Çizgi silik çıktı ben anlamadım halamı iğnenin etkisi var bilemiyorumKızlar birde aşılamadan sonra gün aşırı ilişkiye girdiniz mi doktorunuz ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?