Aşılama ekim ayında aşılama yapanlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yaaa okuldaydım yeni geldim neler olmusssss bence hamilesin canım sen yaaaa bende gördüm ikinci çizgi silik cikmissss❤❤❤❤
Insallah kiz bugun 9.gun insallah ya ay hem mutluyum hem mutsuz olumsuzlugada hazirliorum kndimi senin goguslerin aciomu hala ? Bide kabizlik gaz batma var bnde sinek istirio sanki karnimin altini bunlar varmi ?

Insallah kiz bugun 9.gun insallah ya ay hem mutluyum hem mutsuz olumsuzlugada hazirliorum kndimi senin goguslerin aciomu hala ? Bide kabizlik gaz batma var bnde sinek istirio sanki karnimin altini bunlar varmi ?
Bende gosusağrısı hiç olmadı tatlim bemde butun belirtiler gitti dusun kasıgim bile agrimio o derece ama senin ins tutmuştur

Benim 18. Aşılamam oldu belirtilerimiz aynıydı ama gosus ağrısı hiç yasamadim ama digrr belirtiler ayniydi dun itibariyle azaldı veya ben hamile olmamaya dün itibariyle vücudu alıştırıyorum

Benim 18. Aşılamam oldu belirtilerimiz aynıydı ama gosus ağrısı hiç yasamadim ama digrr belirtiler ayniydi dun itibariyle azaldı veya ben hamile olmamaya dün itibariyle vücudu alıştırıyorum
Cok uzuldum gercekten tadini cikarsaydin ya hem bi daha kan ver belki vardir herkezinki ayni degilki zaten insallah hepimiz hamis oluruz

Yarin vercem kani sanirim annem yarin aksam gidelim bnde olayim dedi dua edellim birbirimize kimse biz kadar dusmuo dertlerimize insallah guzel hberler aliriz hepimiz
Hayırlı güzel haberler inşallah benim içimden senden yana güzel şeyler olacak diyor tabi Allah bilir ilk önce hemen yazarsın buraya canım

İyiyiz canım sen nasilsin
Benimde akıntım var canım 6. Günümdeyim fakat akıntı fitil eriyince onla beraber gelen akıntı. Başka da yok. Eriyen fitilin kalanları atılıyor. Başkada belirtim yok.
Ben progestani ağızdan alıyorum canım ondan dolayı değildir heralde

Kızlar birde aşılamadan sonra gün aşırı ilişkiye girdiniz mi doktorunuz ne dedi
Bize asilamanin olduğu gün dedi sonra 1 gün aralıklarla dedi ama ben bugün ovulasyon testi yaptim 2. Çizgi silik çıktı ben anlamadım halamı iğnenin etkisi var bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…