Aşılama ekim ayında aşılama yapanlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ilki hemen yaptigim hafif golge var gozukmuo resimde ikincisi yarim saat sonra cektim cok silik ikinci cizgi var resimde tam cikmamis
Asilamadan sonra 9.gun ve catlatma ignesinden sonra 11 .gun
Canım inşallah düşündüğün gibidir ama dün eşim bir yazı bulmuş dr. Birinden aşılamanın %100 tuttuğundan emin olmak için adetin geçmesini beklemek gerekiyormuş kanda da yalnıştıcı sonuç alabilirsiniz diyordu şaştım kaldım neye inansam

Valla şuan bana umut oldunuz

Dogrudur kuzum zaten yarin kan vercem 6 8 arasi adet gunum zmn kisa oyuzden belli olur illaki insallah vardir ya en cok gogus agrilarimdan etkilendim cunku bn

Benimde ikisi sagda yarin sabah kontrolum var cok merak ediyorum menopur fayda ettimi diye, hakkimizda hayirlisi..

Ilki hemen yaptigim hafif golge var gozukmuo resimde ikincisi yarim saat sonra cektim cok silik ikinci cizgi var resimde tam cikmamis
Asilamadan sonra 9.gun ve catlatma ignesinden sonra 11 .gun
Hevesini hic kirmak istemem ama ben cizgi goremiyorum ve pregnyl vurulduysan ondanda cok silik cizgi cikabiliyor, bir kac gun arka arkaya test yap eger cizgi koyulasirsa zaten guzel haberdir..

Hevesini hic kirmak istemem ama ben cizgi goremiyorum ve pregnyl vurulduysan ondanda cok silik cizgi cikabiliyor, bir kac gun arka arkaya test yap eger cizgi koyulasirsa zaten guzel haberdir..
Olsun bi gunluk hefesti zaten olabilmesini dusunmek bile aptallikdi ts ederm yinede

Test yaptim cok bkleyemedim basinda ve cok bakmadim gayet tertemizdi aksamda tertemiz bir hamile degilsin kan sonucunu alip yola dewam edicem zaten sansim olsa acim az olurdu illa cok olcak ts ederm hepinize.

Test yaptim cok bkleyemedim basinda ve cok bakmadim gayet tertemizdi aksamda tertemiz bir hamile degilsin kan sonucunu alip yola dewam edicem zaten sansim olsa acim az olurdu illa cok olcak ts ederm hepinize.
Canım benim hiç üzülme kiminin idrarde çıkmaz kanda çıkar Allah büyük

bide çok erken daha inşallah kan tahlilin pozitif çikar.

Kuzumm sakın üzme kendini herseyde vardır bir hayır. Kaçıncı günündü bugün? Biraz önce bir yerde okudum biri 11.gün idrar testi yapmış negatif çıkmış 14.gün kan vermiş pozitif çıkmış. Yani idrar testi yaptıysan hala şansın var. Reglini görmeden umudunu kaybetme ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…