- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
Canım inşallah düşündüğün gibidir ama dün eşim bir yazı bulmuş dr. Birinden aşılamanın %100 tuttuğundan emin olmak için adetin geçmesini beklemek gerekiyormuş kanda da yalnıştıcı sonuç alabilirsiniz diyordu şaştım kaldım neye inansamIlki hemen yaptigim hafif golge var gozukmuo resimde ikincisi yarim saat sonra cektim cok silik ikinci cizgi var resimde tam cikmamis
Asilamadan sonra 9.gun ve catlatma ignesinden sonra 11 .gun
Valla şuan bana umut oldunuzCanım inşallah düşündüğün gibidir ama dün eşim bir yazı bulmuş dr. Birinden aşılamanın %100 tuttuğundan emin olmak için adetin geçmesini beklemek gerekiyormuş kanda da yalnıştıcı sonuç alabilirsiniz diyordu şaştım kaldım neye inansam
Dogrudur kuzum zaten yarin kan vercem 6 8 arasi adet gunum zmn kisa oyuzden belli olur illaki insallah vardir ya en cok gogus agrilarimdan etkilendim cunku bnCanım inşallah düşündüğün gibidir ama dün eşim bir yazı bulmuş dr. Birinden aşılamanın %100 tuttuğundan emin olmak için adetin geçmesini beklemek gerekiyormuş kanda da yalnıştıcı sonuç alabilirsiniz diyordu şaştım kaldım neye inansam
Inşallah canım benim yaaOzaman değildir canım. Hiç ağızdan almadım bilmiyorum. Bende sadece vajinal kullanım içindir yazıyor. Akıntı iyiye işarettir canım inşallah tutmuştur.
Kacinci günün bugün senin canım. Testin etkisi olabilir. Birde idrar testi dene bariBize asilamanin olduğu gün dedi sonra 1 gün aralıklarla dedi ama ben bugün ovulasyon testi yaptim 2. Çizgi silik çıktı ben anlamadım halamı iğnenin etkisi var bilemiyorum
18 ekimde oldum aşılama gününü saymayın diyolar 9 gün oldu 30 ekimde kan testim var canimKacinci günün bugün senin canım. Testin etkisi olabilir. Birde idrar testi dene bari
Pozitif haberlerini bekliyoruz inşallah canım benim18 ekimde oldum aşılama gününü saymayın diyolar 9 gün oldu 30 ekimde kan testim var canim
Bende senden bekliyorum kuzum ❤Pozitif haberlerini bekliyoruz inşallah canım benim
Canım sabah ilk idrar da bakarken idrarının birazını yap tut ortasındaki ile bakIlk resim ilk dk da cektigim resim bnde gordum ama emin olamadim ay kizlar acabami yarin ilk idrarla denicem bu ilk idrar degildi
Tmm aklimda yapcam insallah vardirCanım sabah ilk idrar da bakarken idrarının birazını yap tut ortasındaki ile bak
İnşallah canım sabah bize güzel haberler verirsinTmm aklimda yapcam insallah vardir
Yazcam insallahİnşallah canım sabah bize güzel haberler verirsin
Benimde ikisi sagda yarin sabah kontrolum var cok merak ediyorum menopur fayda ettimi diye, hakkimizda hayirlisi..Selam
BEnde bu sabah gittim kontrole benim de 2 tane oldu 10mm /eylulde 2 tane sol tarafta bu sefer 2 tane sağ tarafta
Bugun doktor daha iğne yazdırdı 3 gun/ ama yükselmiş artık 150 fostimon. perşembe tekrar kontrol için gidecem.
Bu cuma son %100 yapmam lazım aşılama çünkü eşim göreve gidiyor(((((
Hevesini hic kirmak istemem ama ben cizgi goremiyorum ve pregnyl vurulduysan ondanda cok silik cizgi cikabiliyor, bir kac gun arka arkaya test yap eger cizgi koyulasirsa zaten guzel haberdir..Ilki hemen yaptigim hafif golge var gozukmuo resimde ikincisi yarim saat sonra cektim cok silik ikinci cizgi var resimde tam cikmamis
Asilamadan sonra 9.gun ve catlatma ignesinden sonra 11 .gun
Olsun bi gunluk hefesti zaten olabilmesini dusunmek bile aptallikdi ts ederm yinedeHevesini hic kirmak istemem ama ben cizgi goremiyorum ve pregnyl vurulduysan ondanda cok silik cizgi cikabiliyor, bir kac gun arka arkaya test yap eger cizgi koyulasirsa zaten guzel haberdir..
Canım benim hiç üzülme kiminin idrarde çıkmaz kanda çıkar Allah büyükTest yaptim cok bkleyemedim basinda ve cok bakmadim gayet tertemizdi aksamda tertemiz bir hamile degilsin kan sonucunu alip yola dewam edicem zaten sansim olsa acim az olurdu illa cok olcak ts ederm hepinize.
bide çok erken daha inşallah kan tahlilin pozitif çikar.Test yaptim cok bkleyemedim basinda ve cok bakmadim gayet tertemizdi aksamda tertemiz bir hamile degilsin kan sonucunu alip yola dewam edicem zaten sansim olsa acim az olurdu illa cok olcak ts ederm hepinize.
Kuzumm sakın üzme kendini herseyde vardır bir hayır. Kaçıncı günündü bugün? Biraz önce bir yerde okudum biri 11.gün idrar testi yapmış negatif çıkmış 14.gün kan vermiş pozitif çıkmış. Yani idrar testi yaptıysan hala şansın var. Reglini görmeden umudunu kaybetme ❤Test yaptim cok bkleyemedim basinda ve cok bakmadim gayet tertemizdi aksamda tertemiz bir hamile degilsin kan sonucunu alip yola dewam edicem zaten sansim olsa acim az olurdu illa cok olcak ts ederm hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?