Aşılama ekim ayında aşılama yapanlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ilki hemen yaptigim hafif golge var gozukmuo resimde ikincisi yarim saat sonra cektim cok silik ikinci cizgi var resimde tam cikmamis
Asilamadan sonra 9.gun ve catlatma ignesinden sonra 11 .gun
Bak senin daha bugün 10.günün. idrar testinde çıkmaması çok normal. Doktorlar bile söylüyor 14-15. Günler test yapın diye. 10. Gün çıkacak olsa 10.gün test yapın der doktor. Bana bile direk kan testi yaptır idrar testi yapma dedi. Hayirlisiyla bekle 3-4 gün daha. Test yapmasan bike reglini bekle daha çok erken.

Az önce beta baktırdım 15.5 çıktı 12. Gün aşılama sonrası Dr bey 2 gün sonra tekrar bakalım dedi
Ha
Az önce beta baktırdım 15.5 çıktı 12. Gün aşılama sonrası Dr bey 2 gün sonra tekrar bakalım dedi
hayırlısı olsun canım inşallah kan değerlerin sağlıklı bir şekilde artar

Kuzum 0.3 dio sperim sayisi hic gibi bisey belki normal iliskide tutar die dusundum bn oda olmadi zaten doktorum da demisti tutmayabilir die ama mucize bkledim bn olmadi iste napiyim insallah sizden guzel hber aliriz

Iide o kimse bnm ki kadar dusuk bi spermle olmamistir sifira yakin di bnmki nys ya nasip

Kuzum 0.3 dio sperim sayisi hic gibi bisey belki normal iliskide tutar die dusundum bn oda olmadi zaten doktorum da demisti tutmayabilir die ama mucize bkledim bn olmadi iste napiyim insallah sizden guzel hber aliriz
Hayırlısı olsun kuzum allahtan ümit kesilmez hiç beklemediğin anda kapını çalar bebiş. Denemeye devam ❤

Allah'tan umut kesilmez. hiç çocuğunuz olmaz diyip kendiliğinden çocuk sahibi olan okadar insan varki Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Ole tabi biliorum sadece kndime kiziorum yine umutlandigima insallah hayirli saglikli yawrularimiz olur

Merhaba kizlar bugun 12. Günüm grip ve oksuruk oldugu icin acile gittim kan testi 2 cikti gebelik yok malesef acilde doktor gununu bekle dedi ama 3 gunde degismez heralde referans araligi 0-10 du kismet artik kismetimde varsa bi dahaki asilamaya ilaci da kullanmama gerek kalmadi

Üzüldüm canım Bidakine insallah hayırlısıyla. Bugün hep negatif haberler aldım. Aşılamamin 5.günü. benimde umudum kalmadı Allah yardımcımız olsun.

üzülme canım inşallah rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin sana.

Kızlar bu catlatma iğnesinin etkisi kaç gün sürer? Ben hergün ovulasyon testi yapıyorum catlatma iğnesinden bu yana test hep koyu çift çizgiydi bugün catlatma iğnesinin 6.günü ama bugunki ovulasyon testi ikinci çizgi silik şekilde çıktı. Hatta emin olmak için bida yaptım yine silik çıktı. Catlatma iğnesinin etkisi gecmis mi oluyor acaba

Canım sen adetini bekle eğer olmazsan yeniden yaptır geç döllenme olabilir

Üzüldüm canım Bidakine insallah hayırlısıyla. Bugün hep negatif haberler aldım. Aşılamamin 5.günü. benimde umudum kalmadı Allah yardımcımız olsun.
Sen umudunu yitirme canim senin daha vaktin var. Ben negatifi görmüş olmama ragmen hala içimde acaba degisirmi diyorum umudum kalmasa da adet bile olsam inanamiyacagim heralde.... fazla kaptirdim kendimi bir daha boyle kaptirmam inşallah

Kizlar gözünüzü seveyim cok kafaya takmayin bu asilamaya hazirlik sureci git gel telâşlariyla geçiyor da asilamadan sonra bekleme sureci yıpratıyor insani atin kendinizi disari havalar guzelken dusunmeyin hic kafaniz rahat olsun yasadigimiz stres de bence olumsuz etkiliyor

Test yaptim cok bkleyemedim basinda ve cok bakmadim gayet tertemizdi aksamda tertemiz bir hamile degilsin kan sonucunu alip yola dewam edicem zaten sansim olsa acim az olurdu illa cok olcak ts ederm hepinize.
Kuzum Allahtan hayırlısı. 1 damlası bile yeter gebe olabilmek için. Ümitsizliğe kapılma lütfen.
Bak ben 5.'yi yaptırdım 4 kere negatif. 1.5 sene normal denedim yine negatif. Yine de içimde hep bir şey yeşeriyo her defasında. Zamanı gelince olacak

Merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum.Aşılamamın 11 günü hiç test filan yapmadım.acaba yapsam cıkarmı adet günümede 2 gün var ki inşaallahh olmam. Olmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…