- 28 Mayıs 2019
- 537
- 637
- 33
- 35
- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
Bak senin daha bugün 10.günün. idrar testinde çıkmaması çok normal. Doktorlar bile söylüyor 14-15. Günler test yapın diye. 10. Gün çıkacak olsa 10.gün test yapın der doktor. Bana bile direk kan testi yaptır idrar testi yapma dedi. Hayirlisiyla bekle 3-4 gün daha. Test yapmasan bike reglini bekle daha çok erken.Ilki hemen yaptigim hafif golge var gozukmuo resimde ikincisi yarim saat sonra cektim cok silik ikinci cizgi var resimde tam cikmamis
Asilamadan sonra 9.gun ve catlatma ignesinden sonra 11 .gun
Yaa hadi inşallah canım benim inşallah yükseliş olur bizide haberdar et güzel sonuçlarlaAz önce beta baktırdım 15.5 çıktı 12. Gün aşılama sonrası Dr bey 2 gün sonra tekrar bakalım dedi
HaAz önce beta baktırdım 15.5 çıktı 12. Gün aşılama sonrası Dr bey 2 gün sonra tekrar bakalım dedi
hayırlısı olsun canım inşallah kan değerlerin sağlıklı bir şekilde artarAz önce beta baktırdım 15.5 çıktı 12. Gün aşılama sonrası Dr bey 2 gün sonra tekrar bakalım dedi
Kuzum 0.3 dio sperim sayisi hic gibi bisey belki normal iliskide tutar die dusundum bn oda olmadi zaten doktorum da demisti tutmayabilir die ama mucize bkledim bn olmadi iste napiyim insallah sizden guzel hber alirizBak senin daha bugün 10.günün. idrar testinde çıkmaması çok normal. Doktorlar bile söylüyor 14-15. Günler test yapın diye. 10. Gün çıkacak olsa 10.gün test yapın der doktor. Bana bile direk kan testi yaptır idrar testi yapma dedi. Hayirlisiyla bekle 3-4 gün daha. Test yapmasan bike reglini bekle daha çok erken.
Yok iste olmadi biliorum belirtilerde bosaymis nasip napiyimbide çok erken daha inşallah kan tahlilin pozitif çikar.
Iide o kimse bnm ki kadar dusuk bi spermle olmamistir sifira yakin di bnmki nys ya nasipKuzumm sakın üzme kendini herseyde vardır bir hayır. Kaçıncı günündü bugün? Biraz önce bir yerde okudum biri 11.gün idrar testi yapmış negatif çıkmış 14.gün kan vermiş pozitif çıkmış. Yani idrar testi yaptıysan hala şansın var. Reglini görmeden umudunu kaybetme ❤
Allah'tan umut kesilmez. hiç çocuğunuz olmaz diyip kendiliğinden çocuk sahibi olan okadar insan varki Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahYok iste olmadi biliorum belirtilerde bosaymis nasip napiyim
Hayırlısı olsun kuzum allahtan ümit kesilmez hiç beklemediğin anda kapını çalar bebiş. Denemeye devam ❤Kuzum 0.3 dio sperim sayisi hic gibi bisey belki normal iliskide tutar die dusundum bn oda olmadi zaten doktorum da demisti tutmayabilir die ama mucize bkledim bn olmadi iste napiyim insallah sizden guzel hber aliriz
Ole tabi biliorum sadece kndime kiziorum yine umutlandigima insallah hayirli saglikli yawrularimiz olurAllah'tan umut kesilmez. hiç çocuğunuz olmaz diyip kendiliğinden çocuk sahibi olan okadar insan varki Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Tabi cnm nasip dielim ts edermHayırlısı olsun kuzum allahtan ümit kesilmez hiç beklemediğin anda kapını çalar bebiş. Denemeye devam ❤
Üzüldüm canımMerhaba kizlar bugun 12. Günüm grip ve oksuruk oldugu icin acile gittim kan testi 2 cikti gebelik yok malesef acilde doktor gununu bekle dedi ama 3 gunde degismez heralde referans araligi 0-10 du kismet artik kismetimde varsa bi dahaki asilamaya ilaci da kullanmama gerek kalmadi
üzülme canım inşallah rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin sana.Merhaba kizlar bugun 12. Günüm grip ve oksuruk oldugu icin acile gittim kan testi 2 cikti gebelik yok malesef acilde doktor gununu bekle dedi ama 3 gunde degismez heralde referans araligi 0-10 du kismet artik kismetimde varsa bi dahaki asilamaya ilaci da kullanmama gerek kalmadi
Canım sen adetini bekle eğer olmazsan yeniden yaptır geç döllenme olabilirMerhaba kizlar bugun 12. Günüm grip ve oksuruk oldugu icin acile gittim kan testi 2 cikti gebelik yok malesef acilde doktor gununu bekle dedi ama 3 gunde degismez heralde referans araligi 0-10 du kismet artik kismetimde varsa bi dahaki asilamaya ilaci da kullanmama gerek kalmadi
Normalde yarin adet günüm zaten ilaci da birakinca olurum heralde duruma gore hafta sonu tekrar testi yenilicem hayirlisi insallahCanım sen adetini bekle eğer olmazsan yeniden yaptır geç döllenme olabilir
Sen umudunu yitirme canim senin daha vaktin var. Ben negatifi görmüş olmama ragmen hala içimde acaba degisirmi diyorum umudum kalmasa da adet bile olsam inanamiyacagim heralde.... fazla kaptirdim kendimi bir daha boyle kaptirmam inşallahÜzüldüm canımBidakine insallah hayırlısıyla. Bugün hep negatif haberler aldım. Aşılamamin 5.günü. benimde umudum kalmadı Allah yardımcımız olsun.
Kuzum Allahtan hayırlısı. 1 damlası bile yeter gebe olabilmek için. Ümitsizliğe kapılma lütfen.Test yaptim cok bkleyemedim basinda ve cok bakmadim gayet tertemizdi aksamda tertemiz bir hamile degilsin kan sonucunu alip yola dewam edicem zaten sansim olsa acim az olurdu illa cok olcak ts ederm hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?