- 29 Ekim 2019
- 25
- 9
- 1
- 28
- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
Ben 22 ekimde aşılama oldum bu gün aşılama gününü de sayarsak 8. Gün ama adetim önümüzdeki ayın 8 i yada 9 u daha 10 gün fln var kafam karışmış durum da nasıl oluyor aşılamanın 11 günü ve adetine 2 gün var yoksa bana yanlış tarihte mi yaptılar aşılamayı ama yumurtalarım istenilen büyüklüğe geldiği için çatlatma iğnesinden sonra aşılama yapıldı lütfen akıl verin düşünmekten kafayı yicemMerhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum.Aşılamamın 11 günü hiç test filan yapmadım.acaba yapsam cıkarmı adet günümede 2 gün var ki inşaallahh olmam. Olmayız
İdrar testin varsa yap inşallah tutmuştur. 10 yada 11 günde iğnenin etkisi geçiyor normalde. Senin iğne 13 gün olmuş aşılamadan 2 gün önce oluyor.Merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum.Aşılamamın 11 günü hiç test filan yapmadım.acaba yapsam cıkarmı adet günümede 2 gün var ki inşaallahh olmam. Olmayız
Canım 22 sinde aşılama olduysan 20 si çat.iğnesi olmuşsundur. 11 gün dediğin iğneden itibaren .22 ekimde aşılaman daha 8. GündesinBen 22 ekimde aşılama oldum bu gün aşılama gününü de sayarsak 8. Gün ama adetim önümüzdeki ayın 8 i yada 9 u daha 10 gün fln var kafam karışmış durum da nasıl oluyor aşılamanın 11 günü ve adetine 2 gün var yoksa bana yanlış tarihte mi yaptılar aşılamayı ama yumurtalarım istenilen büyüklüğe geldiği için çatlatma iğnesinden sonra aşılama yapıldı lütfen akıl verin düşünmekten kafayı yicem
Test yaptın mı sen en erken ne zmn yapsam kanda çıkar perşembe günü 10. Günüm kan versen çıkar mıCanım 22 sinde aşılama olduysan 20 si çat.iğnesi olmuşsundur. 11 gün dediğin iğneden itibaren .22 ekimde aşılaman daha 8. Gündesin
Valla kişiye göre değişebiliyor ben yapmadı test. Kanda 10. Günde öğrenen de var öğrenemeyende.Test yaptın mı sen en erken ne zmn yapsam kanda çıkar perşembe günü 10. Günüm kan versen çıkar mı
Rabbim hakkımzda hayırlı olsnı versin inşallahValla kişiye göre değişebiliyor ben yapmadı test. Kanda 10. Günde öğrenen de var öğrenemeyende.
En sağlıklısı 14.günü beklemek sanırım.
Kızlar yorumunuzu bekliyorumKızlar bu catlatma iğnesinin etkisi kaç gün sürer? Ben hergün ovulasyon testi yapıyorum catlatma iğnesinden bu yana test hep koyu çift çizgiydi bugün catlatma iğnesinin 6.günü ama bugunki ovulasyon testi ikinci çizgi silik şekilde çıktı. Hatta emin olmak için bida yaptım yine silik çıktı. Catlatma iğnesinin etkisi gecmis mi oluyor acaba
Canım daha çook erken test için. Ovulasyon ile neden yaptın kuzum? En az 10 gün bekleKızlar yorumunuzu bekliyorum
Canım ovulasyon testini instagramdan paket halinde almıştım bi abla satıyor hergün yap demisti o yüzden hergün yapıyorum gebelik için yapmadim catlatma iğnesinin etkisini takip etmek için yapıyorum ama işte bugün silik çıktı catlatma iğnesinin etkisi 6 gunde geçer mi o kafamı karıştırdıCanım daha çook erken test için. Ovulasyon ile neden yaptın kuzum? En az 10 gün bekle
Valla aşılamadan sonra hiç ovu.testi ile takip etmedim canım. İğnenin etkisi herkese göre değişiyor. Mesela bol su tüketenlerde daha erken vücuttan atılırmış. Bende 10 güne 11 güne bembeyaz oluyordu idrar testi.Canım ovulasyon testini instagramdan paket halinde almıştım bi abla satıyor hergün yap demisti o yüzden hergün yapıyorum gebelik için yapmadim catlatma iğnesinin etkisini takip etmek için yapıyorum ama işte bugün silik çıktı catlatma iğnesinin etkisi 6 gunde geçer mi o kafamı karıştırdı
Aaa çok su tuketiyorum ve çok sık idrara çıkıyorum dediğin gibi olabilir canımValla aşılamadan sonra hiç ovu.testi ile takip etmedim canım. İğnenin etkisi herkese göre değişiyor. Mesela bol su tüketenlerde daha erken vücuttan atılırmış. Bende 10 güne 11 güne bembeyaz oluyordu idrar testi.
Ben gebelik testi yapmadim canım ovulasyon testi yaptım catlatma iğnesinin etkisini takip etmek için. Gebelik için erken olduğunu biliyorum elimde test var ama yapmıyorum zaten yapmam çok erken. Ovulasyon testini takip icin yapiyorumArakadaşlar erkenden test çubuğla yapmayın çıkmıyor boşuna kendinizi üzüyorsunuz hüsrana kapılıyorsunuz
Canım ben genel olarak dedim dr. Takip etmiyormu ovulasyon testi ile bakıyorsunBen gebelik testi yapmadim canım ovulasyon testi yaptım catlatma iğnesinin etkisini takip etmek için. Gebelik için erken olduğunu biliyorum elimde test var ama yapmıyorum zaten yapmam çok erken. Ovulasyon testini takip icin yapiyorum
Kim bilir belki ama yok ya 2.0 cikmis kan doktor erken yukselebilir dedi bi daha kan versin demiste zerre umidim yok artik nasip herseyKuzum Allahtan hayırlısı. 1 damlası bile yeter gebe olabilmek için. Ümitsizliğe kapılma lütfen.
Bak ben 5.'yi yaptırdım 4 kere negatif. 1.5 sene normal denedim yine negatif. Yine de içimde hep bir şey yeşeriyo her defasında. Zamanı gelince olacak
Kendini çok yipratiyosun yazılarını okuyorum bu aradaKim bilir belki ama yok ya 2.0 cikmis kan doktor erken yukselebilir dedi bi daha kan versin demiste zerre umidim yok artik nasip hersey
Ewt saliom zaten kararliyim millet bosa deli olmuomus en guzeli deli olmak salladim gittiKendini çok yipratiyosun yazılarını okuyorum bu aradadiğer topikte son dediğinde haklisin akışına bırak düşünme artık bende öyle yapuorum
Değerin 9 güne 2.00 yükselir inşallah ben dua ediyorum sana benim 1.20 diEwt saliom zaten kararliyim millet bosa deli olmuomus en guzeli deli olmak salladim gitti
Yok kiz adete ne kaldi bi daha kan vermm zaten canim nieyse acidi bu sefer ignede 6 8 arasi adet dio bi hafta sonra blli olcak gidip zirt birt deldiremm kndimiBu arada değerin 9 güne 2.00
Değerin 9 güne 2.00 yükselir inşallah ben dua ediyorum sana benim 1.20 dizaten 15. Gunu bekliyorum bende sende öyle yap artık ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?