- 4 Temmuz 2016
- 206
- 305
- 103
- 36
- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
Bekliyoruz haberleriniKızlar test aldım yarın ilk idrarla yapacağım. İğnenin 10.günü olacak. Bakalım iğne vücudumdan atılmışmı
Hadi bakalim insallah guzel hber verirsin kuzumKızlar test aldım yarın ilk idrarla yapacağım. İğnenin 10.günü olacak. Bakalım iğne vücudumdan atılmışmı
İnşallah kuzum ümidim yok ama sabah göreceğizHadi bakalim insallah guzel hber verirsin kuzum
Ii dusun ii olsun bnm gozum ustunde insallahhhhhh olcak buseferİnşallah kuzum ümidim yok ama sabah göreceğiz
Çok sağol kuzum Allah razı olsun senden.Ii dusun ii olsun bnm gozum ustunde insallahhhhhh olcak busefer
Canım ben aşılama oldum aşılamadan önce catlatma iğnesi yaptı doktor. Ilerleyen zamanlarda günü gelince kan tahlili yapmak için ovulasyon testi yapıyorum etkisinin geçip geçmediğini öğrenmek için. Tek amacım bu yani. Ama işte silik çıktığı için etkisi geçmiş mıdır acaba diye kafam karıştıCanım ben genel olarak dedim dr. Takip etmiyormu ovulasyon testi ile bakıyorsun
Hadi bakalım güzel haberler ver bize de kuzum inşallah pozitif çıkarKızlar test aldım yarın ilk idrarla yapacağım. İğnenin 10.günü olacak. Bakalım iğne vücudumdan atılmışmı
İnşallah canım benim. Nerdeyse 3 yıldır güzel haberi bekliyorduk.Hadi bakalım güzel haberler ver bize de kuzum inşallah pozitif çıkar
Bir şey daha sormak istiyorum ilk aşılama tutmazsa ikinciyi ne kadar zamn sonra yapıyorlar ?Canım 22 sinde aşılama olduysan 20 si çat.iğnesi olmuşsundur. 11 gün dediğin iğneden itibaren .22 ekimde aşılaman daha 8. Gündesin
Valla ben ara vermedim. Doktorum öyle bişey denmedi. Herkesin tedavisi farklı canım. Burda okuduklarıma göre ara verende var vermeyene.Bir şey daha sormak istiyorum ilk aşılama tutmazsa ikinciyi ne kadar zamn sonra yapıyorlar ?
Hadi bakalım güzel haberler ver bize de kuzum inşallah pozitif çıkar
Yani aşılama tutmadı diyelim önmüzde ki ay tekrar aşılama oluyr muValla ben ara vermedim. Doktorum öyle bişey denmedi. Herkesin tedavisi farklı canım. Burda okuduklarıma göre ara verende var vermeyene.
Olur canımYani aşılama tutmadı diyelim önmüzde ki ay tekrar aşılama oluyr mu
Inşallah tutarda bu stresi tekrar tekrar yaşamayız yaşayanlara kolaylık diliyorumOlur canım
Yıkama sonrası sperm hızı %60 %65 hızlandırılmıştı bu illa %100 mü olmalı çünkü araştırıyorum genel de %100 bizim haret problemimiz olduğu içinOlur canım
Bu konuda bilgin yok kuzum maalesefYıkama sonrası sperm hızı %60 %65 hızlandırılmıştı bu illa %100 mü olmalı çünkü araştırıyorum genel de %100 bizim haret problemimiz olduğu için
Bilgim diyecektimBu konuda bilgin yok kuzum maalesef
Canım bnim söyle oldu adetin 5 günü yumurta geliştirici hapı başladım on gün kullandım bir tane yumurtam oluştu on günün sonunda catlama iğnesini vurundum 36 saat sonra aşılamam gercekleşti bu durum 12-15 günde de hamilelik varsa belli oluyor tm bir sonraki adete denk gliyor işteBen 22 ekimde aşılama oldum bu gün aşılama gününü de sayarsak 8. Gün ama adetim önümüzdeki ayın 8 i yada 9 u daha 10 gün fln var kafam karışmış durum da nasıl oluyor aşılamanın 11 günü ve adetine 2 gün var yoksa bana yanlış tarihte mi yaptılar aşılamayı ama yumurtalarım istenilen büyüklüğe geldiği için çatlatma iğnesinden sonra aşılama yapıldı lütfen akıl verin düşünmekten kafayı yicem
Evt genel olarak öyle oluyor ama yarın 9. Günüm ve adetime daha 10 gün var normal olup olmadığı konusunda şüpheliyimCanım bnim söyle oldu adetin 5 günü yumurta geliştirici hapı başladım on gün kullandım bir tane yumurtam oluştu on günün sonunda catlama iğnesini vurundum 36 saat sonra aşılamam gercekleşti bu durum 12-15 günde de hamilelik varsa belli oluyor tm bir sonraki adete denk gliyor işte
Ne zmn başlattı senin ilaç kullanımını?doktor cnımEvt genel olarak öyle oluyor ama yarın 9. Günüm ve adetime daha 10 gün var normal olup olmadığı konusunda şüpheliyim
Adetimim 3. Günü sabah akşam klomen kullandım 5 gün 2 gün sonra kontrole gittim kontrolden 4 gün sonra çatlatma iğnesi yapıldı pazar günü gece 12 de salı günü 12 de de aşılamam oldu yarım saat baş aşağı yatırdılar işte bu gün de 9. GünNe zmn başlattı senin ilaç kullanımını?doktor cnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?