Aşılama ekim ayında aşılama yapanlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım ben genel olarak dedim dr. Takip etmiyormu ovulasyon testi ile bakıyorsun
Canım ben aşılama oldum aşılamadan önce catlatma iğnesi yaptı doktor. Ilerleyen zamanlarda günü gelince kan tahlili yapmak için ovulasyon testi yapıyorum etkisinin geçip geçmediğini öğrenmek için. Tek amacım bu yani. Ama işte silik çıktığı için etkisi geçmiş mıdır acaba diye kafam karıştı

Canım bnim söyle oldu adetin 5 günü yumurta geliştirici hapı başladım on gün kullandım bir tane yumurtam oluştu on günün sonunda catlama iğnesini vurundum 36 saat sonra aşılamam gercekleşti bu durum 12-15 günde de hamilelik varsa belli oluyor tm bir sonraki adete denk gliyor işte

Evt genel olarak öyle oluyor ama yarın 9. Günüm ve adetime daha 10 gün var normal olup olmadığı konusunda şüpheliyim

Ne zmn başlattı senin ilaç kullanımını?doktor cnım
Adetimim 3. Günü sabah akşam klomen kullandım 5 gün 2 gün sonra kontrole gittim kontrolden 4 gün sonra çatlatma iğnesi yapıldı pazar günü gece 12 de salı günü 12 de de aşılamam oldu yarım saat baş aşağı yatırdılar işte bu gün de 9. Gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…