Aşılama ekim ayında aşılama yapanlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın canlarım. Bugün asilamanizin kaçıncı günü. Belirtileriniz neler? Benim bugün 6. Gün. Gece uyurken sağ kasigim acayip sızladı sağ bacağıma vurdu ağrısı. Göğüsler zaten çok fena acıyor. Bide dudagimda kocaman uçuk çıktı sızlıyor bunu belirti olarak saymıyorum ama hiç olmazdı

Günaydın kuzum evet yaptım iki saattir bakışıp duruyoruz. Çok çok silik çizgi çıktı. Fotoda çok belli olmuyor ki?
Fotoyla uğraşıp duruyorum sizlerde görebilin diye .
Yaaa hadi inşallah kuzummm inşallah pozitiftir sen gördüysen ikinci çizgiyi olay bitmiştir kaçıncı günündü bugün inşallah ilacın etkisi değildir kan testi yaptır kafan rahat etsin ❤

Birde hafif sarılı beyazlı peynirimsi akintim var bugün

Yaaa hadi inşallah kuzummm inşallah pozitiftir sen gördüysen ikinci çizgiyi olay bitmiştir kaçıncı günündü bugün inşallah ilacın etkisi değildir kan testi yaptır kafan rahat etsin ❤
Koyu renk efekt uygula belki faydası olur fotoğrafta görünmesi için
İğnenin 10.günü kuzum belki erkendir ama 4 aşılamamda 10.Günde hep tek çizgi çıkmıştı. 6 kasım test günüm.

Ümidim pek yok ama birde sen bak bakalım.

İğnenin 10.günü kuzum belki erkendir ama 4 aşılamamda 10.Günde hep tek çizgi çıkmıştı. 6 kasım test günüm.
Eki Görüntüle 2549538
Ümidim pek yok ama birde sen bak bakalım.
Yaa gördüm ikinci çizgiyi kuzum ay hadi inşallah yaa allahım nasip etmiştir inşallah test varsa elinde bitane daha yap bakalım canım bide hemen mi çıktı silik çizgi? Ben olsam bugün yada yarın kan testine giderdimsilik çizgiyi gördükten sonra olumlu yada olumsuz kafanı rahatlatmak istiyorsan kan ver canım böyle testle bakışa bakışa kendini yıpratırsın psikolojikmen

Ay demek ki gözlerim bozuk değilmiş dimi
Kan testini yapmıyor doktorum saha günün var diye. Türkiye deki gibi istediğim zamankan testi veremiyorum maalesef takibi yapıldığı için. Şimdi çok isterdim mesela kan testi vereyim ama sence erken değil mi 10 gün için.
Allahım 5.aşılamayı yanıltma lütfen

Son düzenleme:
Gözlerin bozuk değil kuzum bende gördüm gölgesini ilacın etkisi olsaydı daha köyü olurdudiye düşünüyorum. O zaman biraz sabret bakalım kuzum stres yapma başka şeylerle oyalan ❤ ve bize güzel haberler ver düşündüm de 10 gün kan testi için evet erken gibi biraz yani hamilelik varsa bile düşük sayı çıkabilir buda canını sıkar en iyisi biraz daha beklemek

Slm kizlar okadar cok sey yasadim ve yasadiklarimdan okadar hayal kirikliklari olduki artik alistim galiba ve kendime karsi katilastim sanki.. size tek tavsiyem ozellikle catlatma ignesi olduysaniz erken test yapmayin cunku bu daha cok insanin umitlenip daha sonra uzulmesine sebep oluyor..

İki gün sonra bit kez daha tekrarlayayım. Koyulaşma olursa inşallah doğru yoldayız demektir
Yukarıda da Türkiye yerine Türkçe yazmış klavye düzelttim ama .

Ah birde şu aklımıza söz geçse ama nerdeee. Kaçıncı aynı şeyi yapışım çok kızıyorum kendime.

Bende daha once yazmistim menopur ignesi kullaniyorum.. dun 2. Kontrole gittim cumartesi iki yumurta gelismisti 10 mm, dun hicbir ilerleme olmadigini ogrendim.. ignenim dozunu arttirdi doktorum, cumartesi tekrar cagirdi kontrole bakalim ne olcak..

Bende daha once yazmistim menopur ignesi kullaniyorum.. dun 2. Kontrole gittim cumartesi iki yumurta gelismisti 10 mm, dun hicbir ilerleme olmadigini ogrendim.. ignenim dozunu arttirdi doktorum, cumartesi tekrar cagirdi kontrole bakalim ne olcak..
İnşallah iyi sonuçlanır canım tedavin. Bende de ancak 1 tanesi büyüyor ikincisi çok değil.

Insallah cnm bakalim ignelere devam.. ben 1 taneye raziyim yeterki buyusun
Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah. Fazla bekletmesin hayırlı ise.
Bak bizde de hiç problem yok ama yine de tutmuyor. Bu ona bağlı bişey değil.
Bebek işi bir mucize gibi bence kime ne zaman vuracağı belli değil.

Amin insallah Rabbim butun isteyenlere hayirlisiysa nasip etsin.. ben yillar once 4-5 yil birsuru tedaviler arastirmalar yaptirdiktan sonra iki defa dogal yolla hamile kaldim ilki dis gebelikle sonuclandi ikincisinde cok sukur saglikli gebelik gecirdim oglum simdi 4,5 yasinda.. simdi 3 yil oldu ikinci icin igrasiyoruz ama hala sonuc yok Rabbim dogru zamani bilir insallah en kisa zamanda hepimize saglikli bebisler nasip etsin

Bizde 3 yıl olacak uğraşalı. Hiç hamile kalmadım o duyguyu tadamadım.
Olursa ilk çocuk olacak bizimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…