- 28 Mayıs 2019
- 537
- 637
- 33
- 35
- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
Anladım canım problem değilİki gün sonra bit kez daha tekrarlayayım. Koyulaşma olursa inşallahdoğru yoldayız demektir
Yukarıda da Türkiye yerine Türkçe yazmış klavye düzelttim ama .
Rabbim en kisa zamanda bu guzel duyguyu tattirsin isteyen herkese.. herhangi bir sorun varmi hamile kalmayi engelleyen? kac yasindasin soylemek istemezsen yazmayabilirsinBizde 3 yıl olacak uğraşalı. Hiç hamile kalmadım o duyguyu tadamadım.
Olursa ilk çocuk olacak bizimde.
36yım canım tüm testler rahim filmleri herşey yapıldı. Eşimde de hiç sıkıntı yok şükür ama gel gör ki olmuyor işte. Bazen diyorum ki bir sebep olsa da işte bende bu sebepten olmuyor desem ama sebepsiz infertiliteRabbim en kisa zamanda bu guzel duyguyu tattirsin isteyen herkese.. herhangi bir sorun varmi hamile kalmayi engelleyen? kac yasindasin soylemek istemezsen yazmayabilirsin
Bilmiyorum canım hiç bilgim yok bu konuda. Sen ne zaman idrarda bakacaksın?Kızlar dudagimda sebepsiz yere uçuk çıktı kocaman şişti ve yanıyor. Belirti olrak düşünmemiştim ama bi araştırayım dedim hamile kalanlar dudağında uçuk çıktığı yazmışlarböyle birşey yaşadınız mi doğruluk payı nedir acaba? Kendimi kaptirmiyorum ama belirtiaramaktan da alıkoyamıyorum kendimi
Canım çok silikte olsa bende görüyorum inşallah bu sefer tutmuşturİğnenin 10.günü kuzum belki erkendir ama 4 aşılamamda 10.Günde hep tek çizgi çıkmıştı. 6 kasım test günüm.
Eki Görüntüle 2549538
Ümidim pek yok ama birde sen bak bakalım.
Canım ümidini kırmak istemem ama belki ilaçlardandır, benim de kocaman bi uçuğum var ama negatif oldu malesefKızlar dudagimda sebepsiz yere uçuk çıktı kocaman şişti ve yanıyor. Belirti olrak düşünmemiştim ama bi araştırayım dedim hamile kalanlar dudağında uçuk çıktığı yazmışlarböyle birşey yaşadınız mi doğruluk payı nedir acaba? Kendimi kaptirmiyorum ama belirtiaramaktan da alıkoyamıyorum kendimi
Canım benimde aşırı sivilce çıktı yüzümde bel ağrım çok var adet olacam gibi sancim var kendimden umidim hiç yokKızlar dudagimda sebepsiz yere uçuk çıktı kocaman şişti ve yanıyor. Belirti olrak düşünmemiştim ama bi araştırayım dedim hamile kalanlar dudağında uçuk çıktığı yazmışlarböyle birşey yaşadınız mi doğruluk payı nedir acaba? Kendimi kaptirmiyorum ama belirtiaramaktan da alıkoyamıyorum kendimi
Kuzum 2 güne yine tekrarlayacağım koyulaşır ise ne alâCanım çok silikte olsa bende görüyorum inşallah bu sefer tutmuştur
Adet tarihin ne zaman canım senin?Canım benimde aşırı sivilce çıktı yüzümde bel ağrım çok var adet olacam gibi sancim var kendimden umidim hiç yok
Benim daha aşılamanın 6. Günü kuzum daha çok varBilmiyorum canım hiç bilgim yok bu konuda. Sen ne zaman idrarda bakacaksın?
Neyse yarılamışsın sende az kaldıBenim daha aşılamanın 6. Günü kuzum daha çok var
Dediğin gibi ilaçlardan olabilir canım. Çok umutlanmiyorum zaten negatif sonuca hazırlıyorum kendimi üzülmemek içinCanım ümidini kırmak istemem ama belki ilaçlardandır, benim de kocaman bi uçuğum var ama negatif oldu malesefinşallah bebiş gelmiştir
Hayırlısıyla inşallah kuzumNeyse yarılamışsın sende az kaldı
anladim cnm bizdede aynisini demislerdi hic sorun yok ama hersey kafada bitiyormus buna inandim.. nezamanki herseyi biraktim biraz vucudum dinlensin bir kac ay sonra deneriz dedigimde kendiligimden hamile kaldim.. peki neden tup bebek degilde asilama yanlis anlama biolojik yasimiza bakildiginda sansimiz azaliyor bundan sordum. Bende 33 yasindayim 2-3 defa asilama denedikten sonra olmazsa tup bebegi denicez..36yım canım tüm testler rahim filmleri herşey yapıldı. Eşimde de hiç sıkıntı yok şükür ama gel gör ki olmuyor işte. Bazen diyorum ki bir sebep olsa da işte bende bu sebepten olmuyor desem ama sebepsiz infertilite
Ay cok sesindim cnm belki vardir ne hemn surat asiosun yaGünaydın kuzum evet yaptım iki saattir bakışıp duruyoruz. Çok çok silik çizgi çıktı. Fotoda çok belli olmuyor ki?
Fotoyla uğraşıp duruyorum sizlerde görebilin diye .
Bbde goruorum allah insallah bebistir var orda varİğnenin 10.günü kuzum belki erkendir ama 4 aşılamamda 10.Günde hep tek çizgi çıkmıştı. 6 kasım test günüm.
Eki Görüntüle 2549538
Ümidim pek yok ama birde sen bak bakalım.
Ewt öleymis bu gidisle bnde katilascam en guzeli soguk kanli olmak zatenSlm kizlar okadar cok sey yasadim ve yasadiklarimdan okadar hayal kirikliklari olduki artik alistim galiba ve kendime karsi katilastim sanki.. size tek tavsiyem ozellikle catlatma ignesi olduysaniz erken test yapmayin cunku bu daha cok insanin umitlenip daha sonra uzulmesine sebep oluyor..❤
Eğer bu da negativ olursa tüpe geçeceğiz canım. Doktorum hiç bir sorun olmadığı için aşılamaya şans verdi ama sonrası tüp olacak sanırm. Bunun sonucunu bekliyorum işte.anladim cnm bizdede aynisini demislerdi hic sorun yok ama hersey kafada bitiyormus buna inandim.. nezamanki herseyi biraktim biraz vucudum dinlensin bir kac ay sonra deneriz dedigimde kendiligimden hamile kaldim.. peki neden tup bebek degilde asilama yanlis anlama biolojik yasimiza bakildiginda sansimiz azaliyor bundan sordum. Bende 33 yasindayim 2-3 defa asilama denedikten sonra olmazsa tup bebegi denicez..
Ay cok sesindim cnm belki vardir ne hemn surat asiosun ya
Kuzumum iğnenin 10.günü ya aşılamanımda 8. Acaba diyor insan işte iğne etkisi mi hala? İnşallah koyulaşır gitgide. Ay zaman geçmiyor yaBbde goruorum allah insallah bebistir var orda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?