Aşılama ekim ayında aşılama yapanlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar dudagimda sebepsiz yere uçuk çıktı kocaman şişti ve yanıyor. Belirti olrak düşünmemiştim ama bi araştırayım dedim hamile kalanlar dudağında uçuk çıktığı yazmışlar böyle birşey yaşadınız mi doğruluk payı nedir acaba? Kendimi kaptirmiyorum ama belirtiaramaktan da alıkoyamıyorum kendimi

Rabbim en kisa zamanda bu guzel duyguyu tattirsin isteyen herkese.. herhangi bir sorun varmi hamile kalmayi engelleyen? kac yasindasin soylemek istemezsen yazmayabilirsin
36yım canım tüm testler rahim filmleri herşey yapıldı. Eşimde de hiç sıkıntı yok şükür ama gel gör ki olmuyor işte. Bazen diyorum ki bir sebep olsa da işte bende bu sebepten olmuyor desem ama sebepsiz infertilite

Bilmiyorum canım hiç bilgim yok bu konuda. Sen ne zaman idrarda bakacaksın?

Canım ümidini kırmak istemem ama belki ilaçlardandır, benim de kocaman bi uçuğum var ama negatif oldu malesef inşallah bebiş gelmiştir

Canım benimde aşırı sivilce çıktı yüzümde bel ağrım çok var adet olacam gibi sancim var kendimden umidim hiç yok

Canım ümidini kırmak istemem ama belki ilaçlardandır, benim de kocaman bi uçuğum var ama negatif oldu malesef inşallah bebiş gelmiştir
Dediğin gibi ilaçlardan olabilir canım. Çok umutlanmiyorum zaten negatif sonuca hazırlıyorum kendimi üzülmemek için

anladim cnm bizdede aynisini demislerdi hic sorun yok ama hersey kafada bitiyormus buna inandim.. nezamanki herseyi biraktim biraz vucudum dinlensin bir kac ay sonra deneriz dedigimde kendiligimden hamile kaldim.. peki neden tup bebek degilde asilama yanlis anlama biolojik yasimiza bakildiginda sansimiz azaliyor bundan sordum. Bende 33 yasindayim 2-3 defa asilama denedikten sonra olmazsa tup bebegi denicez..

Ewt öleymis bu gidisle bnde katilascam en guzeli soguk kanli olmak zaten

Eğer bu da negativ olursa tüpe geçeceğiz canım. Doktorum hiç bir sorun olmadığı için aşılamaya şans verdi ama sonrası tüp olacak sanırm. Bunun sonucunu bekliyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…