Aşılama ekim ayında aşılama yapanlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde 6nci gün canım ben kan tahliline kadar test yapmayı düşünmüyorum sen yapacakmışım
Ben belki 12.gün falan idrar testi yapmayı düşünüyorum canım duruma göre kan testi yaptircam. Hadi inşallah pozitifleri görürüz benim 7 Kasım aşılamanın 14. Günü oluyor

Ben belki 12.gün falan idrar testi yapmayı düşünüyorum canım duruma göre kan testi yaptircam. Hadi inşallah pozitifleri görürüz benim 7 Kasım aşılamanın 14. Günü oluyor
İnşallah canım benimde 8 kasım 15nci gün ozaman yaptırmayı düşünüyorum.Hakkimizda hayırlısı olur inşallah

Canım 9 kasım ama aşırı derecede sancim var bide ben adet olunca acillik olan biriyim çok sancılı geciyo
Canım ben aşılamaya göre hesapladigimda 7 Kasım 14.gün oluyor. Ama normalde bat tarihim 11 kasımdı. Reglimin 11.günü catlatma yapıldı 12.günü aşılama yapıldı. Reglim düzenlidir 14.gün yumurtlamayi görüyordum. Yani aşılamadan dolayı benim erkene alinmiş oluyor bat tarihi sanırım dimi?

Hım ben bilmiyordum bunu ama ovitral in etkisi 10 günde geçiyor

Canım 1 2 gun erken görünüyo.inşallah pozitifi görürsün Adet olmazsın

Valla ben ara vermedim. Doktorum öyle bişey denmedi. Herkesin tedavisi farklı canım. Burda okuduklarıma göre ara verende var vermeyene.
Öğrendiğime göre üst üste 3 kere aşılama yapılıyormuş daha sonra en az 1 sene ara verilmesi gerekmiş verilen hormon ilacında yazıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…