- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
Malesef nekadar zor olsada sabirli ve sogukkanli olmak gerek kendin icin..Ewt öleymis bu gidisle bnde katilascam en guzeli soguk kanli olmak zaten
Hakkinda hayirlisi Rabbim dualarimizi bosa cikarmasin kimsenin kucagini bos birakmasinEğer bu da negativ olursa tüpe geçeceğiz canım. Doktorum hiç bir sorun olmadığı için aşılamaya şans verdi ama sonrası tüp olacak sanırm. Bunun sonucunu bekliyorum işte.
Amin canım hepimiz içinHakkinda hayirlisi Rabbim dualarimizi bosa cikarmasin kimsenin kucagini bos birakmasin
İnşallah canım Rabbim hepimizin dualarını kabul etsinKuzum 2 güne yine tekrarlayacağım koyulaşır ise ne alâduanızı eksik etmeyin. Hepimiz çift çizgileri görelim hepberaber.
Canım 9 kasım ama aşırı derecede sancim var bide ben adet olunca acillik olan biriyim çok sancılı geciyoAdet tarihin ne zaman canım senin?
Benimde 6nci gün canım ben kan tahliline kadar test yapmayı düşünmüyorum sen yapacakmışımBenim daha aşılamanın 6. Günü kuzum daha çok var
Oyy canım benim ya çok zor. İnşallah bu ay adet olnazsın bebişin gelir.Canım 9 kasım ama aşırı derecede sancim var bide ben adet olunca acillik olan biriyim çok sancılı geciyo
Kan testi verdim yarın sonuç ıkacak dayanamadım dua edelim birbirimize nolurNe zmn başlattı senin ilaç kullanımını?doktor cnım
İnşallah canım Allahım hepimizi sevindirsinOyy canım benim ya çok zor. İnşallah bu ay adet olnazsın bebişin gelir.
İnşallah pozitif olur sonucun canımKan testi verdim yarın sonuç ıkacak dayanamadım dua edelim birbirimize nolur
İnşallah hepimize nasip olur pozitif sonuç almak❤İnşallah pozitif olur sonucun canım
Ben belki 12.gün falan idrar testi yapmayı düşünüyorum canım duruma göre kan testi yaptircam. Hadi inşallah pozitifleri görürüz benim 7 Kasım aşılamanın 14. Günü oluyorBenimde 6nci gün canım ben kan tahliline kadar test yapmayı düşünmüyorum sen yapacakmışım
İnşallah canım benimde 8 kasım 15nci gün ozaman yaptırmayı düşünüyorum.Hakkimizda hayırlısı olur inşallahBen belki 12.gün falan idrar testi yapmayı düşünüyorum canım duruma göre kan testi yaptircam. Hadi inşallah pozitifleri görürüz benim 7 Kasım aşılamanın 14. Günü oluyor
Canım ben aşılamaya göre hesapladigimda 7 Kasım 14.gün oluyor. Ama normalde bat tarihim 11 kasımdı. Reglimin 11.günü catlatma yapıldı 12.günü aşılama yapıldı. Reglim düzenlidir 14.gün yumurtlamayi görüyordum. Yani aşılamadan dolayı benim erkene alinmiş oluyor bat tarihi sanırım dimi?Canım 9 kasım ama aşırı derecede sancim var bide ben adet olunca acillik olan biriyim çok sancılı geciyo
Inşallah hakkımızda hayırlısı olsun kuzum pozitifleri görelim artıkİnşallah canım benimde 8 kasım 15nci gün ozaman yaptırmayı düşünüyorum.Hakkimizda hayırlısı olur inşallah
Hım ben bilmiyordum bunu ama ovitral in etkisi 10 günde geçiyorCanım ben aşılama oldum aşılamadan önce catlatma iğnesi yaptı doktor. Ilerleyen zamanlarda günü gelince kan tahlili yapmak için ovulasyon testi yapıyorum etkisinin geçip geçmediğini öğrenmek için. Tek amacım bu yani. Ama işte silik çıktığı için etkisi geçmiş mıdır acaba diye kafam karıştı
Canım 1 2 gun erken görünüyo.inşallah pozitifi görürsün Adet olmazsınCanım ben aşılamaya göre hesapladigimda 7 Kasım 14.gün oluyor. Ama normalde bat tarihim 11 kasımdı. Reglimin 11.günü catlatma yapıldı 12.günü aşılama yapıldı. Reglim düzenlidir 14.gün yumurtlamayi görüyordum. Yani aşılamadan dolayı benim erkene alinmiş oluyor bat tarihi sanırım dimi?
Öğrendiğime göre üst üste 3 kere aşılama yapılıyormuş daha sonra en az 1 sene ara verilmesi gerekmiş verilen hormon ilacında yazıyorduValla ben ara vermedim. Doktorum öyle bişey denmedi. Herkesin tedavisi farklı canım. Burda okuduklarıma göre ara verende var vermeyene.
Inşallah olmayız canımCanım 1 2 gun erken görünüyo.inşallah pozitifi görürsün Adet olmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?