Aşılama ekim ayında aşılama yapanlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Öğrendiğime göre üst üste 3 kere aşılama yapılıyormuş daha sonra en az 1 sene ara verilmesi gerekmiş verilen hormon ilacında yazıyordu
Benim 5.aşılamam canım tutmasını diliyorum bize hiç 1 sene ara denmedi. bu da olmazsa tüpe başlayacağız.

Ay biliyorum bugün çok belirti paylaştım kızlar ama son 1 saattir de vajina bölgemde ağrı başladı böyle ara ara giriyor 3-4 saniye suruyor sonra geçiyor

İnşallah bebiş belirtisidir canım. Bende hiç bir belirti yok mesela. Fitil de atmasam göğüs ağrım olmayacak
Yaa belirti olmasida kötü bisi ya psikolikmen acaba mi diyorsun, oysaki çok güzel hazırlamıştım kendimi olumsuzda olsa uzulmicem denemelere devam etcem kafaya takmicam diye ama belirtiler olmaya başlayınca ister istemez acaba mi diyip umutlanıyosun

Aslında seninle aramızda 1 gün var sende yarın bir idrar testi yapabilirsin. Senin 7 kasım benin 6 kasım

Kızlar erken test yapmayın bence çünkü herkesin bünyesi farklı en doğrusu günümüzü beklemek

Kızlar cok üzgünüm cook. Aşılamamın aşılama günüyle beraber 14 . Gün idrar testi yaptım ilk aşılamam koca bi negatif Sonradan pozitife dönen varmı?her belirtiyide hala yasamaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…