- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
Benim 5.aşılamam canım tutmasını diliyorumÖğrendiğime göre üst üste 3 kere aşılama yapılıyormuş daha sonra en az 1 sene ara verilmesi gerekmiş verilen hormon ilacında yazıyordu
İnşallah bebiş belirtisidir canım. Bende hiç bir belirti yok mesela. Fitil de atmasam göğüs ağrım olmayacakAy biliyorum bugün çok belirti paylaştım kızlar ama son 1 saattir de vajina bölgemde ağrı başladı böyle ara ara giriyor 3-4 saniye suruyor sonra geçiyor
Yaa belirti olmasida kötü bisi ya psikolikmen acaba mi diyorsun, oysaki çok güzel hazırlamıştım kendimi olumsuzda olsa uzulmicem denemelere devam etcem kafaya takmicam diye ama belirtiler olmaya başlayınca ister istemez acaba mi diyip umutlanıyosunİnşallah bebiş belirtisidir canım. Bende hiç bir belirti yok mesela. Fitil de atmasam göğüs ağrım olmayacak
Aslında seninle aramızda 1 gün var sende yarın bir idrar testi yapabilirsin. Senin 7 kasım benin 6 kasımYaa belirti olmasida kötü bisi ya psikolikmen acaba mi diyorsun, oysaki çok güzel hazırlamıştım kendimi olumsuzda olsa uzulmicem denemelere devam etcem kafaya takmicam diye ama belirtiler olmaya başlayınca ister istemez acaba mi diyip umutlanıyosun
Daha cok erken degilmi canım benim aşılamanın 6.Günü bugün. Senin 10. Gün degilmiAslında seninle aramızda 1 gün var sende yarın bir idrar testi yapabilirsin. Senin 7 kasım benin 6 kasım
Hayır benim çatlatma iğnesinin 10. Günü aşılamanın ise 8Daha cok erken degilmi canım benim aşılamanın 6.Günü bugün. Senin 10. Gün degilmi
Inşallah hamilelik belirtisidir canımAy biliyorum bugün çok belirti paylaştım kızlar ama son 1 saattir de vajina bölgemde ağrı başladı böyle ara ara giriyor 3-4 saniye suruyor sonra geçiyor
Doğru söylüyorsun beklemek lazım aslında. Benim ki 5.olunca alıştım işteKızlar erken test yapmayın bence çünkü herkesin bünyesi farklı en doğrusu günümüzü beklemek
Yaaa ben aşılamanın 10.Günü sanıyordumHayır benim çatlatma iğnesinin 10. Günü aşılamanın ise 8
Hayırlı olsun aşılaman canım inşallah pozitif sonuçlar alırızBenim de ilk aşılamam dün yapıldı.tedavi süresince iğne değil letu diye bir hap kullandım.bi de promotil vitamin. İnşallah tutar.Birbirimize dua edelim.
Canım bizim senle günlerimiz hemen hemen aynıGünaydın canım
Geç döllenme olmuşsa eğer kanda baktırsaydın bi.14 gün idrarda negatif olup teste pozüf gören varmı?canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?