- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
İnşallah tutmuştur aşılaman hayırlısı olsun. Benimde 5.aşılama hala olmadı. Kısmet.Yarın tam adet günüm gelmezse yaptırayım demiştim kan testi
Canım adet olacakmışım gibi sancim var yani her ay neyi yaşıyorsam belirtim aynı sende bir değişiklik varmı pekiCanım bizim senle günlerimiz hemen hemen aynıbelirti Yaşıyor musun nasılsın
Canım bazıların idrarde çıkmaya biliyo kanda cikiyo sen gene bir kan tahlili yaptır inşallah kanda pozitifi görürsünKızlar cok üzgünüm cook. Aşılamamın aşılama günüyle beraber 14 . Gün idrar testi yaptım ilk aşılamam koca bi negatif Sonradan pozitife dönen varmı?her belirtiyide hala yasamaktayım
Bende de kasık ağrısı, akıntı, kabızlık, gaz, ve vajinada ağrı var canımCanım adet olacakmışım gibi sancim var yani her ay neyi yaşıyorsam belirtim aynı sende bir değişiklik varmı peki
Aynen canım inşallah hepsi hamilelik belirtisidirBende de kasık ağrısı, akıntı, kabızlık, gaz, ve vajinada ağrı var canım(birde kocaman bir uçuk)
bilmiyorum belirti olabilir mi bekleyip gorecez artık.
Ben kullanıyorum progestan canım ama ağızdan alıyorum doktorum ağızdan al dedikızlar aşılamadan sonra progestan fitil kullanan var mı aranızda?
Hadi inşallah pozitif sonuç alırsın canım bizide haberdar et durumdanMerhaba kızlar okul yüzünden yazamıyorum eve gel işler bitmiyordubenim bugun 13. Gunum hicbisey yapmadim sadece akımdım çok şeffaf ama.. cumartesi yaptırıyorum kan testini artık
Tamam canım haber edicemHadi inşallah pozitif sonuç alırsın canım bizide haberdar et durumdan❤
Pozitif sonuç olur inşallahKızlar lekem geldi çok korkuyorum beta verdim sonuç bekliyorum
57 geldi ama hala korkuyorumPozitif sonuç olur inşallah
Cok sevindim hayirli olsun kacinci gun bugun..57 geldi ama hala korkuyorum
Yaa canım hayırlı olsun çok sevindim57 geldi ama hala korkuyorum
Canım adet geciktirir dendi mi pekiBen kullanıyorum progestan canım ama ağızdan alıyorum doktorum ağızdan al dedi
Canım bende sabah akşam fitil olarak kullaniyomkızlar aşılamadan sonra progestan fitil kullanan var mı aranızda?
Hayırlı olsun canım kaçıncı günün bide belirtilerin varmıydı57 geldi ama hala korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?