- 28 Mayıs 2019
- 537
- 637
- 33
- 35
- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
Hayır canım denmedi. Geciktirdiğini de hiç duymadımCanım adet geciktirir dendi mi peki
Merhaba 10. Gün çok erken bence benim doktorum 15 gün olmadan asla yaptırmayın kan testini yanıltıcı bilgi verir demişti bence hemen olumsuzluğa kapılmayın derimMerhaba canım bende senin anlattığın özelliklerdeyim 14 aylık evliyim korunmadik ve hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi doktor her testi yaptırdım bu ay aşılama yaptırdım 10. Günündeyim dayanamayıp beta hcg baktırdım 1.8 çıktı maalesef yine negatif bu ayda
Çok teşekkür ederimHayır canım denmedi. Geciktirdiğini de hiç duymadım
Aşılama mi yaptırdın canım kaçıncı günün?Çok teşekkür ederim ☺
Evet canım bugün 15. GünümAşılama mi yaptırdın canım kaçıncı günün?
Bende 14 aylik evliyim canım ilk 1 ay çekilme yontemiyle korunduk sonra biranda bebeğe karar verdik 13 aydır korunmadik ama nasıp olmadi doktor bütün testleri vs yaptı rahim filmide çekindim hicbir problem yok esimin spermleri normal fakat olmuyor. Doktor en sonunda senin psikolojikmen çok takıntı yaptığın için olmuyor dedi. Ve aşılamaya karar verdik bugün aşılamamın 7. Günü hayırlısıyla test yapacağım günü bekliyorum inşallah hepimize nasip olur anne olmak.Merhaba canım bende senin anlattığın özelliklerdeyim 14 aylık evliyim korunmadik ve hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi doktor her testi yaptırdım bu ay aşılama yaptırdım 10. Günündeyim dayanamayıp beta hcg baktırdım 1.8 çıktı maalesef yine negatif bu ayda
Test yapmadin mi canımEvet canım bugün 15. Günüm
Daha önceki hayal kırıklığı tecrübelerim var , Pazartesiye kadar yapmayacağım canımmmTest yapmadin mi canım
Maşallah iyi sabretmissin ve sabretmeye devam ediyorsunDaha önceki hayal kırıklığı tecrübelerim var , Pazartesiye kadar yapmayacağım canımmm
Insllah canım inşallahBende 14 aylik evliyim canım ilk 1 ay çekilme yontemiyle korunduk sonra biranda bebeğe karar verdik 13 aydır korunmadik ama nasıp olmadi doktor bütün testleri vs yaptı rahim filmide çekindim hicbir problem yok esimin spermleri normal fakat olmuyor. Doktor en sonunda senin psikolojikmen çok takıntı yaptığın için olmuyor dedi. Ve aşılamaya karar verdik bugün aşılamamın 7. Günü hayırlısıyla test yapacağım günü bekliyorum inşallah hepimize nasip olur anne olmak.
Aşılamayi yaptırdığım doktor 14. Gün dedi ama ben dayanamadım birazda. hastanede çalışıyorum hemşireyim nöbetçi doktora sordum 10. Günde azda olsa belli olur sayı değerinde dedi ama benimki 1. 8 çıktı o değerde ovitrelle den dolayı öyle yükselmezMerhaba 10. Gün çok erken bence benim doktorum 15 gün olmadan asla yaptırmayın kan testini yanıltıcı bilgi verir demişti bence hemen olumsuzluğa kapılmayın derim
Tabiki haber ederim. Ben bu şekilde gecikmesini nedense hala fitille bağlıyorum ,çünkü belim çok çok ağrıyor ve benim adette hep öyle olurMaşallah iyi sabretmissin ve sabretmeye devam ediyorsunben 12-13. Gün gelsede yapsam diye bekliyorum sonuçtan bizide haberdar edermisin canım. Belirti falan yaşıyor musun
Geç döllenme olmuş olabilir çokta ümitsizliğe kapılma Allah ol derse olur 14. Veya 15. Gün testi yenile... adet olana kadar umut varAşılamayi yaptırdığım doktor 14. Gün dedi ama ben dayanamadım birazda. hastanede çalışıyorum hemşireyim nöbetçi doktora sordum 10. Günde azda olsa belli olur sayı değerinde dedi ama benimki 1. 8 çıktı o değerde ovitrelle den dolayı öyle yükselmez
Kızlar bugün suskunsunuz hayırdır inşallahGünaydın canlar ❤ bugün nasılsınız asilamanizin kaçıncı günündesiniz aramızda bugün test yapacak olan varmı
Merhaba canım ben yarın yapicam inşallahKızlar bugün suskunsunuz hayırdır inşallah
Hadi inşallah güzel haberler verirsin canımMerhaba canım ben yarın yapicam inşallah
Benim moralim bozuk aşılamam tutmadı gibi hissediyorum adet olacam gibi sancim varKızlar bugün suskunsunuz hayırdır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?