- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
O adet sancısı bende de var canım hele isten gelince akşam olunca daha cok belli ediyor kendiniBenim moralim bozuk aşılamam tutmadı gibi hissediyorum adet olacam gibi sancim var
Hayırlısı olsun canim üzülme.inşallah doğal yollardan hamile kalırsın allahım sabır versin hepimize de.Kızlar selam. Benim aşılama iptal oldu(( 11 gün fostimon vurdum. dün gittim 1 fol var 15mm sadece. yarın tekrar gidecem ultrasona eğer en az 18 mm olacak o zaman iğne vurucam ama aşılama olmayacak çünkü eşim gidiyor pazar sabah. dogal olarak denecegız tabiki ama çok çok üzüldüm
Hayırlısı olsun canim üzülme.inşallah doğal yollardan hamile kalırsın allahım sabır versin hepimize de.
İnşallah canımGeç döllenme olmuş olabilir çokta ümitsizliğe kapılma Allah ol derse olur 14. Veya 15. Gün testi yenile... adet olana kadar umut var
Günaydınlar.. Ben kan testi yaptirmicam hafif lekelenme başladı bugün yani benim tutmadı inşallah siz güzel sonuçlar verirsinizGünaydın kızlar bugün nasılsınız? Test yapan yada yapacak olan var mı? Benim aşılamanın 9.günü bugün.
Canım kaçıncı günün bugün? Belki yerlesme kanamasıdir rengi nasıl?Günaydınlar.. Ben kan testi yaptirmicam hafif lekelenme başladı bugün yani benim tutmadı inşallah siz güzel sonuçlar verirsiniz
15.gün müydü bugün senin canım? Inşallah devamı gelmez inşallah yerleşme kanamasıdirGünaydınlar.. Ben kan testi yaptirmicam hafif lekelenme başladı bugün yani benim tutmadı inşallah siz güzel sonuçlar verirsiniz
Bugun tam 15. Gun rabiacim geliyo ara ara bakalım beklicek bugün.. sen kendine dikkat et sonuç öğrenene kadar ağır kaldırma...15.gün müydü bugün senin canım? Inşallah devamı gelmez inşallah yerleşme kanamasıdir
Rengi köyü kahve leke birde adet sancısı gibi sancı var kasıklarda bel ağrısı da üstüne eklendi ortaya karışık durum yaşıyorumCanım kaçıncı günün bugün? Belki yerlesme kanamasıdir rengi nasıl?
Kuzum yaa inşallah yerlesmedirBugun tam 15. Gun rabiacim geliyo ara ara bakalım beklicek bugün.. sen kendine dikkat et sonuç öğrenene kadar ağır kaldırma...
Yerleşme kanaması da ya koyu kahve yada pembe olurmuş canım umudunu kaybetme ❤Rengi köyü kahve leke birde adet sancısı gibi sancı var kasıklarda bel ağrısı da üstüne eklendi ortaya karışık durum yaşıyorum
Allah razı olsun saol canım benim hayırlısını diliyorum artık ❤Yerleşme kanaması da ya koyu kahve yada pembe olurmuş canım umudunu kaybetme ❤
Doktorum bana sayma demiştiKızlar hesapta aşılama gününü sayıyormuyuZ?
O zaman bugun 15 gün yani bn 12 gün idrar testi yapmış oluyorum negatif cıkmıştıDoktorum bana sayma demişti
Bugün kan testi vermeniz iyi olur belli olur artıkO zaman bugun 15 gün yani bn 12 gün idrar testi yapmış oluyorum negatif cıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?