Aşılama ekim ayında aşılama yapanlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar selam. Benim aşılama iptal oldu(( 11 gün fostimon vurdum. dün gittim 1 fol var 15mm sadece. yarın tekrar gidecem ultrasona eğer en az 18 mm olacak o zaman iğne vurucam ama aşılama olmayacak çünkü eşim gidiyor pazar sabah. dogal olarak denecegız tabiki ama çok çok üzüldüm

Hayırlısı olsun canim üzülme.inşallah doğal yollardan hamile kalırsın allahım sabır versin hepimize de.

Kızlar merhaba ,benim de 6 yaşında bı kızım var ,4 yıldır istiyoruz ama ikinciye hamile kalamadim, pazartesi aşılama oldum, vajinal jel,tedradox antibiyotik,coraspirin ve folik asit alıyorum.11 Kasım'da kan vermem istendi, Rabbim dileyene nasıp etsin

Günaydın kızlar bugün nasılsınız? Test yapan yada yapacak olan var mı? Benim aşılamanın 9.günü bugün.

Günaydın kızlar bugün nasılsınız? Test yapan yada yapacak olan var mı? Benim aşılamanın 9.günü bugün.
Günaydınlar.. Ben kan testi yaptirmicam hafif lekelenme başladı bugün yani benim tutmadı inşallah siz güzel sonuçlar verirsiniz

Eger sayarsak. 16 günüm saymıyorsak 15 dün adet tarihimdi olmadım.progestan fitil geciktirme yaparmı ki persembe idrar testi yapmıştım negatifti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…