Aşılama ekim ayında aşılama yapanlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Eger sayarsak. 16 günüm saymıyorsak 15 dün adet tarihimdi olmadım.progestan fitil geciktirme yaparmı ki persembe idrar testi yapmıştım negatifti.
Progestan fitil gecikme yapıp yapmadığını ben de çok araştırdım, ama net bişey bulamadım. İnşallah güzel haber verirsiniz

Kızlar merhaba kan testini acil de yaptırdım sonucum 1.20 negatif malesef doktorum kasım ayında da aşılama demiyelim dedi Allahın takdiri diyorum artık Allah ogluşuma uzun ömür versin .. sizlerdenpozitif sonuç almak dileği ile çok dua ediyorum size

Canım.. hayırlısı olsun. Allahım oğluna uzun ömürler versin

Ahh ahh kızlar bizim bu halimiz nolucak böyle düşünneyim diyorum ister istemeden insan düşünüyor kafayı yiyor.. Allah istemeyene evlat veriyor sokağa bırakana biz istiyoruz bizede vermiyor

Ahh ahh kızlar bizim bu halimiz nolucak böyle düşünneyim diyorum ister istemeden insan düşünüyor kafayı yiyor.. Allah istemeyene evlat veriyor sokağa bırakana biz istiyoruz bizede vermiyor
Benim cok sukur 6 yaşında oğlum var ama gerçekten haklisin az önce bi kadın topik atmış hamile kalmak istemiyorum hazır deilim filan demiş olursada aldıramam demiş o anda oğlum olsun die 2 yıl uğraştım çok şükür Allah nasip etti.... 4 yıldır ikinci bebeğim için ugrastigim zamanlarım aklıma geldi bugün ki aldığım asilamadan negatif sonuç filan ne bilim vardır Yaradanın bir bildiği diyorum...

Sorma kuzum valla şafak sayıyorum resmen son zamanlar geçmiyor Allahım bizede verir inşallah bebegimizi benim bugün catlatma iğnesinin 10. Günü, aşılamanın 9.günü. hayırlısı olsun bakalım. Çok acayip gazım var ve karnıma ağrı girdi gazdan dolayı

Canım benim rabbimin vardır bi bildiği. Ne güzel bak bir oğlun var şükürler olsun. Ikincinin de vardır zamanı hiç üzme kendini

İnşallah bu ay güzel haberler alırsınız benimde 12. Günüm ama sivilcelerim çıktı zaten beta hcg değerimde düşük çıktı 10. Gün bu ay benimde boş inşallah senin güzel sonuçların olur kaç yaşındasıniz ve ne kadar süredir çocuk düşünüyordunuz

Ama daha regl olmadin sonucta bence hala umut var geç döllenme olmuş olabilir sıkma canını kırmızıları gormeden. 29 yasimdayim ben. 14 aylik evliyim 13 aydir bebek istiyoruz olmuyor
Daha regl olmadin sonucta hala umut var demektir kırmızıları gormedenumudunu kesme bence ben 29 yasındayım. 14 aylik evliyim 13 aydır bebek istiyoruz olmuyor bütün tektikleryapıldı eşimde de bende de problem yok doktorum aşılama yapalım dedi girdik bir yola inşallah hayırla pozitif sonuçlanır. Sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…