- 28 Mayıs 2019
- 537
- 637
- 33
- 35
- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
Bence kan testi yaptır canım inşallah bebek vardır bizide haberdar etO zaman bugun 15 gün yani bn 12 gün idrar testi yapmış oluyorum negatif cıkmıştı
Gidiyorum canım şimdi inşaallahh vardırrrBence kan testi yaptır canım inşallah bebek vardır bizide haberdar et
Ay hadi insallah canım güzel haberlerini bekliyoruzGidiyorum canım şimdi inşaallahh vardırrrEderim tabikii
Progestan fitil gecikme yapıp yapmadığını ben de çok araştırdım, ama net bişey bulamadım. İnşallah güzel haber verirsinizEger sayarsak. 16 günüm saymıyorsak 15 dün adet tarihimdi olmadım.progestan fitil geciktirme yaparmı ki persembe idrar testi yapmıştım negatifti.
Canım naptınGidiyorum canım şimdi inşaallahh vardırrrEderim tabikii
Canım.. hayırlısı olsun. Allahım oğluna uzun ömürler versinKızlar merhaba kan testini acil de yaptırdım sonucum 1.20 negatif malesef doktorum kasım ayında da aşılama demiyelim dedi Allahın takdiri diyorum artık Allah ogluşuma uzun ömür versin ..sizlerdenpozitif sonuç almak dileği ile çok dua ediyorum size
Canım merak ettim seni iyi misinGidiyorum canım şimdi inşaallahh vardırrrEderim tabikii
Aynen bende merak ettimGidiyorum canım şimdi inşaallahh vardırrrEderim tabikii
Yaptıramadım kızlar. Pazartesini bekle simdi boşuna yaptırma diye yollamadılarAynen bende merak ettim
Inşallah bebeğin senle birliktedir hayırlı bol pozitifli sonuçlar görürüzYaptıramadım kızlar. Pazartesini bekle simdi boşuna yaptırma diye yollamadılarmecbur Pazartesi yi beklicem
İnşaallahh canım inşaallahh pozitif diye yazmm nasip olur inşaallahhInşallah bebeğin senle birliktedir hayırlı bol pozitifli sonuçlar görürüz
Benim cok sukur 6 yaşında oğlum var ama gerçekten haklisin az önce bi kadın topik atmış hamile kalmak istemiyorum hazır deilim filan demiş olursada aldıramam demiş o anda oğlum olsun die 2 yıl uğraştım çok şükür Allah nasip etti.... 4 yıldır ikinci bebeğim için ugrastigim zamanlarım aklıma geldi bugün ki aldığım asilamadan negatif sonuç filan ne bilim vardır Yaradanın bir bildiği diyorum...Ahh ahh kızlar bizim bu halimiz nolucak böyledüşünneyim diyorum ister istemeden insan düşünüyor kafayı yiyor.. Allah istemeyene evlat veriyor sokağa bırakana biz istiyoruz bizede vermiyor
Sorma kuzum valla şafak sayıyorum resmen son zamanlar geçmiyor Allahım bizede verir inşallah bebegimiziAhh ahh kızlar bizim bu halimiz nolucak böyledüşünneyim diyorum ister istemeden insan düşünüyor kafayı yiyor.. Allah istemeyene evlat veriyor sokağa bırakana biz istiyoruz bizede vermiyor
Canım benim rabbimin vardır bi bildiği. Ne güzel bak bir oğlun var şükürler olsun. Ikincinin de vardır zamanı hiç üzme kendiniBenim cok sukur 6 yaşında oğlum var ama gerçekten haklisin az önce bi kadın topik atmış hamile kalmak istemiyorum hazır deilim filan demiş olursada aldıramam demiş o anda oğlum olsun die 2 yıl uğraştım çok şükür Allah nasip etti.... 4 yıldır ikinci bebeğim için ugrastigim zamanlarım aklıma geldi bugün ki aldığım asilamadan negatif sonuç filan ne bilim vardır Yaradanın bir bildiği diyorum...
İnşallah bu ay güzel haberler alırsınız benimde 12. Günüm ama sivilcelerim çıktı zaten beta hcg değerimde düşük çıktı 10. Gün bu ay benimde boşSorma kuzum valla şafak sayıyorum resmen son zamanlar geçmiyor Allahım bizede verir inşallah bebegimizibenim bugün catlatma iğnesinin 10. Günü, aşılamanın 9.günü. hayırlısı olsun bakalım. Çok acayip gazım var ve karnıma ağrı girdi gazdan dolayı
Saol rabiacim senden pozitif haber gelir inşallahCanım benim rabbimin vardır bi bildiği. Ne güzel bak bir oğlun var şükürler olsun. Ikincinin de vardır zamanı hiç üzme kendini
Ama daha regl olmadin sonuctaİnşallah bu ay güzel haberler alırsınız benimde 12. Günüm ama sivilcelerim çıktı zaten beta hcg değerimde düşük çıktı 10. Gün bu ay benimde boşinşallah senin güzel sonuçların olur kaç yaşındasıniz ve ne kadar süredir çocuk düşünüyordunuz
Daha regl olmadin sonucta hala umut var demektir kırmızıları gormedenumudunu kesme benceİnşallah bu ay güzel haberler alırsınız benimde 12. Günüm ama sivilcelerim çıktı zaten beta hcg değerimde düşük çıktı 10. Gün bu ay benimde boşinşallah senin güzel sonuçların olur kaç yaşındasıniz ve ne kadar süredir çocuk düşünüyordunuz
Inşallah canım inşallahSaol rabiacim senden pozitif haber gelir inşallah❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?