- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
Bende 22 yaşındayım banada 13 14 ay oldu evleneliAma daha regl olmadin sonuctabence hala umut var geç döllenme olmuş olabilir sıkma canını kırmızıları gormeden. 29 yasimdayim ben. 14 aylik evliyim 13 aydir bebek istiyoruz olmuyor
Daha regl olmadin sonucta hala umut var demektir kırmızıları gormedenumudunu kesme benceben 29 yasındayım. 14 aylik evliyim 13 aydır bebek istiyoruz olmuyor bütün tektikleryapıldı eşimde de bende de problem yok doktorum aşılama yapalım dedi girdik bir yola inşallah hayırla pozitif sonuçlanır. Sen?
Bende 22 yaşındayım 13 14 ay oldu evleneli aynı şekilde bizdede hiç sıkıntı yok nedensiz infertilite diyor doktorAma daha regl olmadin sonuctabence hala umut var geç döllenme olmuş olabilir sıkma canını kırmızıları gormeden. 29 yasimdayim ben. 14 aylik evliyim 13 aydir bebek istiyoruz olmuyor
Daha regl olmadin sonucta hala umut var demektir kırmızıları gormedenumudunu kesme benceben 29 yasındayım. 14 aylik evliyim 13 aydır bebek istiyoruz olmuyor bütün tektikleryapıldı eşimde de bende de problem yok doktorum aşılama yapalım dedi girdik bir yola inşallah hayırla pozitif sonuçlanır. Sen?
Test günümü bekliyorum canım sen tekrar idrar testini yaptinmi tekrarKızlar nasılsınız var mı güzel haberler?haftasonum yoğun geçiyor yazamıyorum çok.
Keşke bende senin yaşında olsamBende 22 yaşındayım banada 13 14 ay oldu evleneli
Bende 22 yaşındayım 13 14 ay oldu evleneli aynı şekilde bizdede hiç sıkıntı yok nedensiz infertilite diyor doktor
Beklemedeyiz kuzumKızlar nasılsınız var mı güzel haberler?haftasonum yoğun geçiyor yazamıyorum çok.
Test günümü bekliyorum canım sen tekrar idrar testini yaptinmi tekrar
Ben pazartesi yapacağım testi çünkü olmadı bu. Diğer 4 aşılama ile aynı şeyler.Beklemedeyiz kuzumson zamanlar geçmek bilmiyor test günü bi gelseydi artık
Sürpriz olur belki kuzum yaa neden bilmiyorum benim hala umudum var sendeBen pazartesi yapacağım testi çünkü olmadı bu. Diğer 4 aşılama ile aynı şeyler.
Çarşamba günü görüşmemiz var doktor ile. Sanırım tüpe başlayacağız. Keşke tutsaydı 5.aşılamam
İnşallah sizlerden güzel haberler alırım
Belirtilerin varmı? Ay inşallah senin tutmuştur kuzum yaSürpriz olur belki kuzum yaa neden bilmiyorum benim hala umudum var sendehakkımızda hayırlısı olsun canım benim. Ben belki dayanamayıp yarın sabah ilk idrarda test yapabilirim kendimi zor tutuyorum yarin catlatma ignesinin 11. Aşılamanın 10. Günü olacak. Böyle düşünüp durmak daha çok psikolojimi bozuyor gibi
Üzüldüm canım hakkımızda hayırlısı olsunGünaydın melekler Güne adetle başlayanlardanım malesef olmadı Dilerim Rabbimden bu siteye caresiz şekilde bir bilgi almak için giren herkeze cift cift salih.saliha azada noksansız evlatlar nasip etsin
Hayırlısı olsun canım çok üzüldüm inşallah bidaha ki sefere pozitifi görürsün hayırlısı ileGünaydın melekler Güne adetle başlayanlardanım malesef olmadı Dilerim Rabbimden bu siteye caresiz şekilde bir bilgi almak için giren herkeze cift cift salih.saliha azada noksansız evlatlar nasip etsin
Tutmadı dıebisey yok ikinci çizgi silik olsa dahi pozitif anlamına gelir ki daha çok erken bekle kuzu çıkar inşallahGünaydın kızlar. Biraz önce ilk idrarla test yaptım. 4-5 dk sonra hayalet ikinci çizgi çıktı belli belirsizsanırım tutmadı benim de
Ama çok hayalet şekilde ve 4-5 dk sonra çıktı acaba ignenin etkisi devam ediyormudur. Bilemedim valla kuzum ya olmadi yarın bi kan testi yaptırayım. Yarın aşılamanın 11. Günü olacak varsada yoksada yarın belli olur heralde.fotografini çektim size göndermek için atamıyorum siteyeTutmadı dıebisey yok ikinci çizgi silik olsa dahi pozitif anlamına gelir ki daha çok erken bekle kuzu çıkar inşallah
Bence moralini bozarsın 12. Gün yaptır bari doktorlarda 12. Ve 14. Gün arası azda olsa betada çıkar diyolar canım geç döllenme olduysa onu bilemem tabi ama daha çok erkenAma çok hayalet şekilde ve 4-5 dk sonra çıktı acaba ignenin etkisi devam ediyormudur. Bilemedim valla kuzum ya olmadi yarın bi kan testi yaptırayım. Yarın aşılamanın 11. Günü olacak varsada yoksada yarın belli olur heralde.fotografini çektim size göndermek için atamıyorum siteye
Amin canım rabbim en kısa zamanda sanada hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahGünaydın melekler Güne adetle başlayanlardanım malesef olmadı Dilerim Rabbimden bu siteye caresiz şekilde bir bilgi almak için giren herkeze cift cift salih.saliha azada noksansız evlatlar nasip etsin
Canım daha çok erken idrarde çıkmaya bilir inşallah kanda pozitifi görürsün bendede hiç belirti kalmadı içimde bir his benimde tutmadı diyoGünaydın kızlar. Biraz önce ilk idrarla test yaptım. 4-5 dk sonra hayalet ikinci çizgi çıktı belli belirsizsanırım tutmadı benim de
Hayırlısı olsun kuzum beklicez artık Bi kaç gün dahaBence moralini bozarsın 12. Gün yaptır bari doktorlarda 12. Ve 14. Gün arası azda olsa betada çıkar diyolar canım geç döllenme olduysa onu bilemem tabi ama daha çok erken
Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum benim hala regl olcakmis gibi kasık ağrılarım var neye yoracagimi şaşırdım artık. Inşallah beraber görürüz pozitifi aramızda 1 gün vardı sanırımC
Canım daha çok erken idrarde çıkmaya bilir inşallah kanda pozitifi görürsün bendede hiç belirti kalmadı içimde bir his benimde tutmadı diyo
Aşılamanın 11.günüyse iğnenin 13.günüdür silikse bence umut var kuzum inşallahGünaydın kızlar. Biraz önce ilk idrarla test yaptım. 4-5 dk sonra hayalet ikinci çizgi çıktı belli belirsizsanırım tutmadı benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?