- 28 Mayıs 2019
- 537
- 637
- 33
- 35
- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
Kuzum bugün catlatma iğnesinin 11. Günü. Aşılamanın 10.Günü. valla kuzum bekleyip gorcez bakalım regl olcakmis gibi kasık ağrım var hayırlısı neyse o olsunAşılamanın 11.günüyse iğnenin 13.günüdür silikse bence umut var kuzum inşallah
Benim 24 ekimde catlatma iğnesi yapıldı. 25 ekimde aşılama yapıldı kuzumAşılamanın 11.günüyse iğnenin 13.günüdür silikse bence umut var kuzum inşallah
İnşallah Rabbım aratmasınKeşke bende senin yaşında olsamyaş 29 olunca insan geç kalmaktan korkuyor. Ocak ayında 30 oluyorum. Inşallah en kısa zamanda hayallerimizekavusuruz canım
Yok canım idrar yapmadım hiçKaçıncı GÜnün canım? Cook hayırlı olsunn öncelikle birde hiç idrar testi yaptınmı?yaptınsa sonuç neydi
Canım aşılamadan sonra tam 14. Gün dü kasık ağrılarım ve göğüsümde hassasiyet vardıHayırlı olsun canım kaçıncı günün bide belirtilerin varmıydı
Ben sabahLrı fitil geceleri hap olarak kullanıyorumCanım bende sabah akşam fitil olarak kullaniyom
Cevabın için teşekkürler canım benim ilk günlerkasik ağrım vardı şimdi yok test günümü beklicemCanım aşılamadan sonra tam 14. Gün dü kasık ağrılarım ve göğüsümde hassasiyet vardı
Kaçıncı gündesinCevabın için teşekkürler canım benim ilk günlerkasik ağrım vardı şimdi yok test günümü beklicem
13. GünKızlar sizde durumlar nasıl ? Kaçıncı gündesiniz
10ncu günümKaçıncı gündesin
Seninde az kalmış günün canım senin herhangi belirtilerin varmi13. Gün
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu10ncu günüm
Amin canım rabbim senin evladını sağlıklı bir şekilde kucağına Almayı nasip etsin inşallahİnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Sivilcelenmem oldu benim canim adet olucamSeninde az kalmış günün canım senin herhangi belirtilerin varmi
Öyle düşünme canım benimde çok adet belirtim var nasip kısmet beklicez Rabbim hayırlı kılıp nasip etsin hepimize evlat duygusunu inşallahSivilcelenmem oldu benim canim adet olucam
Canım benimde ilk günde çok hassasiyet oldu sonra geçti sanırım ilaçtan oluyoKızlar birşey sorucam normalde benim adetten bir hafta önce göğüs ağrım olurdu,şimdi iki hafta önceden başladı, inanılmaz ağrı var dokunamiyorum acaba ilaçlar yapmış olabilir mi
Sinir oluyorum ya böyle değişik şeyler yaşayınca insan ister istemez umutlaniyor sonra bı bakıyorsun negatifCanım benimde ilk günde çok hassasiyet oldu sonra geçti sanırım ilaçtan oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?