Aşılama ekim ayında aşılama yapanlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam canım ben adet olmazsam günümü beklicem erken test yapmak istemiyorum acikcasi negatif görmekten korkuyorum
Bende çok korktum negatif görmekten ama dayanamayıp kan verdim ve korktuğum basima geldi 1.06 cıktı Aşılama 11. Gün-de.
Artık regl olcam diye bekliyorum. Aynen yapma canım gününü bekle

Merhaba kizlar bende 30 ekimde ilk asilamami yaptirdim beklemedeyim. asiri gogus hassasiyetim var ara arada bel agrilarim tabi bu durumlarin tedavi geregi oldugunu dusunuyorum cunku birsuru hormon aliyoruz vucudumuza bunlar muhakkakki yan etkileri rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin kucaklarimizi saglikli hayirli evlatlarla doldursun ins

Hakkında hayırlısı canım rahim filmi tekrar neden istedi doktorun öncekini ne zaman çektirdin
Mart ayında cektirmistim sol tüpüm tıkalı çıkmıştı ilaçlı basınçla açılmıştı acaba şimdi tekrarmi kapandı diye bir bakalım dedi. Ama çektirmeyi bugünden itibaren düşünmuyorum inslalh işten çıkıcam sonra başlayacağım tedavilere bu şekilde verimli olucagini da sanmıyorum tedavimin belkide bu etkiliyor

hakkında hayırlısı olur inşallah bendede tüplerde sıvı çıkmıştı rahim filminde aşılamam tutmassa benide zor bir süreç bekliyo rabbim hepimizin yardımıcı olsun

Emin olmak için bida kan verdim 0,421 cıktı. Iki gün önce 1,06 ydi. Daha da düşmüş. Sağlık olsun

Slm kizlar bugun dra gittim yumurta takipi icin ve kan alindi.. cok sukur yarin asilama yapilcak catlatma ignesine gerek bile kalmadi Yumurtlama testi yaptim onuda ekliyorum..

Eklentiler

• 5D4E5D71-8781-40CD-9461-C8C45C7CFB44.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 43
Bende 30 ekimde aşılama oldum aynı belirtiler bendede var inşallah bu ay hamile kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…