- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
Selam canım ben adet olmazsam günümü beklicem erken test yapmak istemiyorum acikcasi negatif görmekten korkuyorumSelam canlarım. Test yapan yokmu aranızda güzel haberler verinde umut olun bize
Bende çok korktum negatif görmekten ama dayanamayıp kan verdim ve korktuğum basima geldiSelam canım ben adet olmazsam günümü beklicem erken test yapmak istemiyorum acikcasi negatif görmekten korkuyorum
Mart ayında cektirmistim sol tüpüm tıkalı çıkmıştı ilaçlı basınçla açılmıştı acaba şimdi tekrarmi kapandı diye bir bakalım dedi. Ama çektirmeyi bugünden itibaren düşünmuyorum inslalh işten çıkıcam sonra başlayacağım tedavilere bu şekilde verimli olucagini da sanmıyorum tedavimin belkide bu etkiliyorHakkında hayırlısı canım rahim filmi tekrar neden istedi doktorun öncekini ne zaman çektirdin
Hadi yaaBende çok korktum negatif görmekten ama dayanamayıp kan verdim ve korktuğum basima geldi1.06 cıktı Aşılama 11. Gün-de.
Artık regl olcam diye bekliyorum. Aynen yapma canım gününü bekle
hakkında hayırlısı olur inşallah bendede tüplerde sıvı çıkmıştı rahim filminde aşılamam tutmassa benide zor bir süreç bekliyo rabbim hepimizin yardımıcı olsunMart ayında cektirmistim sol tüpüm tıkalı çıkmıştı ilaçlı basınçla açılmıştı acaba şimdi tekrarmi kapandı diye bir bakalım dedi. Ama çektirmeyi bugünden itibaren düşünmuyorum inslalh işten çıkıcam sonra başlayacağım tedavilere bu şekilde verimli olucagini da sanmıyorum tedavimin belkide bu etkiliyor
Amin canım bizide haberdar ethakkında hayırlısı olur inşallah bendede tüplerde sıvı çıkmıştı rahim filminde aşılamam tutmassa benide zor bir süreç bekliyo rabbim hepimizin yardımıcı olsun
Reglimi beklicem kuzum tekrar aşılama yaptırır miyim bilmiyorum oturup konuşmadık eşimle.Hadi yaaşimdi ne yapmayı düşünüyorsun canim
Canım test yaptın mı durumlar nasılhakkında hayırlısı olur inşallah bendede tüplerde sıvı çıkmıştı rahim filminde aşılamam tutmassa benide zor bir süreç bekliyo rabbim hepimizin yardımıcı olsun
Yok canım yapmadım yarına kadar adet olmassam hastaneye gidip yapacam ama canım okadar çok adet belirtisi yasiyomki hiç umudum yokCanım test yaptın mı durumlar nasıl
Inşallah olmazsın canım inşallah sağlıklı bir gebelik haberi verirsin bizeYok canım yapmadım yarına kadar adet olmassam hastaneye gidip yapacam ama canım okadar çok adet belirtisi yasiyomki hiç umudum yok
Inşallah canım Allah razı olsun rabbim en kısa zamanda sanada hayırlı evlat nasip etsin inşallahInşallah olmazsın canım inşallah sağlıklı bir gebelik haberi verirsin bizehayırlısıyla
Hakkında hayırlısı olsun canım. Üzülme inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın pozitifti görürsün.Emin olmak için bida kan verdim 0,421 cıktı. Iki gün önce 1,06 ydi. Daha da düşmüş. Sağlık olsun
Hayırlısı olsun canım. Olupta kaybetmekte var. Allah iyi şeyler göstersinEmin olmak için bida kan verdim 0,421 cıktı. Iki gün önce 1,06 ydi. Daha da düşmüş. Sağlık olsun
Inşallah kuzum hayırlısıyla. Senden güzel haber bekliyoruz artıkHakkında hayırlısı olsun canım. Üzülme inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın pozitifti görürsün.
Inşallah canım. Allahım hayırlısıyla kucagimizi doldursun insallahHayırlısı olsun canım. Olupta kaybetmekte var. Allah iyi şeyler göstersin
Bende 30 ekimde aşılama oldum aynı belirtiler bendede var inşallah bu ay hamile kalırızMerhaba kizlar bende 30 ekimde ilk asilamami yaptirdim beklemedeyim. asiri gogus hassasiyetim var ara arada bel agrilarim tabi bu durumlarin tedavi geregi oldugunu dusunuyorum cunku birsuru hormon aliyoruz vucudumuza bunlar muhakkakki yan etkileri rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin kucaklarimizi saglikli hayirli evlatlarla doldursun ins
Hayırlı olsun canım aşılamamSlm kizlar bugun dra gittim yumurta takipi icin ve kan alindi.. cok sukur yarin asilama yapilcak catlatma ignesine gerek bile kalmadiYumurtlama testi yaptim onuda ekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?