Aşılama ekim ayında aşılama yapanlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar birşey sorucam normalde benim adetten bir hafta önce göğüs ağrım olurdu,şimdi iki hafta önceden başladı, inanılmaz ağrı var dokunamiyorum acaba ilaçlar yapmış olabilir mi
Progestan kıllanıyorsanız eğer göğüslerde aşırı şişkinlik ve ağrı yapıyor. Normalde adetten bir kaç gün önceden başlayan göğüs ağrıları ilaçla hemen ve şiddetli bir şekilde başlıyor.
Zaten ilacın prospektüsünde yazıyor.

Evet onun jelini alıyorum gerçekten öyle böyle şişlik değil baya acı veriyor, pozitifi göreyim de bunlar umrumda değil

Kizlarrr ben dayanamadım kan verdim hastaneye. Yarım saate kadar çıkar heralde. Saat 10.00 da vermiştim. Ne olacaksa olsun artık

Aşılama 11. Günüm ve maalesef 1.06 beta
Canım hayırlısı olsun üzülme lütfen. Üzülmemek kolay değil biliyorum ama elden birşey gelmiyor.
Benimde olmadı. Nasıp değilmiş diyip geçiyorum artık.
Allah sağlığımıza birşey vermesin buna şükür.

Hep dedim yine diyorum hayırlı olsun kuzum demekki hala zamanı gelmemiş. Çalışmalara devam

Canım çok üzüldüm inanki senden çok umutluydum.genede Allah'tan umut kesilmez inşallah geç döllenme olmuştur adet olmazsın
Kuzum valla ne yalan soylıyım bende kendimden umutluydum hiç olmayan belirtiler olmuştu umutlanmıştım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Inşallah sen pozitif sonuç alırsın canım

Ayle canım. Bakalım çarşamba günü görüşmemiz var tekrar nasıl bir yol izleyeceğiz acaba?
Inşallah bu defa basarili sonuç alırsın canım. Ben regl günümü beklicem artık. Bida aşılama yaptırır miyim bilmiyorum kafami biraz rahatlatmam da lazım. Allah yardımcımız olsun

Inşallah bu defa basarili sonuç alırsın canım. Ben regl günümü beklicem artık. Bida aşılama yaptırır miyim bilmiyorum kafami biraz rahatlatmam da lazım. Allah yardımcımız olsun
Gönlünden neyi geçirmiyorsan öyle yap canım kafanı rahatlat. Tedavini bırakma elbet olacak. Sadece zaman...

Kızlar benimde hiç
Kuzum valla ne yalan soylıyım bende kendimden umutluydum hiç olmayan belirtiler olmuştu umutlanmıştım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Inşallah sen pozitif sonuç alırsın canım
Amin sağol canım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.benimde aşılamam tutmasa doktorum laparoskopi ile bir ameliyat etmemiz gerek demişti bende bilemiyorum buna hazır değilim 12 senedir neler çektim ben biliyorum çok zor süreç bebek tadavisi.Allahim halimize baksın hepimizin en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…