Aşılama ekim ayında aşılama yapanlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yazmazmiyim,yalniz su gun test yap demedi adeti bekliycez dedi bundan sonrasi icin dua edicez dedi bir de jel verdi 23 unden itibaren kullanicam

Bende bu gun mikrocip yontemiyle asilama oldum,sonrasinda hafif kanama ve kasik agrisi oldu,doktorum bunlar iyiye isaret dedi,umarim hepimizin sonuclari cok guzel olur
hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberlere İşlemden sonra çok normal kanama ve ağrı iyiye işaret bence de

Bir hafta sureyle sabah aksam klomen kullandim,sonrasinda catlatma ignesi oldum,bugun de asilama yapildi
Anladım canm ben yurt dışında yaşıyorum burdaki doktor bana direk iğne verdi 5 gün boyunca evde kendim karnıma iğne yapıyorım 5. Günün sonunda doktora gidicez yumurtanın büyüklüğünü kontrol edecek artk kaç gün sonra iğneyi catlatır aşılama yapar bilmiyorum

Evet onuda duydum,amac ayni yumurtalari olgunlastrmak,insallah her sey yolunda gider, yeterli mm ye ulasmissa gecesine veriyor igneyi,bir gun sonrada aşılama

İnşallah canım 5 günde ulaşır mı ki yeterli mm ye ulaşmazsa peki geri iğneye devam mı ederim acaba kafamda cok sorular var ya
5 gün sonunda kaç yumurta oluşmaya başlamış, büyüklükleri neler, ilacın dozu yeterli mi diye genel bi kontrol var. Sonrasında devam edip tekrar gidiyosun, yeterli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi oluyosun

Anladım yani 5 günün sonunda catlatma iğnesi yapmaz büyüklüğüne feln bakıcak, pazartesi gidicem doktora yazarm buraya gelişmeleri. İlk aşılamam olduğu icin kafam karma karışık

Anladım yani 5 günün sonunda catlatma iğnesi yapmaz büyüklüğüne feln bakıcak, pazartesi gidicem doktora yazarm buraya gelişmeleri. İlk aşılamam olduğu icin kafam karma karışık
Yeterli buyukluge ulasmissa hesaplayarak igneyi olacagin zamani soyluyor.ben gece 9.30 da yaptirdim,eger sende bi sorun yoksa normalde istenilen boyuta geliyor endiselenme,her gun 2 mm buyuyolarmis,2 yumurtam olusmustu benim

Yeterli buyukluge ulasmissa hesaplayarak igneyi olacagin zamani soyluyor.ben gece 9.30 da yaptirdim,eger sende bi sorun yoksa normalde istenilen boyuta geliyor endiselenme,her gun 2 mm buyuyolarmis,2 yumurtam olusmustu benim
İnşallah canım bakalım bende kaç yumurta büyümüş olucak kaç santim olucak

Cok teşekkür ederimgamzecim

Hakkında hayırlısı canım ben de 3 aydır aşılama için bekliyorum en sonunda çikolata kistiyle evime döndüm Reglimi bekliyorum başlamak için hepimiz için hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…