- 18 Ekim 2019
- 290
- 443
- 53
- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
İnşallah canım cok sağolGüzel sonuçlar alırsın inşallahkanama hafif ise sorun yok tahriş olmuştur bende de oldu
Amiin inşallah
İnşallah güzel haberleri alırsın canım bizede burda yaz merakla bekliyoruzBende bu gun mikrocip yontemiyle asilama oldum,sonrasinda hafif kanama ve kasik agrisi oldu,doktorum bunlar iyiye isaret dedi,umarim hepimizin sonuclari cok guzel olur
Peki canım bişey sorucam iğne mi yaptın yoksa ilaç mı kullandın aşılamadan önceİnşallah güzel haberleri alırsın canım bizede burda yaz merakla bekliyoruz
Bir hafta sureyle sabah aksam klomen kullandim,sonrasinda catlatma ignesi oldum,bugun de asilama yapildiPeki canım bişey sorucam iğne mi yaptın yoksa ilaç mı kullandın aşılamadan önce
hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberlereBende bu gun mikrocip yontemiyle asilama oldum,sonrasinda hafif kanama ve kasik agrisi oldu,doktorum bunlar iyiye isaret dedi,umarim hepimizin sonuclari cok guzel olur
Anladım canm ben yurt dışında yaşıyorum burdaki doktor bana direk iğne verdi 5 gün boyunca evde kendim karnıma iğne yapıyorım 5. Günün sonunda doktora gidicez yumurtanın büyüklüğünü kontrol edecek artk kaç gün sonra iğneyi catlatır aşılama yapar bilmiyorumBir hafta sureyle sabah aksam klomen kullandim,sonrasinda catlatma ignesi oldum,bugun de asilama yapildi
Aaa inşallah hamilesindir canım kan testi yaptır benceKızlar çatlatma ignesinin etkisi kaç gün sürer ben ayın 7sinde aşılama yaptırdım bugün ikinci çizgi silik çıktı acaba hamile miyim
Evet onuda duydum,amac ayni yumurtalari olgunlastrmak,insallah her sey yolunda gider, yeterli mm ye ulasmissa gecesine veriyor igneyi,bir gun sonrada aşılamaAnladım canm ben yurt dışında yaşıyorum burdaki doktor bana direk iğne verdi 5 gün boyunca evde kendim karnıma iğne yapıyorım 5. Günün sonunda doktora gidicez yumurtanın büyüklüğünü kontrol edecek artk kaç gün sonra iğneyi catlatır aşılama yapar bilmiyorum
İnşallah canım 5 günde ulaşır mı ki yeterli mm ye ulaşmazsa peki geri iğneye devam mı ederim acaba kafamda cok sorular var yaEvet onuda duydum,amac ayni yumurtalari olgunlastrmak,insallah her sey yolunda gider, yeterli mm ye ulasmissa gecesine veriyor igneyi,bir gun sonrada aşılama
5 gün sonunda kaç yumurta oluşmaya başlamış, büyüklükleri neler, ilacın dozu yeterli mi diye genel bi kontrol var. Sonrasında devam edip tekrar gidiyosun, yeterli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi oluyosunİnşallah canım 5 günde ulaşır mı ki yeterli mm ye ulaşmazsa peki geri iğneye devam mı ederim acaba kafamda cok sorular var ya
Anladım yani 5 günün sonunda catlatma iğnesi yapmaz büyüklüğüne feln bakıcak, pazartesi gidicem doktora yazarm buraya gelişmeleri. İlk aşılamam olduğu icin kafam karma karışık5 gün sonunda kaç yumurta oluşmaya başlamış, büyüklükleri neler, ilacın dozu yeterli mi diye genel bi kontrol var. Sonrasında devam edip tekrar gidiyosun, yeterli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi oluyosun
Benimde ilk aşılamam canım. Allahım hepimizin yardımcısı olsunAnladım yani 5 günün sonunda catlatma iğnesi yapmaz büyüklüğüne feln bakıcak, pazartesi gidicem doktora yazarm buraya gelişmeleri. İlk aşılamam olduğu icin kafam karma karışık
Yeterli buyukluge ulasmissa hesaplayarak igneyi olacagin zamani soyluyor.ben gece 9.30 da yaptirdim,eger sende bi sorun yoksa normalde istenilen boyuta geliyor endiselenme,her gun 2 mm buyuyolarmis,2 yumurtam olusmustu benimAnladım yani 5 günün sonunda catlatma iğnesi yapmaz büyüklüğüne feln bakıcak, pazartesi gidicem doktora yazarm buraya gelişmeleri. İlk aşılamam olduğu icin kafam karma karışık
Amin canım aminBenimde ilk aşılamam canım. Allahım hepimizin yardımcısı olsun
İnşallah canım bakalım bende kaç yumurta büyümüş olucak kaç santim olucakYeterli buyukluge ulasmissa hesaplayarak igneyi olacagin zamani soyluyor.ben gece 9.30 da yaptirdim,eger sende bi sorun yoksa normalde istenilen boyuta geliyor endiselenme,her gun 2 mm buyuyolarmis,2 yumurtam olusmustu benim
Güzel sonuçlar alırsın inşallahkanama hafif ise sorun yok tahriş olmuştur bende de oldu
Cok teşekkür ederim hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inşallah
Merhaba canım aşılaman hayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsin.Benim de eşimden 14:00 de örnek alıp mikroçiple ayıklayıp 16:15 gibi aşılama yaptılar. Ben bizim örneği işleme alan asistan doktoru gördüm sürekli işlemin olduğu yere gidip bişiler yaptı. Arada sorduk ki yüzme işlemiymiş bir kompleks bişi yok dediler uzmanlar. Saat kurup 3-4 kere işlem odasına gitti.
[/QUOTE
Merhaba canım aşılaman hayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsin.Benim de eşimden 14:00 de örnek alıp mikroçiple ayıklayıp 16:15 gibi aşılama yaptılar. Ben bizim örneği işleme alan asistan doktoru gördüm sürekli işlemin olduğu yere gidip bişiler yaptı. Arada sorduk ki yüzme işlemiymiş bir kompleks bişi yok dediler uzmanlar. Saat kurup 3-4 kere işlem odasına gitti.
Hakkında hayırlısı canım ben de 3 aydır aşılama için bekliyorum en sonunda çikolata kistiyle evime döndümİyi geceler arkadaşlarr çokk büyük ümitlr başlamıştım ki bugğn eşim ayağınıda ufak bir kırık oldu ve 1 ay üstüne basmaması gerekiyor sanırım bu ay erteliycem garip bi histeyim her şerde vardır bi hayır diyip önümüzdeki ayı bekliycez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?