Aşılama ekim ayında aşılama yapanlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende bugün adet oldum
Yaa cok uzuldum en azindan senden guzel haber almak isterdim gercekten oda umut oluyor ben burdaki mesajlari okudukca mutlu oluyorum.. ins birgun bizde bu haberi veririz burda ki herkesi duama aliyorum ne kadar tanimiyor olsamda rabbim gercekten anneligi lagiyla yapabilecek herkese bu duygu tatdirsin cok isterim sende dualarimdasin canim

Çok sağol canım bende ne kadar tanımasam da burda okudukca üzülüyorum İnşallah bende burdakilere sana dua edicem Kafaya taktıkca stres yaptıkca olmuyor bunu anladım ben artık rahat bırakıcam kendimi inşallah önümüzdeki ay hamile kalırız artık daha cok dua edelim teheccüt namazı kılalım rabbim ol derse olur umutsuz olmayalım inşallah olucak

merhaba kızlar ben de dün aşılama yaptırdım 2 kasımdan itibaren 9 gün fostimon oldum. Yumurtalar daha iyi gelişsin diye perşembe cuma ve cumartesi fostimona ek 3 tane merional iğne oldum. 10 Kasım gecesi çatlatma iğnesi oldum. Salı günü de aşılama yapıldı. Doktor aşılama aparatını içeride ilerletirken göbekten de ultrasonla çatlayan yumurtayı gösterdiler. En yakın yere bıraktı spermleri. Dün akşamdan itibaren de ilaçlar verdi. Babannem kadar ilaç kullanıyorum şu an vajinal jel crinone sabah akşam; bebek asprini 1 defa; progestan sabah aşkam; ve estrofem günde üç defa. Bunun dışında folik asit ve vitamin var inşallah tutunuruz bebişimizle siz de bu ilaçları kullandınız mı?

Merhaba kızlar bende arasında yeniyim sürekli okuyorum ama bugün yazayım dedim bende 1 Kasım’da aşılamamı oldum bugün 12. Günüm benim belirtilerim adet olacak gibi akıntım var ama crione jel kullanıyorum ondan diye düşünüyorum ben bel ağrım var 6 ve 7 günlerde hafif kaşık ağrılarım vardı ama şuna yok duygusalım çok göğüs ağrım çok yok ama büyüme var bilemiyorum hiç bi sorunum yoktu hatta 1 ay önce doktorum bana histeroskopi yaptı sadece gözlem amaçlıydı ama. Rahmin yukarda duruyordu işlem yaptım aşağı çektim dedi sonrada hemen adetimle birlikte 3 gün ilaçla başladık femera ile sonra 9 Cuma adet günümde aşılamam oldu45 dkka yattım ama adetime şuna daha 8 gün var 2 gün sonra 14 gün oluyo yani test var dua edin nolur bu benim 2 kez tüp bi kez aşılama sonrası yine ümitsiz aşılamam inşallah tutar rabbim emeklerimizin karşılığını nasip etsin ve bizim için hayırlı sonuçlar olsun inşallah

Az kalmış sonuç görmenize, inşallah hayırlısıyla siz de pozitif görürsünüz crinone jel kullandıktan sonra 10 dk uzanın dedi bana doktor. Ama kullanım kılavuzunda istirahat gerek yok hatta hareket edin ilaç dağılsın diyor. Ne yapacağımı bilemedim. Size bir şey dediler mi bu konuda?

Bana da hemşire 10 dakika uzan dedi daha sonra 15 dakika yürüyüş dedi çok yorulmadan tabi benim bilgim bu kadar umarım yardımcı olmuşumdur Canım Sende mi kullanıyorsun belirtilerin var mı bana ilaç göğüs ağrısı yapmadı herkes ye farklı mı acaba

Test pozitif canım. Kan testi de pozitif
Allahım benimde bugün 14. Günüm ve test yapamadım o kadarçok hayal kırıklığım oldu ki buzamana kadar elim gitmedi test almaya yarın kan vereceğim adet sancım oluyo ve arada geçiyor anlamadım haktan hayırlısı olsun inşallah hepimiz için banada dua et lütfen

Ben de kullanıyorum jel olarak ama benim aşılamam salı günü yapıldı. Bugün üçüncü gün, henüz hiç bir belirttim yok. Ben progestan hap ve estrofem hap da kullanıyorum Ağrım da yok göğüslerde hassasiyet de yok. Sizde üçüncü gün belirtiler oldu mu?

İnşallah sizin de bebişiniz olur güzel haberler alırsınız bize de ışık oluyor güzel haberler benim daha önce üç tane kimyasal düşüğüm oldu. İkisi dört biri beş haftalık... Laparoskopi ve histeroskopi ile baktı doktor temiz çıktı. Tahliller de temiz gibi. İlk aşılamam tutar umarım göbüşten iğneler boşa gitmesin

Aminn inşallah rabbim emeklerimizi boşa vermesin benim hikaye uzun 7 yıllık evliyim 25 yaşımdayım aslında bi sorun yok denildi ama ilk ikinci senemde ilk aşılamamı oldum tutmadı sonra özel Adana acı bademde tüp bebk denedim 4. Yılda olmadı arkasında tekrar 3 ay sonra denedim yine tutmadı artık ara vermiştim ama çok istiyorum kullanmadığım bitkisel kür vitamin kalmadı en son tekrar geçen ay gittim adetin 3 günü doktora geçmişi anlattım bilmediğimiz bişey olmasın dedi histeroskopi yaptı. Sonra rahim yukarda aşağı aldıkdedi arkasından aşılama denedik bilmiyorum çok yoruldum artık ama allahım isyan da etmiyorum tabi inşallah sonuçlar sevindirir hepimizi

O kadar çok hem psikolojik hem maddi bende vücut olarak Yorgun’um ki kızlar isyan da etmedim ama artık acısın rabbim duysun sesimizi hepimize nasip etsin Bebişerimizi benden sonra evlenen kuZenlerin hepsinin ikinci çocukları oldu içim gidiyo çok seviyorum çocukları ama bişey diyemiyorum herkes çok üzgün üzgün kayınvalidem eşim annem ailem ama ben onlara hiç belli etmemek için hep ayaktaymış gibi görünüyorum ama çok yoruldum artık

Ben 34 yaşındayım, biraz geç kaldık sanırım ama sorun görünmüyor ikimizde de... Hayırlısı olsun diyorum ama çok istiyorum aşılama tutmazsa ikinci aşılamayı yapacak sanırım hoca. Sonra tüp bebek. İnşallah gerek kalmaz ben moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum İnşallah hepimiz mutlu olalım şu an sadece sol yumurtalığım üzerinde bir dolgunluk hissediyorum. Üzüm ve incir yemek iyi geliyormuş. Üzüm ve incir yiyorum bir umut

Evet canım ben de bol kuru yemiş süt et protein kutu üzüm yedim bol meyve ama o kadar çok olumsuz sonuç aldım ki bu sefer çok umutlu değilim ailem ve eşim de bana kızıyorlar iyi düşün diye şimdi de Son gün ve adet sancıları olunca bi de benim adet olmadan önce sol göğsüm ağrı yapar o da olunca hiç umudum kalmadı tabi rabbimin hikmetinden sual olunmaz o en iyisini bilir bir an herşeye rağmen ya olduysa diyorum ve için içime sığmıyor bazen de hayır diyorum ya olmadıysa bu belirtiler var işte

Daha yaşın küçük. Bence olumsuz düşünmek için hiç bir sebep yok etrafımda o kadar çok güzel hikaye var ki neden seninki de onlardan olmasın? Merve Öztürk ün "Seni Beklerken" kitabu var onu okumuştum üçüncü düştüğü yaptığımda. O kadar ağladım ki okurken ama bir yandan bana o kadar iyi geldi ki... Umut verdi. İlla kitabı oku demiyorum ama istersen İnternet sayfası da var bir göz at hikayesine umut olsun o kadar beklemenin sonunda nasıl boncuk bir kızı oluyor görmen lazım bizim de öyle olacak inşallah! Bu sefer ya da başka bir sefer, ama olacak hep iyi düşün!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…