Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

birmucizeistiyorum

Mucizelerimi bekliyorum🐣🤗
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
1.559
2.504
133
Selamlar dostlar . İlk aşılamamı olacağım Allah nasip eder ve yumurtalarım büyürse . Tedaviye yeni başladım . Gelin beraber bekleyelim .

Merhaba, öncelikle allah tamamına erdirsin. Umarım her şey gönlünüzce olur. Aşılama konusunu ben de araştırıyorum. İstanbul’da mısınız acaba ve nerede tedavi görüyorsunuz?
İstanbul’dayım . Zeynep Kamil’de tedaviye başladım . Gerçekten çok memnunum işlemler hızlı ilerliyor . Çok da anlayışlılar . Ben 3 yıllık evliyim . Daha önce doğal yolla gebelik oldu ama 2.5 aylıkken kalbi durdu . Sonra da hiç gebe kalamadım . Hep özel doktorlara gittim , gençsin olur rahatlığı ile umursamadılar . Gerçekten Zeynep kamil detaylı bakıyor herşeyiyle .

Ücret kaç tl acaba

Öncelikle tedavi için süreçlerim şuracıkta hem sizin için hem de bilgi edinmek isteyen diğer dostlar için Dursun
1. Mhrs ‘den veya 182’den infertiliteden randevu alıyoruz.Ben mhrs’den aldım. Daha sonra görüşmeye gittim. Ne kadar süre hamile kalamadığımı yaptırdığım testleri gösterdim . Bana tedavi için istedikleri evrakları söylediler bunları tamamlayıp getireceksin dediler . Adetin 2., 3. Veya 4. Günü sabah 08:30’da aç karnıma randevu almadan gelmemi söylediler . Kan tahlili ve ultrason için . Bu işlemleri yaptırdım o sırada diğer istenenleri (hsg +smear ve kültür yaptırdım ) erkek içinde istenenler var kağıtta yazıyor .
2. Diğer istenenleri tamamlayıp gittim . Süreç bir şekilde ilerliyor ve sizi yönlendiriyorlar . Raporum çıktığında adetimin 4. Günündeydim . İlaçları aldım rapordaki ve 290 tl ödedim . İlaçların kullanımını öğrettiler . Ben iğne vuruyorum göbekten . Çarşamba gününe ultrasonla bakacaklar .

Benim Zeynep kamile gitme ve bu süreçlere Başlama tarihim 28.08.2018 çok şükür 1.5 ay gibi kısa bir sürede tedaviye başlamış oldum . Tabi rahatsızlık ve evrak tamamlama hızı da önemli . Benim ve eşimin hiç bir sorunu Yoktu. 2 yıl önce yaşadığım bir gebelik kaybı için genetik tahlillerine kadar herşeyi yaptırmıştık . 2 yıldırda çocuk istiyoruz . Allah nasip etmedi . Hormonlar normal , tüpler açık sperm iyi . Nasip işte . Bir de bunu deneyelim dedik . Şimdi süreç nasıl işler hiç bilmiyorum . Stresli bir işte çalışıyorum kendim de stresliyim . Bu tedavi sebep olur inş .

Bende bu ay aslıma olacağım ama adetim 6.gun gecikti 5.gun once başka bişey için kan aldıkların da gebeliğe de bakıldı 0, 19 çıkmıştı bugün de idrar testi yaptım negatif ama 5 tl lik olanlar dan bide adet olacak gibi agrim var 6 günden beri hep geldi diye tuvalete gidiyorum yok ne yapacağımı şaşırdım artık

Bende başladım tedaviye, bugün adetimib 4. Günüydü gittim letu 2.5 mg verdi cuna gel dedi. Cuma gidip iğnelere başlıcaz iğneler ne kadar sürecek bu ay hemen aşılamayı yapacak mı hiç bilmiyorum. Bende burda sizle bekleyeyim :)

Kızlar bugün ultrason kontrolüm vardı . Solda 9 mm sağda ise gelişmekte olan bi yumurta görüldü . İğnelere devam tekrar kontrole cuma günü gideceğim .siz de durumlar nasıl ?

Selam kızlar. Ben 2. Aşılamamı yaptırdım geçtiğimiz cuma günü. Yarın bir hafta olacak. Merakla beklemekteyim. Aşılamadan 2 gün sonra duphaston’a başlattı doktorum. Şişmiş durumdayım bu hap yüzünden İnşallah bu sefer tutar. 2 seneyi geçti bebiş istiyoruz ama yok Hepimize en kısa zamanda nasip olur inşallah.

İnşallah bu ay mutlu haberlerimizi paylaşalım . Duaya da mı başlasak dostlar .

Hayirlisi olsun ins guzel sonuclar alirsin canim. Bende adeti bkliyorm 2. Yi yaptiricam. Igneli mi sizin tedavi

Ama kafamı karıştıran birşey var doktora sormayı unuttum. Çarşamba gün ki ultrasonda sol da 9mm, sağda 1 nokta koyalım dedi bugün ki ultrasonda sağda 11 mm sola 1 nokta koyalım . Yumurta sağa dönmüş dedi. Böyle bi durum yaşayan var mı bu ne demek ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…