- 5 Ağustos 2016
- 1.559
- 2.504
- 133
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
İstanbul’dayım . Zeynep Kamil’de tedaviye başladım . Gerçekten çok memnunum işlemler hızlı ilerliyor . Çok da anlayışlılar . Ben 3 yıllık evliyim . Daha önce doğal yolla gebelik oldu ama 2.5 aylıkken kalbi durdu . Sonra da hiç gebe kalamadım . Hep özel doktorlara gittim , gençsin olur rahatlığı ile umursamadılar . Gerçekten Zeynep kamil detaylı bakıyor herşeyiyle .Merhaba, öncelikle allah tamamına erdirsin. Umarım her şey gönlünüzce olur. Aşılama konusunu ben de araştırıyorum. İstanbul’da mısınız acaba ve nerede tedavi görüyorsunuz?
Ben de çalışıyorum. Üstlerinin anlayışlı olması çok iyi oluyor . Fazla mesai yapmaya çalışıyorum . Telafi ediyorum .Ben de devleti düşünüyorum ama hafta içi izin almam sıkıntılı olduğu için değerlendiremedim.
Ücret kaç tl acabaİstanbul’dayım . Zeynep Kamil’de tedaviye başladım . Gerçekten çok memnunum işlemler hızlı ilerliyor . Çok da anlayışlılar . Ben 3 yıllık evliyim . Daha önce doğal yolla gebelik oldu ama 2.5 aylıkken kalbi durdu . Sonra da hiç gebe kalamadım . Hep özel doktorlara gittim , gençsin olur rahatlığı ile umursamadılar . Gerçekten Zeynep kamil detaylı bakıyor herşeyiyle .
İnşallah bu ay mutlu haberlerimizi paylaşalım . Duaya da mı başlasak dostlar .Selam kızlar. Ben 2. Aşılamamı yaptırdım geçtiğimiz cuma günü. Yarın bir hafta olacak. Merakla beklemekteyim. Aşılamadan 2 gün sonra duphaston’a başlattı doktorum. Şişmiş durumdayım bu hap yüzündenİnşallah bu sefer tutar. 2 seneyi geçti bebiş istiyoruz ama yok Hepimize en kısa zamanda nasip olur inşallah.
Hayirlisi olsun ins guzel sonuclar alirsin canim. Bende adeti bkliyorm 2. Yi yaptiricam. Igneli mi sizin tedaviSelam kızlar. Ben 2. Aşılamamı yaptırdım geçtiğimiz cuma günü. Yarın bir hafta olacak. Merakla beklemekteyim. Aşılamadan 2 gün sonra duphaston’a başlattı doktorum. Şişmiş durumdayım bu hap yüzündenİnşallah bu sefer tutar. 2 seneyi geçti bebiş istiyoruz ama yok Hepimize en kısa zamanda nasip olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?