Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok kuzum hiç böyle bişey yaşamadım inşaallah tutar o yüzden bu haldesindir
İnşallah acayip sık idrara çıkmaya başladım . Aslında benim adetlerim düzenlidir . Her ay düzenli de yumurtluyorum . İlaç kullanmama rağmen 1 tane gelişiyor olması da saçma geldi . Hayırlısı olsun hepimiz için . Ben bu topiğin bize uğurlu geleceğine inanıyorum . Daha şimdiden bi arkadaş pozitifi gördü :)

Aynen benim de ilk tutmadı belki de ondan diyorum.

7 gun gecmis yapmayinnnnnn. Ilk 3 gun okey ama daha sonrasi sakin haaaa.

Haklısın canım. Riske gerek yok. Bu arada gözünaydın bebişşn tutunmuş darısı bize inşallah

Ayy ben bunu bolmiyordm canim 3 4 gun deneyelim sora birakalim ozaman oyle mi. 5 6 gundn sora kesnlkle diyosun. Ay tutunmasina engel olup zarar verir dimi. Bu ay benim ondan mi tutmadi acaba
Senin yumurtan catlayinca 15 saat yasiyor zate erkek spermin 3 gun yasiyor. 3 gun 4 gun yapin bjrakin olacakyir insallah

Bize tecrübelerini anlatsan ne güzel olur ya , aşılama yaptırma sebebin ve bu süreç nasıl geçti? Bize de umut olur
Bende ve esimde bulamadilar sebep. 2 yilliknevliyiz herkes bebek bekliyor. Stres coktu. Doktor asilamaya gecti. Ilki tuttu ama kalbi atmadi kurtaj oldu. Ikinci tutmadi. Bu ucuncu. Tuttu sjkur insallah. Hersey cok guzel sonuclar. Sperm kalitesi ve kadin yumurtasi cok onemlii

Senin yumurtan catlayinca 15 saat yasiyor zate erkek spermin 3 gun yasiyor. 3 gun 4 gun yapin bjrakin olacakyir insallah
2. Yi denicem bende sora tup dusunuyorm. 2. Yerine kabul ederse tupude surcam esmn sonuclari kotu asilamayla sanmiyorm olcagini. Sagol canim bilgi icin mantkli bende bida risk almiyim gec catlarsa die dusunmstm ama riskli:)

Sizin ondantutmustur zaten canim neguzel allah bozmasn saglikla sursun. Bu tedavilerde sonucun iyi olmasi ihtimali arttiriyor. Ileri hareket bizde %0 di toplamda 30 civari bisidi ihtimal dusuk oluyor. Tupte bile sonuclar onemli tutma ihtimali artiyor daha cok

Direk tup e gec. Esimde 320milyon sperm cikti ileri hareketli 110 milyonmus yikanip asiladilar

Ben de Ekim’de aşılama yaptıracaklar ardındayım. Doktorum önce tüp bebek yapalım dedi muayenede 3 yumurta ve rahim kalınlığının normal olduğunu görünce önce aşılama yapalım dedi. Tahlil sonuçlarım da iyi çıktı. Ama bu ay hayatımda ilk kez 19 gün adetim gecikti.25 Ağustos - 10 Ekim arası olmadım. Tedaviye başlayacağım için stres yaptım galiba.

Direk tup e gec. Esimde 320milyon sperm cikti ileri hareketli 110 milyonmus yikanip asiladilar
Selam canim. Esimde sperm sayidi cok fazla ama hareket sorunumz var. Doktor asilama %5 ihtimal dedi bu ayki asilamadaki yumrtam kiste donsms ondn olmas direk tupe geciyoruz bu ay canim asilamaya tekrar para yatirana kadr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…