- 26 Ocak 2018
- 728
- 1.583
- 33
- 31
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
Amin inşaallah canimAminnnn herkesin olsun bebegiii
AminnnnnnAmin inşaallah canim
Doktor 2 gün önce solda yumurtan 9 mm sağda da 1 nokta koyalım dedi. Bugün yumurtan sağa dönmüş sağda 11 mm, soldaki nokta diyelim dedi . Böyle bi durum yaşayan var mı ?Bende yapmadi ama demekki her kişide farklı gosteriyor
Yok kuzum hiç böyle bişey yaşamadım inşaallah tutar o yüzden bu haldesindirDoktor 2 gün önce solda yumurtan 9 mm sağda da 1 nokta koyalım dedi. Bugün yumurtan sağa dönmüş sağda 11 mm, soldaki nokta diyelim dedi . Böyle bi durum yaşayan var mı ?
Gozun aydin canim masallahh:) saglikla kucagina alirsin ins. Kacinci asilamandi228 cikti
Ayy ben bunu bolmiyordm canim 3 4 gun deneyelim sora birakalim ozaman oyle mi. 5 6 gundn sora kesnlkle diyosun. Ay tutunmasina engel olup zarar verir dimi. Bu ay benim ondan mi tutmadi acaba7 gun gecmis yapmayinnnnnn. Ilk 3 gun okey ama daha sonrasi sakin haaaa.
İnşallah acayip sık idrara çıkmaya başladım . Aslında benim adetlerim düzenlidir . Her ay düzenli de yumurtluyorum . İlaç kullanmama rağmen 1 tane gelişiyor olması da saçma geldi . Hayırlısı olsun hepimiz için . Ben bu topiğin bize uğurlu geleceğine inanıyorum . Daha şimdiden bi arkadaş pozitifi gördü :)Yok kuzum hiç böyle bişey yaşamadım inşaallah tutar o yüzden bu haldesindir
Guzel bi soru seninki doktora danismak lazim. Asilamadan sora bizede 4 5 gub devam edin ihtimal artsn dedi de zaten normal birlsmede ihtimal olmadgi icin asilama yapiyo oda ayri:) yarn gidicem doktora soraym. Bizde devam etmstk blki ondn etkilenms olabilir benim tutmamasi
7 gun gecmis yapmayinnnnnn. Ilk 3 gun okey ama daha sonrasi sakin haaaa.
Bize tecrübelerini anlatsan ne güzel olur ya , aşılama yaptırma sebebin ve bu süreç nasıl geçti? Bize de umut olurAminnnnnn
3.asilama ilkide tuttu ama kurtaj oldumGozun aydin canim masallahh:) saglikla kucagina alirsin ins. Kacinci asilamandi
Senin yumurtan catlayinca 15 saat yasiyor zate erkek spermin 3 gun yasiyor. 3 gun 4 gun yapin bjrakin olacakyir insallahAyy ben bunu bolmiyordm canim 3 4 gun deneyelim sora birakalim ozaman oyle mi. 5 6 gundn sora kesnlkle diyosun. Ay tutunmasina engel olup zarar verir dimi. Bu ay benim ondan mi tutmadi acaba
Dualarim sizle hep olsun bebeklerimiz bol bol dua edelimmmAynen benim de ilk tutmadı belki de ondan diyorum.
Haklısın canım. Riske gerek yok. Bu arada gözünaydın bebişşn tutunmuş darısı bize inşallah
Bende ve esimde bulamadilar sebep. 2 yilliknevliyiz herkes bebek bekliyor. Stres coktu. Doktor asilamaya gecti. Ilki tuttu ama kalbi atmadi kurtaj oldu. Ikinci tutmadi. Bu ucuncu. Tuttu sjkur insallah. Hersey cok guzel sonuclar. Sperm kalitesi ve kadin yumurtasi cok onemliiBize tecrübelerini anlatsan ne güzel olur ya , aşılama yaptırma sebebin ve bu süreç nasıl geçti? Bize de umut olur
2. Yi denicem bende sora tup dusunuyorm. 2. Yerine kabul ederse tupude surcam esmn sonuclari kotu asilamayla sanmiyorm olcagini. Sagol canim bilgi icin mantkli bende bida risk almiyim gec catlarsa die dusunmstm ama riskli:)Senin yumurtan catlayinca 15 saat yasiyor zate erkek spermin 3 gun yasiyor. 3 gun 4 gun yapin bjrakin olacakyir insallah
Sizin ondantutmustur zaten canim neguzel allah bozmasn saglikla sursun. Bu tedavilerde sonucun iyi olmasi ihtimali arttiriyor. Ileri hareket bizde %0 di toplamda 30 civari bisidi ihtimal dusuk oluyor. Tupte bile sonuclar onemli tutma ihtimali artiyor daha cokBende ve esimde bulamadilar sebep. 2 yilliknevliyiz herkes bebek bekliyor. Stres coktu. Doktor asilamaya gecti. Ilki tuttu ama kalbi atmadi kurtaj oldu. Ikinci tutmadi. Bu ucuncu. Tuttu sjkur insallah. Hersey cok guzel sonuclar. Sperm kalitesi ve kadin yumurtasi cok onemlii
Direk tup e gec. Esimde 320milyon sperm cikti ileri hareketli 110 milyonmus yikanip asiladilarSizin ondantutmustur zaten canim neguzel allah bozmasn saglikla sursun. Bu tedavilerde sonucun iyi olmasi ihtimali arttiriyor. Ileri hareket bizde %0 di toplamda 30 civari bisidi ihtimal dusuk oluyor. Tupte bile sonuclar onemli tutma ihtimali artiyor daha cok
Selam canim. Esimde sperm sayidi cok fazla ama hareket sorunumz var. Doktor asilama %5 ihtimal dedi bu ayki asilamadaki yumrtam kiste donsms ondn olmas direk tupe geciyoruz bu ay canim asilamaya tekrar para yatirana kadr:)Direk tup e gec. Esimde 320milyon sperm cikti ileri hareketli 110 milyonmus yikanip asiladilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?